Ο ΟΤΕ «κατέβασε» τον διακόπτη της On Telecoms

Απάντηση: Re: Ο ΟΤΕ «κατέβασε» τον διακόπτη της On Telecoms

Για εμενα ειναι απο τις ποιο σοβαρες εταιριες η Forthnet.

Exω forthnet ενα χρονο τωρα χωρις προβληματα και οποτε τους εχω ενοχλησει με εχουν εξυπηρετισει αψογα!

Δεν μπορείτε να καταλάβετε... Εγώ σας μιλάω για δικηγόρους και απειλές, και εσείς μου λέτε ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής (με την υπηρεσία τους και με το πως να συνδέσετε το ρούτερ τους? Σιγά τα αυγά...)

Πάρτε και το χαρτί μπας και γίνω κατανοητός. Επαναλαμβάνω, αφορούσε προπληρωμένη συνδρομή (που πρώτα την αγοράζεις - πληρώνεις, και μετά την χρησιμοποιείς, σχεδόν 3 χρόνια πριν από την ημερομηνία που έγινε το σκηνικό. Και "φυσικά" ότι μέιλ ή φαξ με τα αποδεικτικά τους έστελνα, ποτέ δεν έφταναν ως δια μαγείας σε αυτούς, παρά τα θετικά confirmations από το φαξ μου ή από το email μου...)

Τώρα αν βέβαια συνεχίζεται να θεωρείτε τους ακατονόμαστους "σωστούς και σοβαρούς" γιατί συνδέεστε στα... 20Mbit με μόνο δύο αποσυνχρονισμούς την βδομάδα, ε δεν μπορώ να κάνω κάτι. Απλά θα σας ευχηθώ καλά ξεμπερδέματα αν σας τύχει κάτι αντίστοιχο, και να μην βρεθείτε στην θέση μου.

Attachments

• apateones.jpg
    apateones.jpg
    73.6 KB · Views: 162
... και για να συνεχίσω (μιας και τα θυμήθηκα και φούντωσα πάλι), πάρτε και ένα λινκ για να δείτε ότι δεν είμαι ο μόνος:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58011

Προφανώς οι τύποι το έχουν σύστημα να βγάζουν φανταστικές παρελθοντικές οφειλές, ελπίζοντας ότι τα υποψήφια θύματα δεν έχουν πια τα αποδεικτικά και θα ξαναπληρώσουν, ώστε να βγάζουν και κανά έξτρα παραδάκι. Και υπό τις απειλές του δικηγορικού? Ποιος μέσος άνθρωπος (με δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο) θα έκανε δικαστικό αγώνα αν δεν είχε τα χαρτιά για 100ε για παράδειγμα? Θα τα πλήρωνε, και θα έλεγε και ένα τραγούδι...

και μιας και τα θυμάμαι ένα - ένα... Μετά από δεκάδες φαξ, μέιλ και τηλέφωνα -με δική μου χρέωση σε χρόνο αλλά και χρήμα σε κλήσεις- που έκανα, στέλνοντας δεκάδες χαρτιά (αποδείξεις, λογαριασμούς κλπ), και αφού ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορούσαν να αρνηθούν το δίκιο μου, ενώ είχα ζητήσει γραπτή ενημέρωση όπως αντίστοιχα γραπτώς είχε έρθει και η κατηγορία τους προς εμένα ως κακοπληρωτής, το αποτέλεσμα ήταν να πάρει κάποια κοπελίτσα την γυναίκα μου στο τηλέφωνο, να μην με ζητήσει καν, και να της πει "οκ, δεν χρωστάτε τελικά".... Ούτε καν μαζί μου... Φόρθνετ... Σοβαρή εταιρία... :violent-smiley-030:

... και για να συνεχίσω (μιας και τα θυμήθηκα και φούντωσα πάλι), πάρτε και ένα λινκ για να δείτε ότι δεν είμαι ο μόνος:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=58011

Προφανώς οι τύποι το έχουν σύστημα να βγάζουν φανταστικές παρελθοντικές οφειλές, ελπίζοντας ότι τα υποψήφια θύματα δεν έχουν πια τα αποδεικτικά και θα ξαναπληρώσουν, ώστε να βγάζουν και κανά έξτρα παραδάκι. Και υπό τις απειλές του δικηγορικού? Ποιος μέσος άνθρωπος (με δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο) θα έκανε δικαστικό αγώνα αν δεν είχε τα χαρτιά για 100ε για παράδειγμα? Θα τα πλήρωνε, και θα έλεγε και ένα τραγούδι...

