Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Μα η κατάρρευση θα ερχόταν είτε με αυτόν είτε με τον ίδιο.....Εκτός αν έχεις διαφορετική αντίληψη και άποψη.

Οπότε αν θεωρούσες ότι δεν θα καταρρεύσουμε σαν χώρα, με τον Στρος Καν στο τιμόνι, τότε έχει νόημα αυτό που λες περι "παγωμάρας"....

Αλλιώς άλλοι έπρεπε να σκεφτούν περισσότερο....

Προφανώς μας επιφυλάσσουν (ίσως βέβαια όχι ειδικώς σε εμάς ως Έλληνες) κάτι ακόμη χειρότερο. Και μόνο το ότι αλλάζουν τον σαμαρά μας θα έπρεπε να σου το λέει.

Δουλειά της ΕΥΠ είναι. Του την έστησαν, επειδή ξεμπρόστιασε τον ΓΑΠ στη συνέντευξή του στο Γαλλικό κανάλι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι οι καλύτερες του κόσμου ... :fahne90:

Προφανώς μας επιφυλάσσουν (ίσως βέβαια όχι ειδικώς σε εμάς ως Έλληνες) κάτι ακόμη χειρότερο. Και μόνο το ότι αλλάζουν τον σαμαρά μας θα έπρεπε να σου το λέει.

Σε αυτό διαφωνούμε, αλλά δεν αλλάζει κάτι επι της ουσίας...

Ο σαμαράς είναι ένας και λέγεται ΔΝΤ, όχι Στρος Καν, Τσάκι Τσαν ή Μπρους Λη.....

Για μένα αυτοί είναι τα πιόνια....

Δουλειά της ΕΥΠ είναι. Του την έστησαν, επειδή ξεμπρόστιασε τον ΓΑΠ στη συνέντευξή του στο Γαλλικό κανάλι. Είναι γνωστό άλλωστε ότι οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είναι οι καλύτερες του κόσμου ... :fahne90:

χαχαχααχαχαχ!!!!!

Kαι ποιος ξερει ? Δεν εχουν ολες οι χωρες στην Ευρωπη την ιδια συμφεροντα (ουτε φυσικα οι πολιτες αυτων) ουτε τις ιδιες συμμαχιες στην εξωτερικη πολιτικη, ουτε τις ιδιες σχεσεις με την Αμερικη, την Κινα, η με οποιον αλλο ωφεληθει απο την παραιτηση του Στρος η οποιουδηποτε αλλου ισχυρου ανδρα.Ουτε χαμογελο ουτε παγωμαρα.Παγερη αδιαφορια στους μη βαθια γνωριζοντες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .....

Νομίζω ότι μάλλον σε κάλυψα με το απο πάνω post...

Πολύ ρηχή σαν άποψη ρε συ. Σου είπα και πριν, το θέμα είναι να δούμε γιατί έγινε και τι ακριβώς κρύβεται από πίσω.

Π.χ., όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, 2-3 γνωστοί, αντιαμερικάνοι φουλ μου έλεγαν ότι να, ξεκινάει η πτώση, να, ξεφτιλίστηκαν οι Αμερικάνοι, να, θα μαζευτούν κλπ κλπ.
Το αποτέλεσμα το είδαμε, το βλέπουμε και θα το βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Οι γαλλικές είναι από τις καλύτερες; Νομίζω ναι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .

Πολύ ρηχή σαν άποψη ρε συ. Σου είπα και πριν, το θέμα είναι να δούμε γιατί έγινε και τι ακριβώς κρύβεται από πίσω.

Π.χ., όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι, 2-3 γνωστοί, αντιαμερικάνοι φουλ μου έλεγαν ότι να, ξεκινάει η πτώση, να, ξεφτιλίστηκαν οι Αμερικάνοι, να, θα μαζευτούν κλπ κλπ.
Το αποτέλεσμα το είδαμε, το βλέπουμε και θα το βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα.

Βρε μάνα μου δεν διαφωνούμε σε κάτι.....μπαααααα!!!!!

Και εγώ αυτό λέω, ότι μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ ή μπορεί να παρουσιαστεί κάποτε σαν σενάριο συνωμοσίας ή μπορεί και να μην ζούμε για να το ακούσουμε εμείς...

Δεν μπορώ να κάνω και ανάλυση.....

και εγώ πιστεύω ότι κάτι παίζει....όπως και το πιστεύω και για τους δίδυμους, όπως το πίστευα και με το Ιράκ, όπως το πιστεύω και με την Λιβυή και με την Αίγυπτο....

Τι να λέμε τώρα?? Να αναλύσω την "υπερδύναμη"?? Την ξέρουμε....τόσα χρόνια, Γιουγκοσλαβίες, Αφγανιστάν(σήμερα σκότωσαν πάλι μια μικρή κοπέλα)......

Απλώς λέω ότι όποιος και να έρθει το ίδιο παλούκι θα νιώσουμε.....

Μπα σε καλό σας......

Υ.Γ Μέχρι και κάποιος αντίπαλος του στην διαδοχή μπορεί να ήταν.....

Last edited:
Να ορίστε, πτοήθηκαν απο την "αποχώρηση"....

EΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ​

Το πράσινο φως για την παροχή χρηματοοικονομικής βοήθειας ύψους 78 δισ. ευρώ στην Πορτογαλία δόθηκε σήμερα από το Eurogroup, αναφέρουν διπλωματικές πηγές, στη σκιά της σύλληψης του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος Καν.
Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ευρωπαϊκή χώρα, μετά την Ελλάδα και την Ιρλανδία που εντάσσεται σε μηχανισμό στήριξης υπό την εποπτεία της Ε.Ε. και του ΔΝΤ.

Όπως και στην περίπτωση της Ελλάδας, τα 2/3 του δανείου θα δοθούν από την Ε.Ε. και το υπόλοιπο από το ΔΝΤ. Ο οργανισμός θα δανείζει την Πορτογαλία με επιτόκιο 3,25% ενώ οι χώρες της Ε.Ε. μεταξύ 5,5% και 6%.

Η έγκριση σηματοδοτεί μέτρα Μνημονίου και για την Πορτογαλία, ενώ προβλέπει και στήριξη 12 δισ. ευρώ στις τράπεζες της χώρας.

Οι κυβερνήσεις των κρατών μελών, μέσω της Βουλής, θα κλήθούν να αποδεχθούν το σχέδιο διάσωσης της Πορτογαλίας.

Τό καλύτερο...:SFGSFGSF:

Αν υποψιαστώ οτι ο ΓΑΠ έφαγε τον Ντομινίκ the fallen dick επειδή αποκάλυψε οτι ήταν στημένη η δουλειά τού ΔΝΤ θά γίνω Λουξεμβούργειος...:ADFADF1::ADFADF1:

Τα έχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα...

Ήταν στημένο, δεν ήταν στημένο...
Ο Στρος έκανε κουμάντο, άλλοι έκαναν κουμάντο...
Την βίασε, δεν την βίασε...
Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα, θα παραμείνουν τα ίδια...
Τι σχέση έχουν οι πύργοι, η Γιουγκοσλαβία κτλ... δεν μπορώ να καταλάβω... :nounder:

Για να δούμε μερικά από τα δεδομένα...

Ο τύπος ήταν ένα από τα μεγάλα πιόνια του συστήματος που μας έχει κατασπαράξει...

Ο φυλακόβιος πλέον Στρος ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ... δεν ήταν δικό του το ταμείο... Το ΔΝΤ έχει συμβούλιο χωρών που αποφασίζει... αυτός ήταν απλά ο Δήμιος!

Ο τύπος είχε παρελθόν, τόσο σεξουαλικής παρενόχλησης, όσο και αδίστακτου πιονέρου...

Το γιατί και πως στη συγκεκριμένη περίπτωση μου είναι αδιάφορο... ουδεμία σχέση έχει το ΔΝΤ με τις εισβολές σε Κράτη... αυτά τα κανονίζουν άλλοι οργανισμοί... ΝΑΤΟ, Κογκρέσο κτλ...

Το δικαίωμα να υπερασπίσει τον εαυτό του το γεροντοπαλίκαρο, το διατηρεί... το δικαίωμα της βιασθέντος να δικαιωθεί υπάρχει? Έχετε καταλάβει τι ακριβώς συζητάτε χωρίς να ξέρετε (με αποδείξεις) αν πρόκειται για συνωμοσίας ή όχι?

Εξακολουθώ να γουστάρω τρελά που τον πιάσανε (για οποιοδήποτε λόγο) και που θα ξεφτιλίζεται επί μακρόν... Η δε πολιτική καριέρα δήμιου, πάει περίπατο για τον πορνόγερο... Εξάλλου καμία σχέση δεν είχε με τα προβλήματά μας... είτε αυτός, είτε κάποιος άλλος... άλλοι αποφασίζουν...

Στην υγεία του Γόη!
:ernaehrung004:

Όσον αφορά εμένα σε αυτά που γράφεις Νίκο, τα περι πύργων και Γιουγκοσλαβίας έχουν να κάνουν με την στάση των Αμερικανών απέναντι στο Δίκαιο....δικαιοσύνη και όλα τα συναφή...και ήταν στο ρου του διαλόγου...

Τα υπόλοιπα νομίζω ότι δεν με αφορούν....(εκτός και αν κάνω λάθος ως προς την διαπίστωση μου αυτή)....

Κανένα δεν πήγαινε σε σένα και ούτε προσωπικά σε κάποιον...

Τα διάβασα γρήγορα, ούτε θυμάμαι ποιός/ποιοί τα είπαν... απλά μου φαίνονται ψιλοάσχετα με την φυλάκιση του Δήμιου....

Ωραιότατη είδηση (ένοχος ή μη για τον βιασμό...) η δική μου θέση...

Τα διάβασα γρήγορα, ούτε θυμάμαι ποιός/ποιοί τα είπαν... απλά μου φαίνονται ψιλοάσχετα με την φυλάκιση του Δήμιου....

