Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Η σεξουαλική παρενόχληση( έστω και η επίθεση ή απόπειρα βιασμού) διώκονται ποινικά αλλά η έκδοση και εκμετάλλευση "κοριτσιών" είναι νόμιμα στο Αμέρικα?

Η τσατσά, ή μάλλον η Μαντάμ (που βγαίνει και μιλάει και θα τα πεί και στους ενόρκους) και "χρησιμοποιεί" τα κορίτσια της ( και φυσικά βγάζει τα άντερά της),γιατί είναι έξω και μάλιστα αποκαλύπτει και τους "πελάτες" της?

Τι είδους σύστημα δουλεύει εκεί?

Γιατί εγώ, αν φέρω πχ Ρουμάνες και τις εκμεταλλεύομαι,θα θεωρηθώ νταβατζής και θα διωχθώ (λογικά) απ τις αρχές.

Η μήπως όχι?

Τι δεν καταλαβαίνω???

Ε τώρα "εκμετάλλευση", μεγάλες κουβέντες. Γραμματειακή υποστήριξη θα τους παρέχει :afro:
Εξάλλου "συνοδεία" είπε πως του προσέφεραν και ήταν βίαιος με τις κοπέλες. Τις έβγαζε δηλαδή για δείπνο και τους έπιανε κουβάρι τα μαλλιά φωνάζοντας "θα φας τον αστακό σου μωρή?" :Banane0:

Re: Απάντηση: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Ε τώρα "εκμετάλλευση", μεγάλες κουβέντες. Γραμματειακή υποστήριξη θα τους παρέχει :afro:
Εξάλλου "συνοδεία" είπε πως του προσέφεραν και ήταν βίαιος με τις κοπέλες. Τις έβγαζε δηλαδή για δείπνο και τους έπιανε κουβάρι τα μαλλιά φωνάζοντας "θα φας τον αστακό σου μωρή?" :Banane0:

:laugh::laugh::laugh::laugh:

Και μολις ο Σ.Καν παραιτηθηκε απο το ΔΝΤ εγινε ως δια μαγειας αποδεκτη η απελευθερωση με εγγυηση.:ADFADF1:

Και μολις ο Σ.Καν παραιτηθηκε απο το ΔΝΤ εγινε ως δια μαγειας αποδεκτη η απελευθερωση με εγγυηση.:ADFADF1:

+1000
Σ αυτό συμφωνούσαν όλοι στον σημερινό ...πρωινό μου καφέ!
Ουτε τα προσχήματα δεν κράτησαν!

Καλά αυτοί στο Δου Νου Του είναι απαράδεκτοι! Πως μπορεί να ζήσει κάποιος με μιά μικρή σύνταξη!!!!!
Σύνταξη 250.000 $ για τον Ντομινίκ Στρος Καν
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 10:46

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν θα λάβει τουλάχιστον 250.000 δολάρια το χρόνο από το Ταμείο ως σύνταξη για το υπόλοιπο της ζωής του ανεξάρτητα από την ετυμηγορία της δίκης του.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=314126&cid=5

Προτείνω να βγούμε στους δρόμους!!!!!!!!!!!!!!!!! ............ καί σύντομα μάλιστα!

Agustin-Carstens-004.jpg

εγώ θέλω να εκλεγεί αυτός και να αποδειχθεί ομοίως γαμίκουλας ...

Καλά αυτοί στο Δου Νου Του είναι απαράδεκτοι! Πως μπορεί να ζήσει κάποιος με μιά μικρή σύνταξη!!!!!
Σύνταξη 250.000 $ για τον Ντομινίκ Στρος Καν
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011, 10:46

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν θα λάβει τουλάχιστον 250.000 δολάρια το χρόνο από το Ταμείο ως σύνταξη για το υπόλοιπο της ζωής του ανεξάρτητα από την ετυμηγορία της δίκης του.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=314126&cid=5

Προτείνω να βγούμε στους δρόμους!!!!!!!!!!!!!!!!! ............ καί σύντομα μάλιστα!

