Ο νέος T - amp ειναι εδω

Scythe SDA-1000 Kama Bay amp - classe D integrated amplifier

http://www.tnt-audio.com/ampli/scythe_sda1000_e.html

προαπαθησα να κανω παραγγελία αλλά δεν τα καταφερα Μήπως κάποιος πιο εμπειρος μπορεί να με βοηθήσει ...

Απ´την στιγμή που βγάζει τα ίδια Watt με τον Trends με ελαφρώς χειρότερη ποιότητα, νομίζω δεν αξίζει να σχοληθούμε. Στην τιμή βέβαια που βγαίνει στην Αμερική είναι τσάμπα αλλά με τα μεταφορικά θα πάει κοντά στον Trends, οπότε....

απο που προκυπτει το ελαφρως χειρότερος ?
Σε καθε περίπτωση νομ'ίζω θα κοστιζει με τα μεταφορικα´γύρω στα 60 70 Μαλλον αξιζει μια δοκιμή Ιδιαίτερα με τον χώρο που εχει μεσα στο κουτι για μοντιφιες

Φιλε angelo ειναι λαθος να αναφερεσαι σε Tamp στην κατηγορια HIFI:flipout:
θα πρεπει να ποσταρεις στην HIEND :flipout::flipout:

α...χαχαχα γελασαμε παλι

Re: Απάντηση: Ο νέος T - amp ειναι εδω

Φιλε angelo ειναι λαθος να αναφερεσαι σε Tamp στην κατηγορια HIFI:flipout:
θα πρεπει να ποσταρεις στην HIEND :flipout::flipout:

α...χαχαχα γελασαμε παλι

Φίλε Σώφρονα είπαμε στην HIEND απο 5000 € και πάνω :grinning-smiley-043

.......

Μπα ………
Εδω διαφημιστηκε η ταμπακερα των διακοσιων ευροπουλακιων μεσα απο 83 σελιδες ….
Τι λεμε τωρα -bye-

Τι ειναι hi end το συζητάμε χρόνια και δεν εχουμε καταλήξει Αλλά αυτό ειναι μάλλον πρόβλημα μόνο των Ελλήνων γιατι στα ξένα φόρα δεν βλέπω να τους απασχολεί και τόσο πολύ η τετοια κατηγοριοποίηση
Τώρα γιατί εμείς κολλάμε τόσο πολύ .......?
Τι προσφέρουν οι καινούργιες τεχνολογίες στην ηχητική πιστότητα και στην σχέση απόδοσης κόστους νομίζω οτι εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τους αγνούς χομπίστες με γηινα εισοδηματα. Αυτό το αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή σε αντίστοιχα θέματα.

Απάντηση: Re: Ο νέος T - amp ειναι εδω

απο που προκυπτει το ελαφρως χειρότερος ?
Σε καθε περίπτωση νομ'ίζω θα κοστιζει με τα μεταφορικα´γύρω στα 60 70 Μαλλον αξιζει μια δοκιμή Ιδιαίτερα με τον χώρο που εχει μεσα στο κουτι για μοντιφιες

Απ' το review που το διάβασα νομίζω, αλλά και βέβαια μια δοκιμή από μέλος του Forum θα ήταν ότι πρέπει. Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως τα συγκεκριμένα μηχανάκια είναι καταπληκτικά για μικρούς χώρους ή γραφεία (όπως τον χρησιμοποιώ εγώ) και βέβαια με συνοδά (ηχεία, καλώδια, DAC) παραπλήσιου κόστους.

Απάντηση: Re: Ο νέος T - amp ειναι εδω

Απ' το review που το διάβασα νομίζω, αλλά και βέβαια μια δοκιμή από μέλος του Forum θα ήταν ότι πρέπει. Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω πως τα συγκεκριμένα μηχανάκια είναι καταπληκτικά για μικρούς χώρους ή γραφεία (όπως τον χρησιμοποιώ εγώ) και βέβαια με συνοδά (ηχεία, καλώδια, DAC) παραπλήσιου κόστους.

Για παρτυ δεν κάνει σίγουρα αλλά με ηχεια ευαίσθητα όπως τα Avantgarde Duo σύμφωνα με http://www.6moons.com/audioreviews/sonicimpact/t_3.html παίζουν παντού και με τα πάντα
Η δική μου εμπειρια με τον T - amp ήταν πολύ θετική με μετριας ευαισθησίας ηχεία και σε μέτριου μεγέθους χώρο σε ακροάσεις όλων των ειδών μουσικής. Γιαυτό νομίζω οτι αξίζει να εξεταστεί το θέμα
Απλά μεχρι τώρα δεν βρηκα τον τρόπο να τον παραγγείλω λόγω και απειρίας στις ον λαιν αγορές