Διευκρινίζω γιατί να μην αφήνουμε κάτι αόριστο....:ernaehrung004:

Νίκο εγώ αναφέρθηκα στήν αντίστοιχη περίπτωση Κλίντον και περιέγραψα τί συνέβη λιγο μετά απο τον λεκέ τής Μονικας,πού στην ουσια ήταν μέσο πίεσης στον Κλιντον νά προχωρήσει στήν επιθεση στην Γιουγκοσλαβία..

Πιστεύεις οτι οι ''κύριοι'' πού προσλαμβάνουν υπαλλήλους επιπέδου Κόν δέν γνωρίζουν τά οποια χούγια τους??

Το ερώτημα για μένα σε ιστορίες τύπου Κον ειναι ''γιατί τώρα'',ενώ ολοι οι ''ενδιαφερόμενοι'' γνωρίζουν απο πρίν...

Ο Ντομινίκ ήταν μέγας λάτρης τού ποδογυρου και μάλιστα μέ αδυναμία νά ελέγξει τίς παρορμήσεις του..

Και αυτό το ήξεραν πριν τον κάνουν υπεύθυνο τού ΔΝΤ.

Να ορίστε, πτοήθηκαν απο την "αποχώρηση"....

EΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ​

Έλα εντάξει... αποφάσισε ο Στρός από τη στενή... :Banane0:

Κάτι σαν την μεταβίβαση των μετοχών του Κοσκωτά ένα πράγμα... :worshippy:

Ο καινούριος Στρος Καν θα είναι αμείλικτος :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Έλα εντάξει... αποφάσισε ο Στρός από τη στενή... :Banane0:

Κάτι σαν την μεταβίβαση των μετοχών του Κοσκωτά ένα πράγμα... :worshippy:

Ο καινούριος Στρος Καν θα είναι αμείλικτος :flipout::flipout:

:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Νίκο εγώ αναφέρθηκα στήν αντίστοιχη περίπτωση Κλίντον και περιέγραψα τί συνέβη λιγο μετά απο τον λεκέ τής Μονικας,πού στην ουσια ήταν μέσο πίεσης στον Κλιντον νά προχωρήσει στήν επιθεση στην Γιουγκοσλαβία..

Πιστεύεις οτι οι ''κύριοι'' πού προσλαμβάνουν υπαλλήλους επιπέδου Κόν δέν γνωρίζουν τά οποια χούγια τους??

Το ερώτημα για μένα σε ιστορίες τύπου Κον ειναι ''γιατί τώρα'',ενώ ολοι οι ''ενδιαφερόμενοι'' γνωρίζουν απο πρίν...

Ο Ντομινίκ ήταν μέγας λάτρης τού ποδογυρου και μάλιστα μέ αδυναμία νά ελέγξει τίς παρορμήσεις του..

Και αυτό το ήξεραν πριν τον κάνουν υπεύθυνο τού ΔΝΤ.

Εννοείται ότι το σύστημα γνώριζε και ήταν ένα μεγάλο σύν στο βιογραφικό του!

Εννοείται επίσης ότι ο επόμενος θα έχει τα δικά του κουσούρια και θα είναι μαριονέτα...

Τώρα γιατί (και άν...) τον πετάξαν έξω μου είναι πραγματικά αδιάφορο!!!
Έχουν χίλιους τρόπους να κάνουν αυτό που θέλουν....
Δεν υπάρχουν κράτη, δεν υπάρχει λαός, δεν υπάρχει τίποτα.... τα αποδόμησαν όλα! Σιγά τα ωά... ούτε δικαιολογίες δεν χρειάζονται πια!

Πας κόντρα? Στείλτου ένα πύρκαυλο!
Δεν μπορώ να ρίξω πύραυλο γιατί είναι σύμμαχος? Στείλε τους ένα οίκο αξιολόγησης και πούλα όσο όσο τα ομόλογά τους να πτωχεύσουν...

Καλά βρε συ... Αν ήθελαν απλά να τον διώξουν από τη θέση ήταν ανάγκη να γίνει έτσι?

Του στέλνανε την καμαριέρα και μετά τον έπαιρναν ένα τηλέφωνο...
"Στροσάκι μήπως να κανονίζαμε αυτά που λέγαμε τις προάλλες γιατί έχουμε εδώ μια βιασμένη καμαριέρα με το γέρικο σπέρμα σου?"

Εύκολα!

Καλά βρε συ... Αν ήθελαν απλά να τον διώξουν από τη θέση ήταν ανάγκη να γίνει έτσι?

Αδυνατώ ,φυσικά,νά γνωρίζω τά παιχνίδια,τις ισορροπίες καί τούς συσχετισμούς δυνάμεων..

Εξυπακούεται οτι δεν θά τον διώξουν λόγω Ελλάδος...

Αυτό πού περιγράφεις στο ποστ σου ,ως τρόπο εκδίωξης ,ειναι σωστό αλλά ισχύει σέ περιπτώσεις πού θέλουν τά πράγματα νά γινουν σιωπηλά..

Φαινεται πώς στην περίπτωση τού Κον επιλέγηκε γιά λογους,άντε βρές,ο δημόσιος διασυρμός.