O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

Εγώ θελω να δω τον Γιάννη καβάλα σε λευκό μονόκερο με πλήρη φωτογραφική / video εξάρτηση κι ας χάνει 150 db το iphone μου. :p

Γιαννη, νταξ εισαι συγχισμένος, καπίς αλλά καποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσετε μερικοι μερικοι με την Apple...καταντά αστεία απλώς η φάση....

Γιατί φοβάστε να βγείτε να πείτε ότι έγινε πατατα με την κεραία - end of story - αλλά πρεπει να ''προσθέτετε'' διαρκώς ''αυτό συμβαίνει σε όλα τα κινητά'';

Αφού ΔΕΝ συμβαίνει (γιατί άλλο 12 - άλλο 20 db - χρησιμοποιώ τα δικά σου δεδομενα).

Άρα ΕΧΕΙ προβλημα που ΔΕΝ έχουν ΟΛΑ τα άλλα κινητά.

Πες το κι ας το (και δεν θα σε μισήσει ο Στηβάκος :p).

Κι αν δεν σ αρεσει που γραφουμε στην κατηγορία, μη τη διαβάζεις (είπαμε η Apple ειναι για λίγους, ένας λιγότερο ακόμα καλύτερα) :p

Εγώ θελω να δω τον Γιάννη καβάλα σε λευκό μονόκερο με πλήρη φωτογραφική / video εξάρτηση κι ας χάνει 150 db το iphone μου. :p

Γιαννη, νταξ εισαι συγχισμένος, καπίς αλλά καποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσετε μερικοι μερικοι με την Apple...καταντά αστεία απλώς η φάση....

Γιατί φοβάστε να βγείτε να πείτε ότι έγινε πατατα με την κεραία - end of story - αλλά πρεπει να ''προσθέτετε'' διαρκώς ''αυτό συμβαίνει σε όλα τα κινητά'';

Αφού ΔΕΝ συμβαίνει (γιατί άλλο 12 - άλλο 20 db - χρησιμοποιώ τα δικά σου δεδομενα).

Άρα ΕΧΕΙ προβλημα που ΔΕΝ έχουν ΟΛΑ τα άλλα κινητά.

Πες το κι ας το (και δεν θα σε μισήσει ο Στηβάκος :p).

Κι αν δεν σ αρεσει που γραφουμε στην κατηγορία, μη τη διαβάζεις (είπαμε η Apple ειναι για λίγους, ένας λιγότερο ακόμα καλύτερα) :p

Δεν ειναι ακριβως ετσι: Ολα τα κινητα με εσωτερικη κεραια εχουν το ιδιο προβλημα: Αν τα πιασεις πανω στην κεραια, πεφτουν τα db. Στο iphone το προβλημα εντείνεται λογω του οτι η κεραια ειναι περιμετρικα, ειδικα αν πιασεις το σημειο μεταξυ της κεραιας gsm και του wifi.
Σε καθε περιπτωση ομως το θεμα αφενος λυνεται με θηκη, αφετερου σε πραγματικες καθημερινες συνθηκες δεν ειναι κατι που θα σε απασχολησει ιδιαιτερα. Εσυ πχ που εχεις iphone 4, παρατηρησες προβληματα με το σημα πριν βαλεις θηκη;

ΥΓ. Στην Αμερικη, το θεμα διογκώθηκε λογω του οτι ο μεχρι τοτε αποκλειστικος παροχος (ΑΤ&Τ) ειχε σοβαρα προβληματα καλυψης/αδυναμου σηματος στο δικτυο της, οποτε σε πολλα iphones υπηρχαν dropped calls. Εδω, με το σημα "τουμπανο" δεν εχουμε τετοια θεματα...

Last edited:
Έλεος πια με την κεραία! Ήταν χοντρή πατάτα της Apple, πάει και τελείωσε. Τα έχουμε πει χίλιες φορές, το έχει παραδεχτεί και η ίδια η Apple.

