Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Παμε τώρα στον Κον..

Ο Κόν εκφράζει την (ας πούμε)ευρωπαϊκή τάση στο ΔΝΤ καί τό χτύπημα πρός αυτόν εντάσσεται,κατά την γνώμη μου ,στον πόλεμο ΗΠΑ-Ευρώπης ,δηλαδή ευρώ-δολλαρίου..
Η διάλυση τής Ευρωζώνης(δηλαδή Γερμανιας-Γαλλιας πρωτίστως) θά έδινε σημαντικό πλεονέκτημα στίς ΗΠΑ νά αντιμετωπίσουν τον βασικό τους αντίπαλο πού ειναι η Κίνα,στην οποίαν μάλιστα χρωστούν τρισεκατομύρια δολλάρια.
Την κερκόπορτα στην Ε.Ε. τήν άνοιξε ο ΓΑΠ μέ τά περίστροφα και τά πιστόλια(και καλά).

Και γιά νά μήν ξεχνουμε και τις βασικές θεωρητικές αρχές ανέκαθεν υπήρχαν οι ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις και ο ανταγωνισμός μεταξύ και καπιταλιστικών χωρών γιά τη Ηγεμονία..

Επομένως ανεξαρτήτως τής προσωπικής μας ιδεολογιας(πάντα κατά την γνώμη μου)δέν είναι άσκημο νά προσπαθούμε νά αναλύσουμε τήν κατάσταση στήν οποία ζούμε και λουζόμαστε καί οχι μονον στην Ελλάδα...

Μμμμ, ενδιαφέρον σενάριο....

Αν προσθέσουμε και την αργοπορία της καταστολής απο το ΝΑΤΟ, ώστε τεχνητά να μπει η Γαλλία στο παιχνίδι πρώτη με τον πόλεμο στην Λιβύη και να βάλει πάγο στις σχέσεις με την Γερμανία(που τσαντίστηκε όσο δεν πάει, δηλώνοντας και ουδετερότητα), μοιάζει καλό......

Μμμμ, ενδιαφέρον σενάριο....

Αν προσθέσουμε και την αργοπορία της καταστολής απο το ΝΑΤΟ, ώστε τεχνητά να μπει η Γαλλία στο παιχνίδι πρώτη με τον πόλεμο στην Λιβύη και να βάλει πάγο στις σχέσεις με την Γερμανία(που τσαντίστηκε όσο δεν πάει, δηλώνοντας και ουδετερότητα), μοιάζει καλό......

Προσθεστε και την αποτομη αλλαγη στασης της Τρόικας, οπου πλεον τον πρωτο λογο εχει η ΕΕ, με το IMF να σιωπα...

Πολυ βολικη συλληψη, απο πολλες πλευρες...

Προσθεστε και την αποτομη αλλαγη στασης της Τρόικας, οπου πλεον τον πρωτο λογο εχει η ΕΕ, με το IMF να σιωπα...

Πολυ βολικη συλληψη, απο πολλες πλευρες...

Από όλες τις πλευρές. Διάλεξαν το θύμα να είναι α) μετανάστις, β) Αφρικανή, γ) μουσουλμάνα. Αχ Αμέρικα, προστάτιδα των αδυνάτων (όσων δεν στέλνεις στα Γκουαντάναμο βεβαίως).
Βέβαια θα μπορούσαν να το έχουνε πάει και ένα κλικ παραπάνω. Θα μπορούσε το θύμα να είναι 17χρονο bell boy από τη Ρουάντα.

Βέβαια θα μπορούσαν να το έχουνε πάει και ένα κλικ παραπάνω. Θα μπορούσε το θύμα να είναι 17χρονο bell boy από τη Ρουάντα.

χούτου ή τούτσι?

