Ο Ολυμπιακός στη Nova μέχρι το 2015

Ακριβώς. Δεν το έχει π.χ για Πολωνία (για να θυμηθούμε παλαιότερες Polsat εποχές), ούτε για αραβικές χώρες, παρά μόνο για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία. Αν πάντως το al jazeera κάνει μία τέτοια κίνηση, τότε δεν θα προλαβαίνουν να πουλάνε συνδρομές στην Ελλάδα, ειδικά με την τιμολογιακή πολιτική που έχουν τα δύο πακέτα (nova και al jazeeera).

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι αρμοδιότητα της nova. Πέρα από Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία, η superleague είναι αυτή που θα αποφασίσει που θα δώσει τα δικαιώματα, εφόσον της ζητηθούν.
Όντως, δεν έχεις άδικο σε αυτό, αν και αν ήμουν το Al Jazeera θα χτύπαγα παιχνίδια μεμονωμένα και όχι όλο το πρωτάθλημα.

πιστεύω ομως πως θα ακολουθήσει την τακτική των προσφορών. 3 μηνάκια χώμα και μετά όποιος τσιμπήσει τσίμπησε.
Πιο πιθανό είναι να δώσει προσφορές μαζί με forthnet όπως κάνει και τώρα. Μια εταιρεία είναι forthnet και nova και το cross selling είναι απόλυτα λογικό (και win win situation για όλους).

Όντως, δεν έχεις άδικο σε αυτό, αν και αν ήμουν το Al Jazeera θα χτύπαγα παιχνίδια μεμονωμένα και όχι όλο το πρωτάθλημα...
Όλοι γνωρίζουμε ότι κανένας ευρωπαίος ή άραβας ενδιαφέρεται να δει την ελληνική mapaleague, αλλά εμπορικά θα ήταν πολύ έξυπνη κίνηση. Αγοράζουν τα δικαιώματα για τις αραβικές χώρες επίσημα, αλλα ανεπίσημα για να πουλήσουν συνδρομές στην Ελλάδα, όπως κάποιοι άγγλοι βλέπουν premier league μέσω nova. Στην τελική πόσο θα τους κοστίσει; Σίγουρα πάρα πολύ λιγότερο από το campionato η ακόμα και το europa league. Ας περναει crawl κατά τo nova premier league πρότυπo:
This broadcast is licensed for viewing only in arabic countries.:SFGSFGSF:

Last edited:
ναι αλλά τα δικαιώματα στην ελλάδα δεν είναι και τόσο φτηνά. μη κοιτάς που στην ελλάδα τα πήρανε γιατί υπάρχει λόγος (θα τα αγοράσει ο κόσμος). Πόσος κόσμος νομίζεις ξέρει ότι μπορεί να πάρει αραβικό πακέτο και πόσοι θα το πάρουν ακόμα και να το ξέρουν. Οι χώρες που έχουν το εμπορικό ενδιαφέρον και μπορεί να δωσουν κέρδος από την επένδυση είναι αυτές που έχει ήδη αγοράσει η νοβα και γι'αυτό και τα δωσε τόσα λεφτά.

Μας βλέπω να φτιάχνουμε έτοιμο επιχειρηματικό πλάνο για τους άραβες :grandpa:Πάντως κακά τα ψέματα το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν ξέρει περί αράβων επομένως και εκείνοι με τη σειρά τους δεν θα έμπαιναν σε μια επένδυση για λίγα άτομα.
Το σημαντικό είναι να φτιάξει λίγο ο αθλητισμός στο Ελλαδιστάν ακόμα και αν χρειαστεί να βλέπω μπάλα στο καφενείο του κυρ Γιάννη

Και πείτε ότι παίρνει το αραβικό πακέτο τα δικαιώματα. Υπάρχει περίπτωση να δείξει ζωντανά παιχνίδια superleague, όταν ίδιες ώρες θα παίζουν όλα τα "μεγάλα" ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Καλά είμαστε σοβαροί θα δείξουν αυτό το "έκτρωμα" από άποψης θεάματος αλλά και στησίματος παραέξω από την Ελλάδα;

Εδώ σκέφτονται οι book του εξωτερικού να μας βγάλουν από τα δελτία τους με αυτά που γίνονται.