Δεν έχει υπάρξει άλλο κινητό στην Ιστορία στο οποίο να αρκεί η επαφή του μικρού δακτύλου σε ένα σημείο του για να χάσει 10 ή 20db. Τελεία. Το κατά πόσο αυτό επηρεάζει ή όχι το τελικό αποτέλεσμα (υπό ποιες συνθήκες κτλ) ή διορθώνεται με κάποια θήκη είναι δευτερεύον.

Άλλο αν σχεδόν όλα τα κινητά αν πιαστούν με συγκεκριμένο τρόπο (a.k.a. τρελό σφίξιμο / χούφτωμα) χάνουν κάποιο σήμα.

Όσο για το "αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφουμε εμείς εδώ, μην γράφετε" απλά δεν παίζει.

Είμαστε Τεχνικό Φόρουμ και θα γράφουμε όλοι όπου θέλουμε εφόσον τηρούνται οι κανόνες και είμαστε on topic. Σε όποιους δεν αρέσουν αυτά που γράφουμε μπορούν να μην μας διαβάζουν (και να χώνουν τα κεφάλια τους όλο και πιο βαθειά στο χώμα..).

Η Κατηγορία δεν θα γίνει fan boys only.

Συνεχίστε. :smile:

Re: Απάντηση: O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

Το point μου Τακη ειναι απλως ότι ακριβως επειδη άλλο 12 και αλλο 20 db και επειδη το προβλημα ''εντεινεται'' στο iphone, μιλαμε για προβλημα που δεν έχουν όλα τα κινητα.

Anyway, μην το ζαλίζουμε (παλι - άλλο).

Επι της ουσιας παντως (και όπως είχα γραψει και παλιότερο): Χωρις θηκη δεν θυμαμαι τι έκανε (μαλλον δεν το είχα δουλεψει και σχεδόν καθόλου άνευ - απ όσο θυμάμαι).

Παντως γενικά (με θήκη δλδ) έχω παρατηρήσει ότι έχει σαφώς χειρότερη λήψη από το HTC που είχα πριν. Και στο γραφειο πχ μου συμβαίνει να χάνω σήμα αλλα και συγκεκριμένες περιοχές (πχ περιφερειακός Γαλατσίου).

Δεν λεω ότι εχει δραμα λήψη (αλλιως θα το χα πετάξει) αλλά θεματάκι έχει σίγουρα.

Τωρα αν αυτό ειναι θεμα κεραιας, αν το θεμα της κεραιας εχει διογκωθεί λόγω ''Apple'' κλπ κλπ δεν με ενδιαφερει.

Αυτό που με ενοχλεί απλως ειναι να μη λεμε τα πραγματα με το όνομα τους άλλά ακόμα κι όταν παμε να τα πουμε (βλ. τεστ Γιαννη) στο τελος να προσθέτουμε κι ενα ''ναι, αλλα το προβλημα το χουν ολα τα κινητα'' για να μη στενοχωρήσουμε το μηλο που έχουμε μεσα μας.

Ok, αλλα επειδη ακριβως μια συσκευη εχει το μηλο πανω της, πολλοι εδω μεσα και εκτος, λογω της αντιπαθειας τους για την εταιρια, δεν χανουν την ευκαιρια να αρχισουν το , χωρις μετρο, κραξιμο ενω φυσικα, οταν υπαρχουν αναλογα ή και σοβαροτερα προβληματα στον ανταγωνισμο, σφυριζουν αδιαφορα...
Ειπαμε, τα μηλα προκαλουν παθη απο την εποχη του Αδαμ και της Ευας! :D

Κι αυτο ισχυει που λες.

Αλλά και τι μ αυτο;

Επειδη κάποιοι ειναι κολλημένοι στην αλλη πλευρα, πρεπει αυτόματα κάποιοι αλλοι να κολλανε στην απέναντι;

Ας ειμαστε απλως αντικειμενικοι.