Στο Αμέρικα είσαι ένοχος, μέχρι να αποδειχτεί (ΑΝ γίνει ποτέ) ότι είσαι αθώος.
Τα παραδείγματα χιλιάδες, ακόμα και για θανατοποινίτες.
ΑΠ την άλλη, υπάρχουν πολλοί (και δικαίωμα τους) που τους αρέσει αυτό. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.
Στο θέμα του Στρος, πραγματικά έχω αρχίσει και τον συμπαθώ.Ξέρεις τι είναι να μαμάς Κράτη και να μην μπορείς να μαμήσεις μια μαυρούλα? :D
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:Τωρα το πες μια χαρα.

Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Αν οντως ισχυει :bang:

http://www.cosmo.gr/News/America/323489.html

Θρίλερ για Στρος Καν- Η καμαριέρα ύποπτη ως φορεας του ΑIDS

Είμαστε, βέβαιοι, ότι ο Στρος δεν φόραγε προφυλακτικό? Και αν ναι, τι μάρκα?

Πάντως, αν τυχόν, η καημένη καμαριέρα φόραγε και σιδεράκια μέχρι την Αγγελοπούλου βλέπω μπλεγμένη!!!:Banane0::Banane0:

Παντως είτε του τη στήσανε είτε όχι, αν ήμουν Μπερλουσκόνι με αδυναμία στις μικρούλες θα σκεφτόμουν πολύ πριν πάω ταξίδι στις ΗΠΑ!
Υπό την έννοια αυτή και σε ότι αφορά το τουριστικό σκέλος μαλλον δυσφήμιση των ΗΠΑ έγινε στους Ευρωπαίους

Για διαβάστε τι έπαθε άλλος Γάλλος τουρίστας στις ΗΠΑ....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=78277&catid=7
Το "γαλλάκι" στις φυλακές Ράϊκερς - 20 μέρες στην κόλαση

Η εφημερίδα Le Monde δημοσιεύει την ιστορία του γάλλου Φράνκ Μουλέ, ο οποίος περασε 20 ημέρες στις φυλακές που κρατείται σήμερα ο Ντομινίκ Στρος Καν. Η λέξη τρόμος είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα όσα έζησε...

Στους διαδρόμους τον φώναζαν “Το γαλλάκι”. Οι υπόλοιποι ήταν αφροαμερικανοί, ισπανοαμερικανοί αλλά και 2 λευκοί.

Ο Φρανκ Μουλέ, 27 ετών, από την περιοχή Bouches-du-Rhône, φοιτητής στην Σχολή Καλών Τεχνών μόνος του απέναντι σε όλους αυτούς.

Η ιστορία του ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου του 2004 μέσα σε ένα αεροσκάφος της American Airlines.

Πτήση από τον Αγιο Δομήνικο για τη Νέα Υόρκη. Ο Φρανκ Μουλέ είναι στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Μια από τις αεροσυνοδούς του χτυπάει την πόρτα. Κι εκείνος κάνει πλάκα την οποία όμως θα πληρώσει ακριβά: "Ω! Γαμώτο! Η βόμβα που έχω βάλει μέσα στην τουαλέτα δεν είναι έτοιμη να εκραγεί!”

Ο ίδιος λέει οτι δεν χρησιμοποίησε ποτέ την λέξη βόμβα αλλά είπε: "Το.. “πράγμα” μου δεν θα εκραγεί”.

Αμέσως σημαίνει συναγερμός στο αεροπλάνο και ο Φρανκ Μουλέ βρίσκεται σε ένα πλοίο – φυλακή απέναντι από το Μπρονξ.
Λίγο μετά μεταφέρεται στο Νησί Ράϊκερς και τις περίφημες φυλακές του.
Ο δικαστής του έχει επιβάλλει πρόστιμο 595 δολαρίων γαι ανάρμοστη συμπεριφορά. Πέρασε 20 ολόκληρες ημέρες στις φυλακές του Ράικερς.
Στις 30 Ιανουαρίου, ο Φράνκ Μουλέ βρίσκεται στο στούντιο του Canal+ και διηγείται την ιστορία του.

