Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Παντως πολυ ευκολα εγινε η ολη φαση.....Δεν αμφιβαλλω οτι ο γεροτραγος την εκανε την κουτσουκελα του αλλωστε το εχει ξανακανει.
Αυτο που μου μοιαζει περιεργο το ποσο ευκολα κατεληξε με χειροπεδες ο προεδρος ενος δικου τους ιδρυματος (το ΔΝΤ περισσοτερο αμερικανικοδηγουμενο ειναι ).

Δεν παει φυσικα το μυαλο μου στο οτι η Αμερικανικη δικαιοσυνη ειναι τοσο ανεξαρτητη και αμεση...

εξαρταται ισως και απο το ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του (προσωρινος η οχι)..

Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Εμένα μου κάνει κρα για setup.

+1000 στο οποίο τσίμπησε λόγω παθών (ανωμαλίας).

Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται....

Π
Αυτο που μου μοιαζει περιεργο το ποσο ευκολα κατεληξε με χειροπεδες ο προεδρος ενος δικου τους ιδρυματος (το ΔΝΤ περισσοτερο αμερικανικοδηγουμενο ειναι ).

είναι γατα... ο κοντός με τη γραβάτα...:Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

+1000 στο οποίο τσίμπησε λόγω παθών (ανωμαλίας).

Είναι ανωμαλία το να έλκεται κανείς από ευειδείς καμαριέρες; Μπορεί να είναι αντίθετο στους νόμους, αλλά και αντίθετο στη φύση;

Κάτι με σεξουαλικό σκάνδαλο απασχόλησε κι εμάς πριν από λίγα χρόνια. Ονόματα δε λέω. Στύψτε λίγο το κεφάλι σας. Τελικά φυλακή πήγε η κοπέλα!
Εάν κάτι τέτοιο είχε συμβεί εδώ, το βέβαιο είναι ότι στην φυλακή θα ήταν η καμαριέρα και όχι ο Τροτ Σκαν.

E μα για αυτο το λεω....

Συνηθως σε τοσο "μπασμενους" παραγοντες κουκουλωνονται ολα μαεστρικα.

Και στην Ελλαδα ειχαμε πρωθυπουργους για τους οποιους ακουγονταν και ακουγονται ακομα διαφορα αλλα μπρος στο "καλο του τοπου" ολα πανε στην ακρη...

Ενω αντιθετα ο DSK θαφτηκε σε μια νυχτα μεσα...

Καποιους δεν θα εξυπηρετουσε για να μην γινει καμια απο τις γνωστες εξαιρεσεις....

Μη ξεχνάτε και τον Πρόεδρα... (μιλάω για τον Γλυφτον, Πλύντον ή Clinton)

Και αυτός γλίστρησε και έπεσε στην θερμή αγκάλη της (stagiere) κας Lewinsky...

Η ισχύς είναι αφροδισιακό και η έπαρση και η δύναμη σε κάνει να βλέπεις τον απλό κόσμο (καμαρίερες ή stagiere) ως εργαλείο να τα κάνεις ότι θες. Πιστεύω ότι είναι πιό πιθανό να την έκανε την κουτσουκέλα. Η άλλη περίπτωση είναι η κα καμαριέρα βρήκε μια καλή ευκαιρεία να κερδίσει κάτι από την περιπετειούλα της...

Οτι και να έγινε, κατά τη γνώμη μου η εξέλιξη είναι αρνητική για την Ελλάδα (εκτός της πρόσκαιρης ψυχολογικής ευφορίας που μας προκαλεί...)

Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Μη ξεχνάτε και τον Πρόεδρα... (μιλάω για τον Γλυφτον, Πλύντον ή Clinton)

Και αυτός γλίστρησε και έπεσε στην θερμή αγκάλη της (stagiere) κας Lewinsky...

Ναι αλλά στην περίπτωσή του το σκάνδαλο ήταν ότι κατόπιν είπε ψέμματα (γι' αυτό κι επιστρατεύτηκαν ερμηνείες περί "βιβλικής" συνευρέσεως και κουραφέξαλα) και όχι το γεγονός ότι λέκιασε ένα φόρεμα με τη συναίνεση ασφαλώς της κατόχου του.