Μόλις έμαθα ότι συνάδελφος μου, αντιμετωπίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με δαύτους... :slapface: Το ίδιο χαρτί ακριβώς του ήρθε και εκείνου.

Προχθές ήρθε και σε μένα ένα ανάλογο χαρτί!
Για 2 μήνες δεν είχα internet σε προπληρωμένο πακέτο και φυσικά αφού δεν το έφτιαχναν έκανα σύνδεση αλλού...
Οι κύριοι ήθελαν λεφτά επειδή έγινε λέει διακοπή...
Απλά πήρα τηλέφωνο τη δικηγόρο τους και τους είπα ότι αν θέλουν να πάμε στα δικαστήρια πάμε ευχαρίστως... Αλλά με δική μου αγωγή για διαφυγόντα κέρδη ύψους 10.000 μιας και δεν μπορούσα να δουλέψω για δύο μήνες εξαιτίας τους...
Δεν με ξαναενόχλησαν... :BDGBGDB55:

Εχε γουστο... Μετα απο ποσο καιρο σας ζητησαν λεφτα απο την διακοπη ?

Εμένα πολύ χοντρικά μετά από 2+ χρόνια από την ημερομηνία που αφορούσε η συνδρομή, ή μετά από 1 χρόνο περίπου μετά την διακοπή...

τωρα να πω και εγω οτι με "θυμηθηκε" η forthnet 2 χρονια μετα την διακοπη της συνδεσης που ειχα μαζι τους και μου ζητουσαν χριστουγενιατικα 300 ευρω μεσω δικηγορου?
να αναφερω ποσο ασχημα μου μηλισε η γραμματεας της?
να αναφερω οτι επι 20 μερες το λογιστηριο της forthnet δεν εβρισκε στο συστημα της καμια τετοια ανεξοφλητη υποχρεωση μου?
να αναφερω οτι μετα την "βρηκε" ?
προφανως και δεν ειχα κανενα εξοφλητικο λογαριασμο μιας και ειχαν περασει 2 χρονια... επισης δεν ειχα λαβει κανενα λογαριασμο ή ενημερωτικο τα τελευταια 2 χρονια!

αναγκαστηκα να πληρωσω γιατι ακρη δεν βγαζεις, δυστυχως.....:(

Re: Απάντηση: Ο ΟΤΕ «κατέβασε» τον διακόπτη της On Telecoms

Μόλις έμαθα ότι συνάδελφος μου, αντιμετωπίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με δαύτους... :slapface: Το ίδιο χαρτί ακριβώς του ήρθε και εκείνου.

αυτο εκανα και εγω μετα λυπης μου...:(

Απάντηση: Re: Ο ΟΤΕ «κατέβασε» τον διακόπτη της On Telecoms

Ετσι πιστεύουν όσοι δεν έχουν μπλέξει με το λογιστήριο τους (ακόμα). Όταν έρθει η ώρα που θα σε ψάχνουν από δικηγορικά με έγγραφες απειλές για την εισαγωγή σου στον Τειρεσία (και το καλύτερο, χωρίς να φταις) εκ μέρους της φόρθνετ, θα αναθεωρήσεις... Και αυτό δεν το κάνει κανένας άλλος, πλην της απαράδεκτης.

Η συμβουλή μου, είναι να κρατάτε (ειδικά οι πελάτες της φορθνετ) τις αποδείξεις πληρωμής, θα σας χρειαστούν όταν έρθει η ώρα να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες... Μιλάει ένας διπλά παθών. -bye-

Μου συμβαίνει ήδη, όπως ακριβώς το περγράφεις με την απαράδεκτη Forthnet (KAI οι υπηρεσίες της ήταν άθλιες)