Ναι ο ανθρωπος
μπας ρε παιδια είναι μόνο από το ΔΝΤ και εχει να παιρνει κιαλλες?
Μηπως δεν είναι μόνο Ελληνικό φαίνομενο η πολυδιαστατη αποζημείωση?

Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Agustin-Carstens-004.jpg

Αυτός (ως πρόβλεψη)θά φοράει τήν κάλτσα ,γυμνός,καθως καί τό ταμπελάκι στον λαιμό..:Banane0::Banane0:

μόνον που δεν ξέρω αν στις διαδρομο-δρομίες θα προλαβαίνει τις μαυρούλες ... τρέχω, τρέχεις, κυνηγάς, αν με πιάσεις με ...λαλάς , κλπ .κλπ.

μόνον που δεν ξέρω αν στις διαδρομο-δρομίες θα προλαβαίνει τις μαυρούλες ... τρέχω, τρέχεις, κυνηγάς, αν με πιάσεις με ...λαλάς , κλπ .κλπ.

Κοιτα συνονόματε....
Αν είσαι πρόεδρας τού ΔΝΤ και γι´αυτόν πού έβαλες στην φωτογραφία(μέ τήν παχειά τήν σκιά....)ολα γίνονται..:grandpa::grandpa:

Τον βάζουν πάνω σε διάδρομο ,πού πηλαλάει ( ο διάδρομος),καί βάζουν και τήν καμαριέρα νά τρέχει (και καλά) και νά φωνάζει ''λαγουδάκι μου πιάσε με''.:eating::star:

Agustin-Carstens-004.jpg

Τα πάντα γίνονται...Μήπως ξεχνάτε βρε εκείνο το τρελό αγόρι με το μουστάκι τον Ζαχό..

Re: Απάντηση: Re: Ο Ντομινίκ Στρος-Καν παραπέμπεται σε δίκη .......

Κοιτα συνονόματε....
Αν είσαι πρόεδρας τού ΔΝΤ και γι´αυτόν πού έβαλες στην φωτογραφία(μέ τήν παχειά τήν σκιά....)ολα γίνονται..:grandpa::grandpa:

Τον βάζουν πάνω σε διάδρομο ,πού πηλαλάει ( ο διάδρομος),καί βάζουν και τήν καμαριέρα νά τρέχει (και καλά) και νά φωνάζει ''λαγουδάκι μου πιάσε με''.:eating::star:
Σπύρο? να υποθέσω ότι εννοείς κάτι παρόμοιο???? :Banane0:

http://www.youtube.com/watch?v=SGAuMYQN9gA

Ιδού πως έγινε το συμβάν, έφταιγε το σαπούνι....

Attachments

• image001.jpg
    image001.jpg
    92.9 KB · Views: 41
«Σφίγγει ο κλοιός» για τον Στρος-Καν

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011, 18:49

Ίχνη σπέρματος του Ντομινίκ Στρος-Καν βρέθηκαν στα ρούχα της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel, η οποία τον κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού, το Σάββατο 14 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανάρτηση της γαλλικής ιστοσελίδας Atlantico.fr, συντάκτες της οποίας επικαλούνται επίσημο έγγραφο των αμερικανικών Αρχών και το οποίο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, «θα δημοσιοποιηθεί τις επόμενες ώρες», οι πρώτες εξετάσεις DNA έδειξαν ίχνη σπέρματος.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι εξετάσεις έγιναν σε δείγματα τα οποία ελήφθησαν από τα ρούχα της 32χρονης καμαριέρας αμέσως μετά την καταγγελία της εναντίον του πρώην ισχυρού άνδρα του Δ.Ν.Τ..

Το Atlantico.fr γράφει ότι πολλά σωματικά υγρά ελήφθησαν από τους πράκτορες της ειδικής ομάδας της αστυνομίας, τα οποία ανήκουν τόσο στο Στρος-Καν όσο και στην κοπέλα.

Επίσης, γίνεται λόγος για εμφανή σημάδια πάλης. «Κάθε εκατοστό του δέρματος της γυναίκας είχε ίχνη άσκησης βίας», σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, την οποία επικαλείται το ίδιο site.
zougla.gr