Re: Απάντηση: Ο Ολυμπιακός στη Nova μέχρι το 2015

Και πείτε ότι παίρνει το αραβικό πακέτο τα δικαιώματα. Υπάρχει περίπτωση να δείξει ζωντανά παιχνίδια superleague, όταν ίδιες ώρες θα παίζουν όλα τα "μεγάλα" ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;
13 αθλητικά κανάλια έχει, κλειδωμένα και ελεύθερα, δεν έχει πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι το βλέπω χλωμό να κάνει κίνηση...

Πλάκα έχετε ...

Στείλτε μία επιστολή στους Άραβες ... Επίσης φτηνές συνδρομές έχει το γερμανικό HD+, στείλτε επιστολές στα γερμανικά κανάλια να δείχνουν Super League. Μιλάμε για υπερθέαμα άλλωστε.

Αρρωστημένοι ποδοσφαιράκιδες, σκάστε το 52ρη τώρα ή από το ραδιοφωνάκι ... Ευτυχώς η σπατάλη του δημόσιου χρήματος της ΕΡΤ τελείωσε. Αρκετά ευνοήθηκαν γάβροι και βάζελοι εις βάρος όλων.

Πολύ σωστά τα λέει ο malakudi. Είναι απαράδεκτο να πληρώνω εγώ τα κέρδη ιδιωτικών εταιριών. Μου αρεσει το ποδόσφαιρο αλλά όχι να πληρώνουν οι άλλοι για μένα. Στην ΕΡΤ να μείνουν μόνο μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Οχι να δίνονται χρήματα για το υπερθέαμα της Β Εθνικής στην ΕΤ3. Έλεος....

Αρρωστημένοι ποδοσφαιράκιδες, σκάστε το 52ρη τώρα ή από το ραδιοφωνάκι ...
Ναι καλά...μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ούτε μισό σεντ δε δίνω στη νοβα κ την κοπρο λιγκ της. Έχει και στρημ. Άσε που όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί στην πορεία (πονηρό ή μη)...

Κι εγώ έτσι πιστεύω, μα από stream που δίνει, μα σε κάνα καφενείο, μα σε κάνα κολλητό, κάπως θα τη βγάλουμε και φέτος. Στη χειρότερη των χειροτέρων, θα περιμένω πάλι καμιά προσφορά καλή (τη νοιώθω να έρχεται) και θα την κάνω την αμαρτία.

Ναι καλά...μ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι. Ούτε μισό σεντ δε δίνω στη νοβα κ την κοπρο λιγκ της. Έχει και στρημ. Άσε που όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί στην πορεία (πονηρό ή μη)...

κοπρο λιγκ, κοπρο λιγκ, αλλά όλοι ψάχνεστε πως θα δείτε τις κοπρο ομαδούλες σας.

Χεχε, πράγματι...
Τον Ολυμπιακό πάντως την άλλη βδομάδα τον έχει στο νοβασπορτς1. Υποψιάζομαι οτι αυτό θα γίνει και με παο και αεκ...

ανακοινώθηκε. αν μέσα στην εβδομάδα το πάρουν πίσω άγνωστο. πάντως όλα γίνονται.

εγώ το βλέπω να ξεκινάει κανονικά. Ελλαδάρα είναι αυτή, άμα θέλουν όλα τα κάνουν.

Ε και να μην αρχισει την αλλη θα αρχίσει την παράλλη! Όπως και να έχει
Κι εγώ έτσι πιστεύω, μα από stream που δίνει, μα σε κάνα καφενείο, μα σε κάνα κολλητό, κάπως θα τη βγάλουμε και φέτος. Στη χειρότερη των χειροτέρων, θα περιμένω πάλι καμιά προσφορά καλή (τη νοιώθω να έρχεται) και θα την κάνω την αμαρτία.