Αλλα οντως, τα μηλα φέρνουν πάθη...δες το δραμα του Ρομποτζον....Εσυ ευτυχως εχεις την Κουλίτσα να σε ηρεμεί λιγάκι τώρα....:p

ΥΓ Σου χω πει να μην μου πειραζεις τον Φρα.Πε.! :p

H κατηγορια , οπως και πολλες αλλες, συντηρουνται απο μερικους "fan boys" που λετε εσεις...
Αν δεν ειμασταν εμεις , μια χαρα αδιαφορο site θα ηταν αυτο , οπως και πολλα αλλα!!!
Το μονο που κανετε οι περισσοτεροι ειναι ΟΝΤΩΣ να μας τα πρηζετε συνεχως και να μη προσφερετε τιποτα στο διαλογο που ανοιγουμε και στα θεματα που συνεχως ΚΑΠΟΙΟΙ απο μας συνεχως συντηρουμε.

Μηπως να θυμισω τι συμμετοχη ειχαμε παλαιοτερα , σε αλλα τμηματα του forum (προβολεις - HTPC κλπ) , με πολλα συγκριτικα - παρουσιασεις που ΚΑΠΟΙΟΙ απο εμας καναμε συνεχως για να ξεστραβωθουν καποιοι αλλοι απο εδω μεσα ?
Και που καταντησαν αυτα τα νηματα τωρα, που ανελαβαν καποιοι ψιλοαδιαφοροι μετα απο την δικια μας απουσια ?

Αν θελετε να καταληξουν ετσι και τα νηματα αυτα ... συνεχιστε, δε πειραζει!

To ποιοι ειναι αντικειμενικοι και ποιοι οχι, το δειχνουν τα γραπτα τους.... δε πειραζει που και που να τα διαβαζουμε .

Αλλα μη ξανακουσω κανενα να ρωταει για Apple - iphone klp , γιατι :smash:

Συγνώμη Γιάννη αλλά μπλέκεις γεγονότα και καταστάσεις.

Δεν βλέπω τι σχέση έχει η οποιαδήποτε προσφορά οποιουδήποτε στο παρελθόν σε άλλες κατηγορίες με την συμπεριφορά τους στην παρούσα.

Δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν (ή στο παρόν) κανένας σε καμία άλλη κατηγορία να ζητάει από τους συνομιλητές του να "τον αφήσουν ήσυχο" και να "μην χαλάει την κουβέντα" όταν αυτοί προτείνουν αντίλογο, ο οποίος μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καλά τεκμηριωμένος.

Στο παρελθόν έχουν υπάρξει σε άλλες κατηγορίες, π.χ. στους Προβολείς και στην HTPC, "τάσεις" προς κατασκευαστές και προϊόντα, π.χ. την JVC και την Ati, αλλά ποτέ κανείς δεν είχε φτάσει στο επίπεδο φανατισμού που βλέπω εδώ. Ποτέ δεν γράφτηκε εκεί "παράτα μας ήσυχους εσύ και η Nvidia σου".

Όσο για την "κατάντια" κάποιων κατηγοριών, να μου επιτρέψεις να έχω εντελώς διαφορετική άποψη για την τωρινή τους κατάσταση και/ή τα αίτιά της. Για παράδειγμα, για σκέψου πόσοι από τους παραδοσιακούς Προβολάκηδες εξακολουθούν να αλλάζουν τα μηχανήματα σαν τα πουκάμισα, όπως έκαναν πριν 4-5 χρόνια. Σκέψου και το γιατί.. (hint: δεν φταίει το avclub).