“Εκεί, επικρατούσε ο νόμος της ζούγκλας. Είναι το μέρος που δεν πρέπει να πάει κανείς! 'Οταν μου ανακοίνωσαν οτι μεταφέρομαι εκεί, πίστεψα βαθιά μέσα μου οτι ζούσα την τελεθυταία μου ημέρα.”

Δάκρυα αρχίζουν να τρέχουν από το πρόσωπό του. "Είχε έναν μεγάλο διάδρομο. Οι τουαλέτες δεν είχαν πόρτες. Οι συμβουλές που μου έδωσαν κατά την μεταφορά μου ήταν: “δεν θα κινείσαι, δεν θα κοιτάς!”
'Οποιος κάνει “θόρυβο” το πληρώνει ακριβά....."

"Οι ισπανόφωνοι μπορούσαν να κάνουν οτι θέλουν. Ελέγχουν όλες τις φυλακές. Είναι άλλωστε οι πιο πολλοί. Εχουν τις συμμορίες τους και ελέγχουν από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φύλακα. Αν κατά λάθος τους πάρεις την σειρά (ή έτσι θεωρήσουν) στο τηλέφωνο, είσαι ήδη νεκρός. 'Εσφαξαν έναν μπροστά στα μάτια μου για το τηλέφωνο. Μπροστά στο περιστατικό ήταν και οι φύλακες οι οποίοι έκαναν σα να μην είδαν τίποτα!"

"Αυτοί που τον βοήθησαν περισσότερο ήταν οι αφροαμερικανοί. Μου έδιναν φαγητό. Με συμβούλευαν τι έπρεπε να απαντήσω, τι χειρονομιες να αποφύγω. Κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το παιδί αυτό μεταφέρθηκε από το Μπρόνξ σε τόσο επικίνδυνες φυλακές. Και γιατί κρατήθηκε επι τόσες ημέρες παρά το γεγονός οτι είχε πληρώσει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί."

Ναι και το Sofitel την είχε καμαριέρα ενώ ήταν φορέας.

Ούτε καν φορέας. Ασθενής, δεν ισχυρίζεται το άρθρο;

Εγώ μάλιστα πιστεύω ότι παίζει να είναι και λεπρή, και να έχει περάσει και κάστινγκ για Το Νησί.

Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Παντως είτε του τη στήσανε είτε όχι, αν ήμουν Μπερλουσκόνι με αδυναμία στις μικρούλες θα σκεφτόμουν πολύ πριν πάω ταξίδι στις ΗΠΑ!
Υπό την έννοια αυτή και σε ότι αφορά το τουριστικό σκέλος μαλλον δυσφήμιση των ΗΠΑ έγινε στους Ευρωπαίους

Για διαβάστε τι έπαθε άλλος Γάλλος τουρίστας στις ΗΠΑ....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=78277&catid=7
Το "γαλλάκι" στις φυλακές Ράϊκερς - 20 μέρες στην κόλαση

Η εφημερίδα Le Monde δημοσιεύει την ιστορία του γάλλου Φράνκ Μουλέ, ο οποίος περασε 20 ημέρες στις φυλακές που κρατείται σήμερα ο Ντομινίκ Στρος Καν. Η λέξη τρόμος είναι πολύ λίγη για να περιγράψει τα όσα έζησε...

Στους διαδρόμους τον φώναζαν “Το γαλλάκι”. Οι υπόλοιποι ήταν αφροαμερικανοί, ισπανοαμερικανοί αλλά και 2 λευκοί.

Ο Φρανκ Μουλέ, 27 ετών, από την περιοχή Bouches-du-Rhône, φοιτητής στην Σχολή Καλών Τεχνών μόνος του απέναντι σε όλους αυτούς.

Η ιστορία του ξεκίνησε στις 10 Ιανουαρίου του 2004 μέσα σε ένα αεροσκάφος της American Airlines.