Μα μιλάω για την συμπεριφορά και την έπαρση. Το πηδάς το πιτσιρίκι και μετά λες ότι δεν το έκανες (τότε), το προσπαθείς να το πηδήξεις εμφανιζόμενος ώς σάτυρος χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες (ΙΣΩΣ - τώρα)

Και στις δύο περιπτώσεις σκεφτεσαι με το πουλί σου και χωρίς λαμβάνεις υπόψη τη θέση σου ή την ευθύνη σου ή τις συνέπειες γιατί είσαι "πολύ ισχυρός"

(επαναλαμβάνω για τον DSK όλα αυτά τα πιθανολογούμε χωρίς να ξέρουμε τι έγινε)

Γιατί θεωρείτε απόδειξη έπαρσης ότι κάποιος ισχυρός κουτούπωσε μια νεαρή καμαριέρα; Δηλαδή ένας κοινός θνητός με αντίστοιχα πάθη (γιατί δεν φαντάζομαι όλοι οι ισχυροί να κυκλοφορούν ιθύφαλλοι στις σουίτες τους) θα είχε λιγότερες πιθανότητες να ανταποκριθεί σε αντίστοιχη πρόκληση;

Το πολύ-πολύ το περιστατικό να μας δείχνει ότι και οι ισχυροί έχουν πάθη όπως πολλοί και μπορεί να υποκύπτουν και καμιά φορά σε αυτά.
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω όμως ότι πιάστηκε έτσι σαν κουτορνίθι.

Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Γιατί θεωρείτε απόδειξη έπαρσης ότι κάποιος ισχυρός κουτούπωσε μια νεαρή καμαριέρα; Δηλαδή ένας κοινός θνητός με αντίστοιχα πάθη (γιατί δεν φαντάζομαι όλοι οι ισχυροί να κυκλοφορούν ιθύφαλλοι στις σουίτες τους) θα είχε λιγότερες πιθανότητες να ανταποκριθεί σε αντίστοιχη πρόκληση;

Το πολύ-πολύ το περιστατικό να μας δείχνει ότι και οι ισχυροί έχουν πάθη όπως πολλοί και μπορεί να υποκύπτουν και καμιά φορά σε αυτά.
Εγώ εξακολουθώ να μην το πιστεύω όμως ότι πιάστηκε έτσι σαν κουτορνίθι.

Ισως δεν το μαθαίνουμε αλλά νομίζω ότι κάποιος "κοινός θνητός" δύσκολα θα κάνει αυτά τα οποία ΦΕΡΕΤΑΙ ότι έκανε ο DSK. Να την πέσεις σε μια καμαριέρα εν ώρα εργασίας σε μια πολυτελή σουίτα ενός ξενοδοχείου στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (όπου είναι γνωστό σε όλους ότι δεν έχουν καμμία αίσθηση του χιούμορ για αυτά τα θέματα). Μη ξεχνάμε ότι η κοπέλα καμαρίερα ήταν, δεν αποτελεί επόμενο ότι πρέπει να "κάθεται" στους πελάτες.

*συμφωνώ ότι μιλάμε υπό την προυποθεση της μιας εκδοχής

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Μη ξεχνάμε ότι η κοπέλα καμαρίερα ήταν, δεν αποτελεί επόμενο ότι πρέπει να "κάθεται" στους πελάτες.

Σωστό μεν αυτό. Όμως από την άλλη ο Εμπειρίκος παρουσίαζε τις καμαριέρες ως τις κατεξοχήν πρόθυμες για τα πάντα :fahne90:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Σωστό μεν αυτό. Όμως από την άλλη ο Εμπειρίκος παρουσίαζε τις καμαριέρες ως τις κατεξοχήν πρόθυμες για τα πάντα :fahne90:

ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ!

ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΗΡΘΑΝ ΑΛΛΕΣ.....ΦΤΟΥ!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ, ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ, ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ, ΚΟΜΩΤΡΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?:laugh: