Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Ο Ντομινίκ ήταν μέγας λάτρης τού ποδογυρου και μάλιστα μέ αδυναμία νά ελέγξει τίς παρορμήσεις του..

Και αυτό το ήξεραν πριν τον κάνουν υπεύθυνο τού ΔΝΤ.

ένας ακόμα λόγος για να τον κάνουν.
Πολλοί που κινούν νήματα φροντίζουν να έχουν μπροστά ανθρώπους με πάθη.

Μπορεί να το έκανε άλλο σύστημα... της χώρας του για παράδειγμα...

Μπορεί και να μην υπάρχει καν συνωμοσία...

Who gives a shit!!!

έγινε ξεφτίλα ο Δήμιος... και μακάρι να μείνει χρόνια μέσα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

ένας ακόμα λόγος για να τον κάνουν.
Πολλοί που κινούν νήματα φροντίζουν να έχουν μπροστά ανθρώπους με πάθη.

Ακριβώς..
Πού ταυτόχρονα ειναι και ικανοί .

πάντα οι ικανοί είχαν και ένα αδύνατο σημείο που "έπαιζε" επίσης δυνατά.
Τάχουμε πεί αυτά....πολλές φορές, εδώ μέσα.

Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

πάντα οι ικανοί είχαν και ένα αδύνατο σημείο που "έπαιζε" επίσης δυνατά.
Τάχουμε πεί αυτά....πολλές φορές, εδώ μέσα.

Ε ναί...

Ακομα και ο Γιώργος έχει ένα ''αδύνατο σημείο''...Μπορεί νά κωπηλατεί μόνον σέ γυάλα χρυσοψάρων..:Banane0::Banane0::Banane0:

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας μια πιο σκοτεινή μου σκέψη, για τα αίτια της αποκαθήλωσης του Σ.Καν με τον πλέον ατιμωτικό τρόπο.
Το ότι το σκηνικό "στήθηκε" είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο.
Ένας ισχυρός και διαολεμένα πονηρός άντρας σαν το Σ.Καν δεν βιάζει καμαριέρες όταν του σηκώνεται όπως δεν κλέβει αυτοκίνητα αν νιώσει την ανάγκη να οδηγήσει κάτι πολύ ισχυρό και πολυτελές, αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ιδιαιτέρως δε, όταν το 80 και πλέον τοις εκατό του πλανήτη έχει στραμμένο το βλέμμα του επάνω του.

Γιατί όμως συνέβει αυτό και ποια συμφέροντα εξυπηρετεί?
Σενάρια που εμπλέκουν την μελλοντική του πολιτική μάχη για την γαλλική προεδρία με τον Σαρκοζί μου φαντάζουν παιδαριώδη και αφελή, το μοναδικό λογικό σενάριο που μου έχει καρφωθεί είναι ότι κάποιοι χρησιμοποιούν (έχοντας οργανώσει και εκτελέσει όλο αυτό το βρώμικο σχέδιο) τον Σ.Καν για να παραδειγματίσουν η και να συνετήσουν κάποιο πολύ ισχυρό πολιτικό πρόσωπο της παγκόσμιας σκηνής (Ομπάμα μήπως?) που για κάποιους λόγους αντιτίθεται σε συγκεκριμένα οικονομο-πολιτικά συμφέροντα.

Κάποιοι δηλαδή δείχνουν σε κάποιον ισχυρό πολιτικό ηγέτη τι μπορεί να του συμβεί σε λίγες μόνο ώρες και πως μπορεί να βρεθεί από την καταξίωση και την απόλυτη δύναμη να κυλιέται στον βούρκο της διαπόμπευσης και του διασυρμού αν δεν συναινέσει με τις πολιτικές που σχεδιάζονται στα πραγματικά κέντρα άσκησης της εξουσίας, χώροι παντελώς άγνωστοι στον κόσμο.

Μπορεί να έχω μεγάλη και οργιοάζουσα φαντασία, ,μπορεί όμως και όχι.......

Last edited:
Η φαντασία σου μια χαρά τα πάει και τα ίδια σκεφτόμαστε και εμείς...

Εκεί που δεν τα πας καλά είναι στο πρώτο μέρος... δηλ.στις γνώσεις σου για σεξομανείς, κλεπτομανείς και όλα τα -μανείς...

Δεν τους σταματάει τίποτα φίλε... είναι αρρώστια...

Κατά την γνώμη μου,φίλε μου,η φαντασία σου δέν οργιάζει καθόλου..
Δεν ξέρω άν ειναι ο Ομπάμα ή οποιοσδήποτε άλλος,αλλά παρουσιάζεις ενα ρεαλιστικό σενάριο.

Ο έλεγχος τών παρορμήσεων βέβαια,ειναι μιά άλλη υπόθεση ,πού ξεφεύγει τής πολιτικής και εντάσσεται καθαρά στην ψυχιατρική..

Και όταν μιλάμε γιά παρορμήσεις εννοούμε οτι υποκινούνται απο μιά ''εσωτερική πίεση'' νά διαπράξουν μιά παράνομη πράξη,ακομα και άν γνωρίζουν οτι μπορεί νά τούς πιάσουν...

Ο ορος ειναι impulse control disorders και ειναι επίσημος.Eνα πασίγνωστο παράδειγμα ειναι η Κλεπτομανία,πού διαφέρει απ´αυτό πού θά ονομάζαμε ''shop lifting''. Bλέπεις πάμπλουτους ανθρώπους νά κλέβουν μιά χτένα μαλλιών ,γιατί δεν μπορούν νά αντισταθούν στην παρόρμηση..

Last edited:
Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Κάποιοι δηλαδή δείχνουν σε κάποιον ισχυρό πολιτικό ηγέτη τι μπορεί να του συμβεί σε λίγες μόνο ώρες και πως μπορεί να βρεθεί από την καταξίωση και την απόλυτη δύναμη να κυλιέται στον βούρκο της διαπόμπευσης και του διασυρμού αν δεν συναινέσει με τις πολιτικές που σχεδιάζονται στα πραγματικά κέντρα άσκησης της εξουσίας, χώροι παντελώς άγνωστοι στον κόσμο.

Μπορεί να έχω μεγάλη και οργιοάζουσα φαντασία, ,μπορεί όμως και όχι.......

Είναι λιγάκι οργιάζουσα η φαντασία σου, διότι αποκλείεται να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να διαφωνεί με τις πολιτικές που σχεδιάζονται. Πιο πολύ πιθανό είναι να του την έστησε κάποιος που έχασε στη μπιρίμπα.

έτσι ακριβώς είναι.
Το μεγαλείο της δραστηριότητας των ανθρώπων με τα κορδόνια που δουλεύουν συστηματικά στο παρασκήνιο.
Και αλλοίμονο σ αυτούς που δεν έχουν σχεδιάσει ένα back exit.
Αν και συνήθως αυτό υπάρχει μόνο σε αμερικάνικες ταινίες.

Η φαντασία σου μια χαρά τα πάει και τα ίδια σκεφτόμαστε και εμείς...

Εκεί που δεν τα πας καλά είναι στο πρώτο μέρος... δηλ.στις γνώσεις σου για σεξομανείς, κλεπτομανείς και όλα τα -μανείς...

Δεν τους σταματάει τίποτα φίλε... είναι αρρώστια...

Δεν σου είπα ότι αυτοί οι τύποι καταστέλουν τις όποιες μανίες τους, το αντίθετο μάλιστα, τις εκλεπτίζουν και τις καλλιεργούν ( γνωρίζω πόσο αντιφατικό ακούγεται αυτό όταν αναφερόμαστε σε ψυχώσεις και πάθη)με τον πλέο ακραίο και άρρωστο τρόπο σε βαθμό που δεν μπορούμε καν να αναλογιστούμε, αλλά το κάνουν σε ιδιαιτέρως στεγανοποιημένα και ασφαλή περιβάλλοντα, δεν συμπεριφέρονται βλακωδώς σαν στερημένοι τοξικομανείς....

Τον τύπο τον έστησαν στον τοίχο για παραδειγματισμό.

Last edited:

Δεν σου είπα ότι αυτοί οι τύποι καταστέλουν τις όποιες μανίες τους, το αντίθετο μάλιστα, τις εκλεπτίζουν και τις καλλιεργούν ( γνωρίζω πόσο αντιφατικό ακούγεται αυτό όταν αναφερόμαστε σε ψυχώσεις και πάθη)με τον πλέο ακραίο και άρρωστο τρόπο σε βαθμό που δεν μπορούμε καν να αναλογιστούμε, αλλά το κάνουν σε ιδιαιτέρως στεγανοποιημένα και ασφαλή περιβάλλοντα, δεν συμπεριφέρονται βλακωδώς σαν στερημένοι τοξικομανείς....

Τον τύπο τον έστησαν στον τοίχο σαν παραδειγματισμό.

Τογραψα παραπάνω...
Συμπεριφέρονται κατ''αναλογιαν ως τοξικομανείς καί δέν μπορούν νά αντισταθούν ακομα και σε μή ασφαλή περιβάλλοντα...
Το παράδειγμα τής Κλεπτομανιας ειναι χαρακτηριστικό..

Μπορεί κάποιος νά κλεψει κάτι ασήμαντο σέ ένα πολυκατάστημα,ενώ ξέρει οτι υπάρχουν κάμερες ..Αν δεν το κάνει θά νοιώσει τεράστιο άγχος,που δυσκολα τό αντέχει και πιθανότατα θά επιστρέψει πισω άν δεν τα καταφέρει..Μπορεί ναναι κροίσος και νά κλεψει μιά τσίχλα...