Πτήση από τον Αγιο Δομήνικο για τη Νέα Υόρκη. Ο Φρανκ Μουλέ είναι στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Μια από τις αεροσυνοδούς του χτυπάει την πόρτα. Κι εκείνος κάνει πλάκα την οποία όμως θα πληρώσει ακριβά: "Ω! Γαμώτο! Η βόμβα που έχω βάλει μέσα στην τουαλέτα δεν είναι έτοιμη να εκραγεί!”

Ο ίδιος λέει οτι δεν χρησιμοποίησε ποτέ την λέξη βόμβα αλλά είπε: "Το.. “πράγμα” μου δεν θα εκραγεί”.

Αμέσως σημαίνει συναγερμός στο αεροπλάνο και ο Φρανκ Μουλέ βρίσκεται σε ένα πλοίο – φυλακή απέναντι από το Μπρονξ.
Λίγο μετά μεταφέρεται στο Νησί Ράϊκερς και τις περίφημες φυλακές του.
Ο δικαστής του έχει επιβάλλει πρόστιμο 595 δολαρίων γαι ανάρμοστη συμπεριφορά. Πέρασε 20 ολόκληρες ημέρες στις φυλακές του Ράικερς.
Στις 30 Ιανουαρίου, ο Φράνκ Μουλέ βρίσκεται στο στούντιο του Canal+ και διηγείται την ιστορία του.

“Εκεί, επικρατούσε ο νόμος της ζούγκλας. Είναι το μέρος που δεν πρέπει να πάει κανείς! 'Οταν μου ανακοίνωσαν οτι μεταφέρομαι εκεί, πίστεψα βαθιά μέσα μου οτι ζούσα την τελεθυταία μου ημέρα.”

Δάκρυα αρχίζουν να τρέχουν από το πρόσωπό του. "Είχε έναν μεγάλο διάδρομο. Οι τουαλέτες δεν είχαν πόρτες. Οι συμβουλές που μου έδωσαν κατά την μεταφορά μου ήταν: “δεν θα κινείσαι, δεν θα κοιτάς!”
'Οποιος κάνει “θόρυβο” το πληρώνει ακριβά....."

"Οι ισπανόφωνοι μπορούσαν να κάνουν οτι θέλουν. Ελέγχουν όλες τις φυλακές. Είναι άλλωστε οι πιο πολλοί. Εχουν τις συμμορίες τους και ελέγχουν από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φύλακα. Αν κατά λάθος τους πάρεις την σειρά (ή έτσι θεωρήσουν) στο τηλέφωνο, είσαι ήδη νεκρός. 'Εσφαξαν έναν μπροστά στα μάτια μου για το τηλέφωνο. Μπροστά στο περιστατικό ήταν και οι φύλακες οι οποίοι έκαναν σα να μην είδαν τίποτα!"

"Αυτοί που τον βοήθησαν περισσότερο ήταν οι αφροαμερικανοί. Μου έδιναν φαγητό. Με συμβούλευαν τι έπρεπε να απαντήσω, τι χειρονομιες να αποφύγω. Κανείς μέχρι σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το παιδί αυτό μεταφέρθηκε από το Μπρόνξ σε τόσο επικίνδυνες φυλακές. Και γιατί κρατήθηκε επι τόσες ημέρες παρά το γεγονός οτι είχε πληρώσει το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί."
Αυτό αν αληθεύει αποδεικνύει το εξής: Από το ημερολόγιο του Chuck Norris λείπει η 1η Απριλίου, γιατί δε σηκώνει αστεία.

Ιδού οι βλαπτικές συνέπειες του καπνίσματος κύριοι. Είχε συνηθίσει ο άνθρωπος στην πίπα.

dsk_et_sa_pipe.jpg

Παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο Ντομινίκ Στρος Σκαν, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την επίθεσή του σε 32χρονη καμαριέρα αφρικανικής καταγωγής.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ, ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή το Νοέμβριο του 2007 και η θητεία του ήταν για πέντε χρόνια.

