Ο ουρανος καπελο

agaida

Established Member
18 June 2006
275
:bigcry::bigcry:μου ήρθε όταν έμαθα τα παρακάτω:12-11-2007 - Προσύμφωνο αγοράς των μονάδων λιανικής πώλησης του Ομίλου
Κοντέλλης
Η Εταιρεία σύμφωνα με το άρθρο 10 Ν. 3340/2005 και την απόφαση υπ' αριθ. 3/347/2005
του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει ότι σήμερα 12.11.2007 υπεγράφη
μεταξύ της ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. και των εταιρειών I. E. Kοντέλλης Α.Ε., Κοντέλλης
Εμπορική Α.Ε., EMIKO Α.Ε. και MULTIPART Α.Ε. προσύμφωνο αγοράς των δραστηριοτήτων
λιανικής πώλησης αυτοκινήτων (Ford, Volvo, Fiat, Alfa Romeo & Lancia) και του κλάδου
ανταλλακτικών (για τις αντίστοιχες μάρκες) του Ομίλου Κοντέλλη, έναντι συνολικού τιμήματος
13,1 εκατ. ευρώ, όπου δεν περιλαμβάνονται τα αποθέματα.
Το οριστικό συμφωνητικό θα υπογραφεί με την χορήγηση των σχετικών εγκρίσεων των
αρμοδίων αρχών και την ολοκλήρωση των ελέγχων (νομικού και οικονομικού).

Eλπίζω να μην ψάχνω για δουλειά!Εσείς τι λέτε?δύσκολα τα πράγματα?
βοηθήστε λίγο γιατί είμαι χαλια ψυχολογικά!!:FSGSFGS4::bigcry:

Καταλαβαίνω τον προβληματισμό και την ανησυχία σου φίλε, αλά ακόμη δεν πρέπει να προκαταβάλουμε τα πράγματα.....δυστυχώς και αυτός ο όμιλος ακολυθεί την πορεία αρκετών ακόμη και μεγαλυτέρων.
Νομίζω πάντως ότι εσυ θα την σκαπουλάρεις την δουλειά....να σκέφτεσαι θετικά, όχι αρνητικά...ακόμη-ακόμη και οι μεγάλες αναποδιές στην ζωή μας, μπορούν με τέτοιο βλέμμα να βγούν σε μεγάλο καλό.

Μακάρι ρε φιλε,μακάρι να είναι έτσι.Σίγουρα όμως πολυς κόσμος θα πάει σπίτι του.Το μεγαλύτερο κακό είναι ότι όλη η αγορά το ξέρει αλλα εμείς οι εργαζόμενοι τα μαθαίνουμε απο ξενους.
Είμαστε σε αγωνια για το άμεσο μέλλον και κανεις δεν μας ανακοινώνει τίποτα.:icon15:

Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείς σίγουρο ότι "πολύς κόσμος θα πάει σπίτι του".
Σπάνια σε εξαγορές ή συγχωνεύσεις συμβαίνει αυτό που φοβάσαι και όταν συμβαίνει,αυτό γίνεται με εθελουσία έξοδο σε ανθρώπους που είναι πολύ κοντά στη σύνταξη.

Είναι σίγουρο Σωκρατη γιατί μονο στην ford απασχολούνται πολλά άτομα.Από τις αποθήκες μέχρι την διεύθυνση ειναι πολυς κόσμος.Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει ο καινούργιος ιδιοκτητης αποθηκάριους,λογιστήρια,υπευθυνους μισθοδοσίας ,οδηγούς ,πολίτες ετσι για πλακα.

Ακόμη και ο Κοντελλης από τις εταιρίες που κράτησε θα κάνει μείωση προσωπικού λόγο μειωμένου τζίρου .Οποτε...αντε-bye-

Συνήθως οι συγχωνεύσεις δεν φέρνουν απολύσεις;
Π.χ. όταν ενώθηκε η Hewlett Packard με την Compaq απολύθηκαν συνολικά 150.000 άτομα.
Η μεν Hewlett Packard απέλυσε 80.000 άτομα και η δε Compaq 70.000 άτομα.

Όταν υπογράφονται συμφωνίες εκατομμυρίων λέτε να ενδιαφέρεται κάποιος μεγάλος για τους εργαζομένους του;
Η ιστορία των ανθρώπων, άλλα μας έχει δείξει μέχρι τώρα.

Συγνώμη φίλε Αντώνη δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά να σε προσγειώσω στην σκληρή πραγματικότητα που ίσως να αντιμετωπίσεις. Και να είσαι έτοιμος.
Τα παραδείγματα πολλά. Δείτε την Νάουσα σήμερα πως κατάντησε. Μόνο κάτι κρασιά κρατάνε κάπως τις δουλειές τους.
Που είναι οι εποχές που η Vetlans Νάουσα ξέσκιζε με τις ποιοτικές κουβέρτες της;
Που είναι η Πειραϊκή Πατραϊκή; Η Nissan στο Βόλο; Που είναι η Hellas Glass; Η εταιρία Χημικών προϊόντων και λιπασμάτων;
Βέβαια είναι πολλές ακόμη και τελειωμό δεν έχουν.
Άκουσα από ξάδερφο που εργάζεται εκεί, ότι τα S/M μασούτη κι αυτά θέλουν να τα πουλήσουν.
Αλλά ο παππούς που ακόμα ζει δεν αφήνει.
Κάτι μου λέει όμως ότι τα παιδιά με την πρώτη ευκαιρία θα τα πουλήσουν.
Θα πάρουν ένα γενναίο ποσό και θα ζουν σαν βασιλιάδες χωρίς να δουλεύουν.
Και χέστηκαν για τους εργαζομένους τους.