Η πράξη (η παράνομη)γίνεται γιά νά κατασταλεί τό άγχος...

Re: Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Είναι λιγάκι οργιάζουσα η φαντασία σου, διότι αποκλείεται να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να διαφωνεί με τις πολιτικές που σχεδιάζονται. Πιο πολύ πιθανό είναι να του την έστησε κάποιος που έχασε στη μπιρίμπα.

Δεν εννοούσα τον Σ.Κάν για την διαφωνία, αυτός μια χαρά συμφωνούσε στα πάντα, στον πολιτικό "αντάρτη" που χρίζει νουθεσίας (όποιος και αν είναι αυτός) αναφερόμουν.

Γιατί ρε φούστη μου εμένα όταν πάω σε κανά ξενοδοχείο και είμαι μέσα στο δωμάτιο, δεν μπαίνουν μέσα οι καμαριέρες?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Τογραψα παραπάνω...
Συμπεριφέρονται κατ''αναλογιαν ως τοξικομανείς καί δέν μπορούν νά αντισταθούν ακομα και σε μή ασφαλή περιβάλλοντα...

Μπορεί κάποιος νά κλεψει κάτι ασήμαντο σέ ένα πολυκατάστημα,ενώ ξέρει οτι υπάρχουν κάμερες ..Αν δεν το κάνει θά νοιώσει τεράστιο άγχος,που δυσκολα τό αντέχει και πιθανότατα θά επιστρέψει πισω άν δεν τα καταφέρει..Μπορεί ναναι κροίσος και νά κλεψει μιά τσίχλα...

Κύριε Σούρλα είναι πιθανόν να έχετε δίκιο, μια εικασία έκανα γιατί το όλο σκηνικό δεν μου κολλάει καθόλου.

Γιατί ρε φούστη μου εμένα όταν πάω σε κανά ξενοδοχείο και είμαι μέσα στο δωμάτιο, δεν μπαίνουν μέσα οι καμαριέρες?

Απαγορεύεται εκ τής διευθύνσεως...:firstprize:

Νά βρείς καμαριέρα ''Οutlaw''.:Banane0::Banane0:

Τογραψα παραπάνω...

Βάσει αυτών που γράφεις, Σπύρο, το σενάριο που εμφανίζεται ως απολύτως κουφό, δηλαδή να βιάσει μια καμαριέρα ( ενώ π.χ. ένας σαν τον Στος Καν θα μπορούσε να...α, β, γ, δ κ.λ.π.) για μένα είναι και το πιο πειστικό.;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .....

Κύριε Σούρλα είναι πιθανόν να έχετε δίκιο, μια εικασία έκανα γιατί το όλο σκηνικό δεν μου κολλάει καθόλου.

Γιά τό σκηνικό έχετε δίκιο.

Αναφέρθηκα αποκλειστικά στην ''αδυναμία ελέγχου τών παρορμήσεων'' καί στό οτι η παρόρμηση μπορεί νά εκφραστεί και σέ μή ασφαλείς χώρους.

Και ειναι εντελώς διαφορετικό τό ''μού αρέσουν οι γυναίκες ή το sex''(απολύτως φυσιολογικό οταν υπάρχει συναίνεση και απο την άλλη πλευρά)απ´τό δέν μπορώ νά ελέγξω την επιθυμία μου..

Στην ουσία δέν ειναι τόσο η ικανοποίηση πού μού προκαλεί η πράξη,αλλά τό γεγονός οτι μέσω τής πράξεως (κλοπής,υπερφαγίας,αδυναμίας σεξουαλικού ελέγχου) καταστέλλετα τό έντονο άγχος ,πού μού προκαλεί η ιδέα τής πράξεως..
Δηλαδή απλά,άν δεν το κάνω δεν θά ησυχάσω..
Σέ παρεμφερή κατηγορια ανήκει και η γνωστή μας Βουλιμία.

Last edited:

Αν μοιάζεις με το Avatar σου δεν είναι να απορείς.........:ernaehrung004:

Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο η καμαριέρα να πει ότι όλα έγιναν με την θέλησή της τελικά... ή και ότι δεν έγινε τίποτα... και ο Στρός γευμάτιζε με την κορούλα...

Δεν αποκλείεται τίποτα...

Εκεί να δεις γλέντια... τα έπιασε η καμαριέρα? Δεν τα έπιασε η καμαριέρα...
Ήρωας ο Στρός... τον κατηγόρησαν και διέσυραν αδίκως... ή απολαμβάνει την προστασία του συστήματος...

κτλ κτλ...

Βαρέθηκα... πάω να γιορτάσω την ξεφτίλα του Δήμιου... :D

-bye-