O μικρος μου πεταξε αντικειμενο μεσα στο subwoofer

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,556
Εκεί ψηλά.....
Δεν τον προλαβα τον μπαγασα ....και πεταξε ενα αυτοκινητακι του μεσα στην χοανη (ελπιζουμε οτι ειναι ενα ...)

Ειναι ενα Magnat 25A.

1) Τι κανω το ανοιγω μονος μου ? κατι τορξ βιδες εχει ,μοιαζει ευκολο .....

2) Το αφηνω να μου μου βελτιωσει τον ηχο ?

3) Πεταω και κανα αεροπλανακι μεσα να "απογειωθει" ο ηχος ?

4) Το παω στην αντιπροσωπεια γιατι ειναι επικινδυνο να το ανοιξω εγω ?

5) Το γυρναω τουμπα μεχρι να πεσει ?

3) Πεταω και κανα αεροπλανακι μεσα να "απογειωθει" ο ηχος ?

Χαλαρα....Φημες θελουν οτι εαν το αεροπλανο ειναι MIG εχεις καλυτερο μπασο. Περα απο την πλακα , ανοιξτο μονος σου, παρε ενα κατσιβιδι torx προσεξε το αυτοκινητακι μεσα μην σκισει κανα woofer και στο σφιξιμο της βιδας μετα προσεξε μην φας κανα πασο.

Oταν βγαλω αυτον τον κωνο που βλεπετε στο κοντινο ειναι συνδεδεμενο με κατι αλλο αραγε ? Η απλα το βγαζω εξω και βουταω χερι με προσοχη να ψαρεψω ?

Αυτό λογικά είναι ένας σκέτος σωλήνας. Οπότε βγάζοντάς τον, εαν χωράει το χέρι σου, το βγάζεις προσεκτικά.

Αυτό ήταν η αρχή του παιχνιδιού. ένα έμψυχο κουτί, ένα αυτοκινητάκι και ένα παιδί με πολύ όρεξη για εξερεύνηση.

Η εγχειρηση πετυχε , ο ασθενης ειναι μια χαρα. Ευτυχως η μπαφλα ειναι στραμμενη κατω και δεν υπηρχε περιπτωση να τραυματιστει.

Τα οχηματα (3 ηταν :D) τα σηκωσε ο γερανος .

Θέλει ξεβίδωμα ο σωλήνας !

Δεν θα έχεις καμία τύχη αναποδογυρίζοντάς το.
Όντως είναι σκέτος σωλήνας.

Το θέμα είναι να υπάρχει το περιθώριο να χωρέσει το χέρι σου. Εάν δεν χωράει το γυρνάς στο πλάι και το πιάνεις.

3; :flipout:

Προφανώς ο μικρός ήθελε να κάνει κάποια σκανταλιά.
Είδε στην τηλεόραση την παγίδα που στήνουν οι ιθαγενείς στις μαϊμούδες και σκέφτηκε να σε αφήσει με το χέρι κολλημένο μέσα στο subwoofer και εκείνον με ελεύθερο πεδίο.

Ή... Αγχώθηκε από το ΔΝΤ και ξεκίνησε την αποταμίευση από τώρα...

Η εγχειρηση πετυχε , ο ασθενης ειναι μια χαρα. Ευτυχως η μπαφλα ειναι στραμμενη κατω και δεν υπηρχε περιπτωση να τραυματιστει.

Τα οχηματα (3 ηταν :D) τα σηκωσε ο γερανος .

Παρατήρησες καμια διαφορά στην απόδοση του μπάσου μετά την απομάκρυνση των παιχνιδιών;;;;:ears:

Απάντηση: Re: O μικρος μου πεταξε αντικειμενο μεσα στο subwoofer

Παρατήρησες καμια διαφορά στην απόδοση του μπάσου μετά την απομάκρυνση των παιχνιδιών;;;;:ears:

Ναι........είδε μια απότομη αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας!!!:D:D

Δεν ψάχνεις και κανένα bass reflex σε κανενα ηχειο? Αν έκανε parking το sub μπορεί να έκανε και ελικοδρόμιο κανένα ηχείο.

Κοιτα οταν τους ανοιξα το πεδιο που ειναι τα ηχεια εβαλα τις μπαφλες στην θεση τους .....

Μπορει να μην μου αρεσαν ομως με γλυτωσαν απο τετοια δυσαρεστα γεγονοτα.

Το καημενο το σαμπακι δεν ειχε ....λογω design...