"Με απέραντη θλίψη αναγκάζομαι σήμερα να υποβάλω στο Διοικητικό Συμβούλιο την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ.

Αυτήν τη στιγμή η σκέψη μου είναι πρώτα στη σύζυγό μου, την οποία αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε, τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου.(εδώ γελάνε)

Η σκέψη μου είναι επίσης στους συναδέλφους μου στο ΔΝΤ. Μαζί επιτύχαμε τόσα πολλά τα τελευταία τρία και πλέον χρόνια.(για μας λέει..)

Σε όλους, θέλω να πω ότι αρνούμαι κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς σε βάρος μου.(μαζί σου μεγάλε..)

Θέλω να προστατεύσω αυτόν το θεσμό τον οποίο υπηρέτησα με τιμή και αφοσίωση και ιδιαιτέρως, θέλω να αφιερώσω όλη τη δύναμή μου, όλο το χρόνο μου και όλη την ενέργειά μου στο ν´αποδείξω την αθωότητά μου"
, αναφέρει η επιστολή παραίτησης.

cosmo.gr

Η «μαντάμ» που καίει τον Ντομινίκ

Αυτή είναι η 35χρονη Κριστίν Ντέιβις. Είναι ιδιοκτήτρια ενός «πρακτορείου μοντέλων» στη Νέα Υόρκη με κοπέλες που προσφέρουν τις…
υπηρεσίες τους έναντι χρηματικής αμοιβής σε όποιον κύριο νιώθει… μοναξιές. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Telegraph, η Ντέιβις ισχυρίζεται ότι το 2006 ο Ντομινίκ Στρος-Καν είχε χρησιμοποιήσει σε δύο ξεχωριστές

περιπτώσεις τις υπηρεσίες «συνοδείας» που προσφέρει το πρακτορείο της.
Το πρακτορείο της Ντέιβις είναι το «Wicked Models». Ο Στρος-Καν, ο οποίος τότε δεν ήταν επικεφαλής του ΔΝΤ, φέρεται πως συστήθηκε στην Κριστίν Ντέιβις μέσω της Ίρμα Νίτσι, μιας πόρνης από τη Βοσνία που ζούσε τότε στο Παρίσι.
Η Νίτσι, η οποία συνδέεται με ακόμα έναν από τους πιο διάσημους πελάτες του Wicked Models, τον πρώην κυβερνήτη της Ν. Υόρκης και νυν παρουσιαστή του CNN, Έλιοτ Σπίτσερ, έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι έχει «κοιμηθεί» και με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Σύμφωνα με τους Times της Ν. Υόρκης, ο Στρος-Καν επικοινώνησε με την «μαντάμ» Κριστίν την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου του 2006 για να ζητήσει τη «συνοδεία» μιας «κλασσικής Αμερικανίδας κοπέλας» και πλήρωσε μετρητά 2.400 δολάρια για δύο ώρες μαζί της.
Η «μαντάμ» καίει τον πρώην «κύριο ΔΝΤ» ακόμα περισσότερο, αφού όπως δήλωσε στην Daily Mail το πρώτο κορίτσι που του έστειλε είπε ότι ο Στρος-Καν ήταν «σκληρός και επιθετικός» και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του. Πρόσθεσε ότι και άλλα κορίτσια του πρακτορείου είχαν παράπονα ότι ο Στρος-Καν ήταν «παραπάνω βίαιος από το επιτρεπτό», αλλά δεν βίασε καμία από αυτές. Σχολίασε ωστόσο η «μαντάμ» Ντέιβις, ότι «από πελάτες που πληρώνουν 1.000 δολάρια την ώρα περιμένουμς να συμπεριφέρονται σαν τζέντλμεν και όχι σαν ζώα»!

Εντάξει ρε παιδιά, αφού το είπε και η πόρνη, είναι γεγονός, τι το συζητάμε.

Και η τσατσά!