Ε, το "καλα τεκμηριωμενος" χωράει μεγαλη κουβεντα Δημητρη...
Στην κατηγορια αυτη, ορισμενα ποστ αγγιζουν τα ορια του trolling, αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις..
Και αυτη η κατηγορια παει μπροστα εξαιτιας του παθους ορισμενων μελων οπως ο Γιαννης.. Αν ξενερωσουν 4-5 ατομα εδω μεσα, η κατηγορια θα πεσει στην αφανεια, οπως κακα τα ψεμματα και αλλες κατηγοριες συμπεριλαμβανομενης της αγαπημενης μου (Προβολεις). Δεν φταιει μονο η ελλειψη νεων προιοντων ή η κριση, φταιει και το οτι παιδια που εχτισαν την κατηγορια δεν ασχολουνται καθολου πλεον για διαφορους λογους..
Με δυο κουβεντες, χρειαζομαστε περισσοτερα μελη με παθος για προσφορα και λιγοτερους εξυπνακηδες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κραξουν...
Just my 2 cents...

Σωστα αυτα που λέει ο Τάκης.

Δυστυχώς όμως Γιάννη έχεις ξεφύγει λιγουλάκι σήμερα...

Όσο δίκιο και να χεις σε κάποια από αυτά που λες, δεν έχουν σχέση με την κουβέντα και σίγουρα δεν δικαιολογούν τα υπόλοιπα που είπες (και τον τρόπο με τον οποίο τα είπες).

Αλλα μαλλον κατι δεν σου παει καλά σήμερα, οπότε δεν παρεξηγούμε :)

Re: Απάντηση: O μύθος έρχεται ! (το λευκό iPhone 4)

Ε, το "καλα τεκμηριωμενος" χωράει μεγαλη κουβεντα Δημητρη...
Στην κατηγορια αυτη, ορισμενα ποστ αγγιζουν τα ορια του trolling, αν θελουμε να ειμαστε ειλικρινεις..
Και αυτη η κατηγορια παει μπροστα εξαιτιας του παθους ορισμενων μελων οπως ο Γιαννης.. Αν ξενερωσουν 4-5 ατομα εδω μεσα, η κατηγορια θα πεσει στην αφανεια, οπως κακα τα ψεμματα και αλλες κατηγοριες συμπεριλαμβανομενης της αγαπημενης μου (Προβολεις). Δεν φταιει μονο η ελλειψη νεων προιοντων ή η κριση, φταιει και το οτι παιδια που εχτισαν την κατηγορια δεν ασχολουνται καθολου πλεον για διαφορους λογους..
Με δυο κουβεντες, χρειαζομαστε περισσοτερα μελη με παθος για προσφορα και λιγοτερους εξυπνακηδες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κραξουν...
Just my 2 cents...

Αλλο trolling, και αλλο μερικες φορες "χαβαλες" ο οποιος υπαρχει σε ολα τα sub φόρα εδω μεσα.
Επισης αλλο προσφορα και αλλο "επειδη ξερω 5 πραγματα παραπάνω θα γραφω με υφος 1000 καρδιναλιων και θα απαιτω να γραφετε οπως θελω εγω".
Το μεγαλυτερο κρίμα ειναι προφανως στην 2η περιπτωση.

Aν αυτα καταλαβατε απο μενα, παω πασο !!!

Ειναι γεγονος, πως δεν παω και πολυ τον χαβαλε, αλλωστε τα ορια του ειναι δυσκολο να τα ορισεις.

Εχω μαθει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους, να ελεγχω πριν πω κατι και κυριως να ακουω...

Απλα, σ αυτη τη κατηγορια τουλαχιστον, αυτα που ακουω δεν εχουν βαση συνηθως , ειναι λεγομενα με εμπαθεια, αντιπαθεια και κυριως ημιμαθεια.
Εχω αναφερθει στο παρελθον , πολυ αναλυτικα το θεμα με τη κεραια του iphone 4 , και κανεις αλλος δεν εχει κανει σοβαρο αντιλογο σ αυτο το θεμα (οπως και σε πολλα αλλα).

