Ο μικρότερος προβολέας στο κόσμο!!!

Re: Απάντηση: Ο μικρότερος προβολέας στο κόσμο!!!

Ε ρε γλέντια!!! Μας βλέπω να έχουμε τους προβολείς στις τσέπες μας σε λίγο καιρό!!! :BDGBGDB55:

60 ίντσες στην τσέπη μας... :flipout:

Οι προβολείς αυτοί βεβαίως είναι gadgets και απευθύνονται περισσότερο σε φορητές συσκευές.
Δηλαδή φανταστείτε gaming από τους κατόχους PSP σε 50-60 ίντσες στο δρόμο ή σε καφετέρια...

Αν δείτε το τελευταίο βίντεο με τον laser μικρό προβολέα, στο τέλος αναφέρει η δημοσιογράφος ότι στην έκθεση στο Las Vegas θα βγουν και οι πρώτοι μικροσκοπικοί προβολείς με ανάλυση HD!!

Tάσο ειναι και usb powered δηλαδη μπορεις να τροφοδορήσεις απο το pc (?) ενώ παιζεις ή με κάποιον κοινο αντάπτορα αυτοκινήτου σε usb - i guess.

Για το rainbow φυσικα πρεπει να το δουμε απο κοντά γιατι - εγω το βλέπω σα τρελλός και ειναι το μοναδικό που θα με κρατούσε μακρια απο μια τέτοια συσκευή...

Καλή παρατήρηση. Ναι φορτίζει και από PC μέσω USB. Επίσης έχει και φορτιστή για κοινή πρίζα.

Rainbow δεν υπάρχει στον Pico (βλέπω rainbow).

Θα είναι σπαστικό πάντως να βλέπεις μια ταινία και να χτυπήσει το κινητό εκείνη τη στιγμή... Πιστεύω καλύτερα σαν ξεχωριστή συσκευή όπως είναι τώρα, αλλά να το τελειοποιήσουν, δηλ. HD, φωτεινότητα, ευκρίνεια, χαμηλή τιμή... ζητάω πολλά?? :grinning-smiley-043

Θα είναι σπαστικό πάντως να βλέπεις μια ταινία και να χτυπήσει το κινητό εκείνη τη στιγμή... Πιστεύω καλύτερα σαν ξεχωριστή συσκευή όπως είναι τώρα, αλλά να το τελειοποιήσουν, δηλ. HD, φωτεινότητα, ευκρίνεια, χαμηλή τιμή... ζητάω πολλά?? :grinning-smiley-043
Μαυρο DILA κινηση SONY 200 λευκο infocus 83!!!!!!!!!!!Γιατι εγω τι ζηταω δηλαδη....:BDGBGDB55:τσεπης ετσι?????

Εντυπωσιακές οι νέες τάσεις!
Από θερμοκρασίες και θόρυβο πως τα πάει;
θερμοκρασιες τι θερμοκρασιες?Μιλαμε για λαμπα led!!!!!!:a0210:Δεν ακουγεται καθολου:a0210:

Από θόρυβο δεν έχει διότι δεν υπάρχει ανεμιστήρας.

Και είναι ο πρώτος προβολέας που μπορείς να τον ανάβεις και να τον σβήνεις συνεχώς.

Πραγματικά πολύ περίεργη αίσθηση να κάνεις ένα κλικ στο διακόπτη στο πλάι και να τον πετάς αμέσως στην τσέπη.

Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος που να μην τον είδε και να μην τον ήθελε. Μιλάμε για απόλυτο gadget.:guitarist:

Τώρα στην εικόνα, θα έλεγα ότι χρειάζεται μια κάποια συσκότηση για να παίξει σε 50''. Όμως οι φωτογραφίες από μια φωτογραφική μηχανή ή τα βιντεάκια από το κινητό σε κάνουν να χαζεύεις. Το ίδιο και οι γύρω.:gossip:

Γενικότερα δεν ξεκολλάς.:ridinghorse:

Εγώ πάντως RBE δεν είδα ενώ είμαι ευαίσθητος στο φαινόμενο στους DLP.

Θα κανονισουμε κανα pb που ειπε και ο sakplat παραπανω, ή δεν παιζει τετοιο σεναριο ??:BDGBDGB53:

Για να κερδίσουμε πόσο ρε Ντίνο, 10-20 Ευρώ;

Δεν απαξιώνω τα χρήματα και την αξία τους για τον καθένα, αλλά αν συνυπολογίσεις το χαμηλό κόστος και την φασαρία του pb....

Για να κερδίσουμε πόσο ρε Ντίνο, 10-20 Ευρώ;

Δεν απαξιώνω τα χρήματα και την αξία τους για τον καθένα, αλλά αν συνυπολογίσεις το χαμηλό κόστος και την φασαρία του pb....

Συμφωνω.

Ουπς, για τον 750 εννοουσα, λαθος νημα ... :BDGBGDB55:

Ενδιαφέρουσα ιδέα αλλά αφ' ενός δεν γνωρίζω τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για pb, αφ' εταίρου θα γνωρίζω αύριο αν μπορεί να γίνει κάτι από την πλευρά της αντιπροσωπείας.

Αν υπολογίσουμε ότι κοστίζει περί τα 400, δεν νομίζω ότι με ένα power buy θα γλυτώσουμε μόνο 10-20 , αλλά πολλά περισσότερα. Το θέμα είναι πόσα θα είναι αυτά τα περισσότερα, ώστε να αξίζει για τον καθένα μας ένα τέτοιο pb...

Αν υπολογίσουμε ότι κοστίζει περί τα 400, δεν νομίζω ότι με ένα power buy θα γλυτώσουμε μόνο 10-20 , αλλά πολλά περισσότερα. Το θέμα είναι πόσα θα είναι αυτά τα περισσότερα, ώστε να αξίζει για τον καθένα μας ένα τέτοιο pb...

Προσωπικα, σαν Ντινος Ολε, για αυτου του ειδους την κ@βλα@ μου, δεν θα εδινα πανω απο 200 (και πολλα λεω) ευρω. :grandpa:

400 είναι τιμή καταλόγου. Στο πλαίσιο πχ έχει 350.