Ο μικρότερος προβολέας στο κόσμο!!!

"Έρχεται εξοπλισμένος με λυχνία τεχνολογίας LED, που παρέχει απόλυτη καθαρότητα, τεράστια οικονομία και διάρκεια ζωής που αγγίζει τις 20.000 ώρες, δηλαδή πάνω από 6 φορές σε σχέση με τις κοινές λάμπες."

προφανώς...

Επειδη ειμαι ενα βημα να το αγορασω και εγω θελω να κανω 3-4 ερωτησουλες κυριως σε αυτους που το εχουν!

1. με λαπτοπ μπορει να συνδεθει?
2. με playstation 3 θα γινεται να παιζουμε παιχνιδια αξιοπρεπως , χωρις βαιβεα μεγαλες απιτησεις? με αυτο http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tab=Watching που αναφερθηκε παραπανω μπορει να δοσει σημα απο ps3? η θα χρειαστω κατι αλο?
3. τα καλωδια για συνδεση με iphone κινητα κλπ ειναι στην συσκευασια η τα αγοραζουμε εξτρα?
4. το μονο που με φοβιζει ειναι η πολυ χαμιλη αναλυση του. λετε να προτημησω το αλλο με 640Χ480 ? η δεν θα υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες?

ευχαρηστω προκαταβοληκα!

Κακή η ιδέα χρήσης DLP. Λογικά σε τέτοιο μέγεθος θα έχει τροχό (εξού και rainbow) που σημαίνει μηχανικά μέρη. Μηχανικά μέρη σε μικρό πακέτο == κακό πράγμα. Φαντάσου να το χτυπίσεις κάπου και μετά να σου τα δείχνει όλα κόκκινα :/
Κατα τα άλλα πολύ ωραίο πράγμα. Λιγάκι πιο φθηνό να ήταν... άντε κανα pb θα πέσει; :)

Κακή η ιδέα χρήσης DLP. Λογικά σε τέτοιο μέγεθος θα έχει τροχό (εξού και rainbow) που σημαίνει μηχανικά μέρη. Μηχανικά μέρη σε μικρό πακέτο == κακό πράγμα. Φαντάσου να το χτυπίσεις κάπου και μετά να σου τα δείχνει όλα κόκκινα :/
Κατα τα άλλα πολύ ωραίο πράγμα. Λιγάκι πιο φθηνό να ήταν... άντε κανα pb θα πέσει; :)

Χρωματικό τροχό δεν έχει. Είναι LED DLP.

Δεν έχει κανένα μηχανικό μέρος.

αυτο τελεικα κανει για συνδεση με laptop? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...3650&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab=Watching

το καλωδιο για συνδεση με το iphone απο μπου μπορω να το αγορασω?

Κάνει.

Το καλώδιο για iPhone-iPod καθώς και εκείνο για Nokia το προμηθεύεσαι από εκεί που προμηθεύεσαι και τον pico. Είναι διαθέσιμο μόνο από την Optoma.

Σε ό,τι αφορά το gaming είναι πολύ καλός. Αρκεί να σου πω ότι έπαιζα pro και δεν μπορούσα να ξεκολλήσω.

Ευτυχώς που δουλεύει και χωρίς τη μπαταρία γιατί μιλάμε για πολλές ώρες. :popcorn:

ναι? αν επιτρεπετε με ποια κονσολα το ειχεσ συνδεσει και τι επαιζες? και μια ακομα απορια, διαβαζω οτι προβαλει με μεγιστη αποσταση απο τον τοιχο στα 2.6 μετρα. Αυτο ειναι το ανωτερο οριο του? αν το παμε στα 3 -4 μετρα αποσταση , δεν μπορει να προβαλει?

ναι? αν επιτρεπετε με ποια κονσολα το ειχεσ συνδεσει και τι επαιζες? και μια ακομα απορια, διαβαζω οτι προβαλει με μεγιστη αποσταση απο τον τοιχο στα 2.6 μετρα. Αυτο ειναι το ανωτερο οριο του? αν το παμε στα 3 -4 μετρα αποσταση , δεν μπορει να προβαλει?

PS2 και ένα laptop φίλου.

Το PS2 είχε το κλασικό scart που πριν από αυτό είχε τα γνωστά τρία RCA.
Το laptop του φίλου με S-Video to Composite κατ' ευθείαν στο καλώδιο του pico.

Προβάλει και από πιο μακρυά και βγάζει πιο πολλές ίντσες έτσι αλλά η εικόνα σκοτεινιάζει.

φιλε μου το S-Video to Composite που λες αυτο ειναι? http://cgi.ebay.co.uk/StarTech-S-Vi...14&_trkparms=72:1690|66:2|65:12|39:1|240:1318

Έμοιαζε. εκείνο ήταν S-Video από τη μία και S-Video+Composite από την άλλη.
Χρησιμοποιήθηκε ως S-Video σε Composite και έκανε κάποιες ρυθμίσεις στην κάρτα γραφικών ο φίλος.
Δεν ρώτησα ποιες.
Εγώ pro ανυπομονούσα να παίξω. :D

εχμ, πέρνει composite απο όσο βλέπω ... το λάπτοπ σου δε βγάζει s-video; ενας μετατροπέας s-video -> composite, κάνει κανα 5ευρω νομίζω σε μαγαζιά με καλώδια...ίσως να λεω και πολλά. Αλλιώς , μάλλον θα σου κάνει αυτό.

Νομίζω δουλευει με το καλώδιο της apple το iphone. Το δίνει η apple δηλαδή. Αλλα δεν ειμαι 100% σίγουρος.

με μια ματια λιγο που εριξα απαγοητεφτηκα. Δεν μπορω να δωσω 50 - 60 ευρω για ενα καλωδιο για το iphone. δεν υπαρχει καποια πιο οικονομικη λυση?

μονο καλωδιο για iphone και ΝΟΚΙΑ υπαρχει? η ειναι για ολα τα τηλ?

με μια ματια λιγο που εριξα απαγοητεφτηκα. Δεν μπορω να δωσω 50 - 60 ευρω για ενα καλωδιο για το iphone. δεν υπαρχει καποια πιο οικονομικη λυση?

μονο καλωδιο για iphone και ΝΟΚΙΑ υπαρχει? η ειναι για ολα τα τηλ?

Η κάθε εταιρία βγάζει καλώδιο που δίνει video out στη συσκευή της, που με τη σειρά του συνδέεται με το καλώδιο του Pico που υπάρχει στη συσκευασία. http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=63

Από κει και πέρα, εάν κάποιος θέλει ένα καλώδιο, τότε μπορεί να πάρει αυτό της Optoma που είναι διαφορετικό για Apple και διαφορετικό για τα Nokia.

Αν καταλαβα σωστα τοτε κανουν και αλλα καλωδια εκτος της οptoma. θα το ψαξω μηπως βρω κατι φτηνο