δυστυχώς όπως ακριβώς τα λέει ο Μιχάλης είναι!

μακάρι όμως να μην αντιμετωπίσεις το παραμικρό πρόβλημα Αντώνη...

Το ξέρω παίδες!!!Τα αφήνω στην τύχη γιατί δεν μπορώ να γλυφω προισταμενους και διευθηνταδες όπως θα κάνουν άλλοι από αύριο.
Σ'αυτο εχω κολημα.

Το ξέρω παίδες!!!Τα αφήνω στην τύχη γιατί δεν μπορώ να γλυφω προισταμενους και διευθηνταδες όπως θα κάνουν άλλοι από αύριο.
Σ'αυτο εχω κολημα.

Ελα κάτω ρε...απο όλα τα καλά έχω...πορτοκαλάκια,ντοματούλες,μανταρινάκια,κοττούλες, και πάει λέγοντας!!!

ευχαριστω ρε φιλε,αλλα με βλέπω για τα Ζωνιανά μήπως και πάρω και κάνα προβολέα:ADFADF1:

Σ'αυτο εχω κολημα.

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

αμα εισαι υγιης και κοβει το νιο νιο κατι θα βρεις και θα σταθεις εφοσον και ....ΑΝ.... σε παυσουν !
Γιατι ολο αυτο το σεναριο μπορει απλα να ειναι μονο φοβος ........

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.........:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

αμα εισαι υγιης και κοβει το νιο νιο κατι θα βρεις και θα σταθεις εφοσον και ....ΑΝ.... σε παυσουν !
Γιατι ολο αυτο το σεναριο μπορει απλα να ειναι μονο φοβος ........

+1

Για σταθείτε βρε παιδιά , θα σταματήσουν η Ford και η Fiat να πουλάνε αυτοκίνητα ?
Η τα ανταλλακτικά θα είναι στην ίδια αποθήκη ?
Δεν το νομίζω , το πολύ πολύ να απολυθούν κάποια άτομα στα κεντρικά , που θα ενσωματωθούν (αν γίνει και αυτό) στα κεντρικά του νέου επενδυτή .
Όσο για την Νάουσα , είναι άλλη περίπτωση .
Έγιναν στην Βουλγαρία καινούρια εργοστάσια και οι εδώ εγκαταστάσεις του ομίλου , δυστυχώς πλέον είναι ασύμφορο όπως λένε να λειτουργήσουν .

Λέτε να μεταφερθούν εκεί και οι αποθήκες της Lancia και να εισάγονται ένα ένα τα ανταλλακτικά ?

Μην ξεχνάμε ότι η ανεργία βολεύει στους μεγάλους.
Τι καλύτερο από το να σε παρακαλάει ο άλλος για δουλειά.
Από το να γίνονται ουρές κάθε πρωί έξω από φάμπρικες, εργοστάσια, ναυπηγεία και να δέχονται κάποιοι να δουλέψουν έστω για μια μέρα μόνο, με χαμηλό μεροκάματο και χωρίς ένσημο.
Απ´ότι ξέρω αυτό γίνεται κάθε μέρα στα ναυπηγεία στην Ελευσίνα.
Βγαίνει ο προϊστάμενος με ύφος χιλίων καρδιναλίων και διαλέγει μερικά άτομα για δουλειά μιας ημέρας ή και δύο και τρεις. Σιγά το πράγμα.

Δυστυχώς δεν ζούμε σε κόσμο όμορφο, ηθικό και αγγελικά πλασμένο.

Μην αποφασίζετε πριν από αυτούς ρε παιδιά... Αφήστε τον άνθρωπο...

Εγώ είμουν administrator σε εταιρία παροχής internet και voip πριν από 5-6 χρόνια...
Η εταιρία αγοράστηκε από έναν άλλο παροχέα που ήθελε πρακτικά μόνο το Voip κομάτι της. Απολύθηκαν αυτοί του web κοματιού μαζί με εμένα... Αυτοί του Voip ακόμη δουλεύουν εκεί.

Μην ξεχνάτε και τον Γερμανό ο οποίος αγοράστηκε και δεν έχω ακούσει ακόμη να απολύουν κάποιον.

Σε όλα παίζει ρόλο το ποιό κομάτι θέλει να αγοράσει η εταιρία που κάνει την κίνηση.

Μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πας στο Μώλο, που το έχεις σκεφτεί καιρό :SFGSFGSF:.

Μη προτρέχεις σε συμπεράσματα , αλλά καλού κακού άρχισε να ψάχνεις και τίποτα άλλο.