Εγινα και Καρδιναλιος, τρομαρα μου ....:SFGSFGSF:

Το ειπα και θα το ξαναπω. Μου αρεσουν τα προϊόντα της apple γενικώς και εχω επενδύσει σε υπολογιστες laptop iphone κλπ αλλα απο κει και περα καποια πραματα δεν μου αρεσουν. Και μεσα σ αυτα ειναι και το θεμα της κεραίας. Εδω που εργαζομαι πχ στα 5 μετρα απο το μπαλκόνι μου σε διπλανη πολυκατοικία και στο ιδιο ύψος με μένα έχει κεραία κινητής (vodafone) και το σήμα ειναι τσίτα παντα. Ε στο μπαλκονι που βγήκα και δοκιμασα το death grip επεσε 2 γραμμες το σήμα με την κεραία σε απόσταση αναπνοής. Άρα Ηiouston we have a problem.

Απλα, σ αυτη τη κατηγορια τουλαχιστον, αυτα που ακουω δεν εχουν βαση συνηθως , ειναι λεγομενα με εμπαθεια, αντιπαθεια και κυριως ημιμαθεια.
Συμφωνώ απολύτως................

Προφανως, Γιαννη, ακόμα δεν δεν έχεις καταλάβει τι έγραψες και επί ποίου θέματος σχολιάσαμε....

Anyway, σε αγαπάμε έστω κι έτσι (αν μάλιστα σε δούμε και σε λευκό μονόκερο, θα κατεβάσουμε (εγώ κι ο Δημητρακουδης) τις αφίσες του Bill Gates από τα δωμάτιά μας) :p :p :p

Να ρωτήσω κάτι για το iphone 4, είναι θέμα σήματος ή λογισμικού το γεγονός ότι χάνω συνέχεια κλήσεις όταν είμαι στο internet σε κίνηση (πχ λεωφορείο) μέσω 3G? Μου έρχεται το κλασικό μήνυμα από την cosmote <<είχατε μία κλήση>>... Το έχει παρατηρήσει κανένα άλλο μέλος μας?

Το ειπα και θα το ξαναπω. Μου αρεσουν τα προϊόντα της apple γενικώς και εχω επενδύσει σε υπολογιστες laptop iphone κλπ αλλα απο κει και περα καποια πραματα δεν μου αρεσουν. Και μεσα σ αυτα ειναι και το θεμα της κεραίας. Εδω που εργαζομαι πχ στα 5 μετρα απο το μπαλκόνι μου σε διπλανη πολυκατοικία και στο ιδιο ύψος με μένα έχει κεραία κινητής (vodafone) και το σήμα ειναι τσίτα παντα. Ε στο μπαλκονι που βγήκα και δοκιμασα το death grip επεσε 2 γραμμες το σήμα με την κεραία σε απόσταση αναπνοής. Άρα Ηiouston we have a problem.

Aυτο το εχω επισημανει απο την πρωτη μερα που πηρα το iphone 4 .
Πεφτει 20db το σημα, και αυτο αντιστοιχει σε 2 μπαρες (αναλογα με τη βαθμοποιηση που κανει η καθε εταιρεια )....

Το ξερουμε απο την αρχη, και το αντιμετωπιζεις ειτε με το να μη το πιανεις στο επιμαχο σημειο, ή βαζοντας οποιαδηποτε θηκη (ετσι κανω εγω με ολα τα τηλεφωνα που ειχα ετσι κι αλλιως).

Τα εχουμε πει καιρο τωρα, δεν υπαρχει λογος να τα ξαναλεμε.

Τωρα, με το ασπρο, απο οτι λεγεται, η Apple βρηκε τροπο να λυσει αυτο το προβλημα.

Παντως τωρα που το σκεφτομαι....η Apple καθυστερησε κοντα 1 χρονο ενα χρωματακι προκειμένου να φτιαξει το θεμα της κεραιας....κάνει κάπως.....