Ο παλιός ενισχυτής πέθανε, καινούργιος ... ποιος θα είναι?

Το έχω δεί ... πήρα πολλές πληροφορίες από εκεί.
Απλά θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρος όταν έρθει η ώρα των αγορών να πάρω αυτά που θα με ικανοποιήσουν απόλυτα.
Άλλωστε η έρευνα αγοράς είναι και το καλύτερο κομμάτι σε μια αγορά ... :D

ολη η ουσια και απολαυση ειναι σε αυτη την στιγμη!!!!μακαρι να ειχαμε συνεχεια ολοι μας αυτη την δυνατοτητα και να το καναμε συνεχεια.......

Να σε ρωτήσω μήπως κατά τύχη ξέρεις ... ένα τροφοδοτικό για τον Denon 1610 πόσο κοστίζει περίπου?
Αν δε κάνω λάθος αυτό είναι που έχει καεί στον Denon μου γιατί οι ασφάλειες είναι ΟΚ.

Να σε ρωτήσω μήπως κατά τύχη ξέρεις ... ένα τροφοδοτικό για τον Denon 1610 πόσο κοστίζει περίπου?
Αν δε κάνω λάθος αυτό είναι που έχει καεί στον Denon μου γιατί οι ασφάλειες είναι ΟΚ.

δεν συμφερει μωρε να μπλεξεις τωρα με τετοια κατα την γνωμη μου.....δεν αξιζει.οσο το μηχανημα καινουριο θα σου παει...

Έλεγα μήπως έβρισκα κανέναν χαλασμένο 1610 με λειτουργικό το τροφοδοτικό να πάρω και να φτιάξω το δικό μου μέχρι να βρεθεί το χρήμα αλλά και μετά να μπορέσω να τον αξιοποιήσω κάπου αλλού.

Re: Απάντηση: Ο παλιός ενισχυτής πέθανε, καινούργιος ... ποιος θα είναι?

Μιας και στα προηγούμενα posts μιλούσατε για avr+δικάναλο, ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τη ρύθμιση της έντασης σε αυτή την περίπτωση:

Για να την ανεβοκατεβαζω θα πρέπει να παίζω με 2 τηλεκοντρόλ (ένα του avr και ένα του δικάναλου);

Ή μήπως βάζω τον δικάναλο σε μία στάνταρντ ένταση (π.χ. στη μέση) και πάιζω μόνο με το τ/κ του avr;

Ευχαριστώ.

Μιας και στα προηγούμενα posts μιλούσατε για avr+δικάναλο, ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τη ρύθμιση της έντασης σε αυτή την περίπτωση:

Για να την ανεβοκατεβαζω θα πρέπει να παίζω με 2 τηλεκοντρόλ (ένα του avr και ένα του δικάναλου);

Ή μήπως βάζω τον δικάναλο σε μία στάνταρντ ένταση (π.χ. στη μέση) και πάιζω μόνο με το τ/κ του avr;

Ευχαριστώ.

Το τελευταίο που γράφεις το κάνουν αυτόματα οι ολοκληρωμένοι δικάναλοι με ht passthrough (βέβαια όχι στη μέση, μαλλον πάραπάνω..) Αν ο δικάναλος δεν διαθέτει τέτοια είσοδο είσαι αναγκασμένος να παίζεις με δυο κοντρόλ, συν οτι πρέπει να θυμάσαι την ένταση που είχες το δικάναλο όταν έκανες ισοστάθμιση απο τον avr, συν τον κίνδυνο να έχεις ξεχάσει ψηλά την ένταση του δικάναλου και να πάρεις κανα γουφερ στο χέρι όταν πας να ακούσεις απο άλλη είσοδο..

Τότε το Ht passthrough είναι μονόδρομος. Τα λεφτά που θα γλιτώσεις αν δεν πάρεις τέτοιον, θα τα φας στο γούφερ που θα σου μείνει στο χέρι, σε ψυχικό σοκ όταν θα έχεις ξεχάσει το δικάναλο ψηλά, σε γκρίνια από τη σύζυγο κλπ

Όμως αυτό το χαρακτηριστικό το έχουν μόνο οι ολοκληρωμένοι δικάναλοι; Οι τελικοί;

Τότε το Ht passthrough είναι μονόδρομος. Τα λεφτά που θα γλιτώσεις αν δεν πάρεις τέτοιον, θα τα φας στο γούφερ που θα σου μείνει στο χέρι, σε ψυχικό σοκ όταν θα έχεις ξεχάσει το δικάναλο ψηλά, σε γκρίνια από τη σύζυγο κλπ

Όμως αυτό το χαρακτηριστικό το έχουν μόνο οι ολοκληρωμένοι δικάναλοι; Οι τελικοί;

Και εγώ είμαι υπέρ λόγω της ευκολίας που σου προσφέρει.

Όσο για αυτό το χαρακτηριστικό που λες, η έννοια του ht passtrough είναι οτι μπορείς να εκμεταλλευτείς τον ολοκληρωμένο σαν τελικό για τα front όταν παίζεις πολυκάναλα (ουσιαστικά έτσι καταργείται το ρυθμιστικό της έντασης του ολοκληρωμένου δικάναλου). Με τελικό, είτε δικάναλος είναι είτε πολυκάναλος, δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα αφού ούτως ή άλλως την ένταση τη ρυθμίζεις απο τον προενισχυτή και οχι απο τον τελικό. Απο την άλλη εξαρτάται τι χρειάζεσαι αφού επιλέγοντας τελικό χάνεις το ατού του ποιοτικότερου σταδίου προενίσχυσης του δικάναλου σε σχέση με το στάδίο προενίσχυσης του avr.

Ξεκάθαρο... Ευχαριστώ!

Επειδή προς το παρόν το ταμείο είναι άδειο βρήκα σε ευκαιρία έναν μεταχειρισμένο αλλά σε καλή κατάσταση Denon 1910 με 100 .
Να τον πάρω να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να μπορέσω να πάρω κάποιον καινούργιο και καλύτερο όπως ο 2313 όπως έχουμε πεί ή δεν αξίζει να χαραμίσω το 100άρικο?

Επειδή προς το παρόν το ταμείο είναι άδειο βρήκα σε ευκαιρία έναν μεταχειρισμένο αλλά σε καλή κατάσταση Denon 1910 με 100 .
Να τον πάρω να κάνω τη δουλειά μου μέχρι να μπορέσω να πάρω κάποιον καινούργιο και καλύτερο όπως ο 2313 όπως έχουμε πεί ή δεν αξίζει να χαραμίσω το 100άρικο?

παρε τον αφου ειναι ετσι και δεν μπορεσες............

Καλησπέρα σας.
Επανέρχομαι μετά από καιρό στην αναζήτηση μου για ενισχυτή αλλά αυτή τη φορά και για περιφερειακά και subwoofer.
Δεν κατάφερα μέχρι σήμερα να ανακατασκευάσω το σύστημα μου λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων.
Θέλω το σύστημα να είναι ισορροπημένο ο ενισχυτής να είναι αθάνατος από την χρήση σε τσίτα γκάζια.
Είχα σκεφτεί να τα πουλήσω όλα τα λειτουργικά κομμάτια και να επενδύσω σε αυτό http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=ro&ctn=HTB7590D/12 αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.
Εσείς τι λέτε?
Αν κρατήσω τα μπροστινά και το κεντρικό με ποια κομμάτια να συμπληρώσω το παζλ? Ξαναρωτάω γιατί έχει περάσει καιρός και τα δεδομένα έχουν αλλάξει (τιμές, τεχνολογία, μοντέλα κτλ)