Αιμίλιε, ενικός πλζ .... είμαι τζόβενο ακόμη :Banane0::Banane0::Banane0:
lol, κατα εμε ο ενικός δεν παέι με την ηλικία, αλλα αφου μου έδωσες το οκ, έγινε Δημοκηδη...
Αιμίλιε, ενικός πλζ .... είμαι τζόβενο ακόμη :Banane0::Banane0::Banane0:
[...]Τέλος να τονίσω ότι ο καιρός παίζει σε εμένα σημαντικό παράγοντα επιλογής μουσικής . Δεν μπορώ π.χ καλοκαιριάτικα να ακούσω κλασσική , όταν ο ήλιος λάμπει κι η φύση χαίρεται .
[...]
Σχεδόν πάντα έτσι ξεκινάω...,εξαρτάται από την ώρα και τι πρόκειται να κάνω....
..
Ή μήπως πάτε με τη διάθεσή σας και διαμορφώνετε το playlist σύμφωνα με το mood της στιγμής;
...
Ούτε το "Καλοκαίρι" από τις "Τέσσερις Εποχές"...? :idea:
Mου χει τυχει κ οχι μονο σε ακροαση μουσικης αλλα κ σε θεαση ταινιων κ σε διαβασμα βιβλιου και και και,οταν δεν εχεις καλη ψυχολογια δεν ψαχνεις κατι να το απολαυσεις αλλα κατι να σε λυτρωσει...Σημαντική παράλειψη:
Σας έχει τύχει ποτέ ν' ακούσετε ένα δίσκο και να σας φανεί χάλια, ενώ μόλις τον ξανακούσετε με άλλη διάθεση να σας φανεί αριστούργημα;
Πολύ σας ζηλεύω όταν βάζετε τέτοια ερωτήματα.
Εγώ, δυστυχώς, είμαι σκλάβος![]()
το αυτόΠοτε μου δεν προσπαθω να αλλαξω την ψυχολογικη μου κατασταση με αλλης στιγμης μουσικη.Αντιθετα η μουσικη με συντροφευει απολυτα στην κατασταση που βιωνω την στιγμη της επιλογης.
πολλες φορεςΣημαντική παράλειψη:
Σας έχει τύχει ποτέ ν' ακούσετε ένα δίσκο και να σας φανεί χάλια, ενώ μόλις τον ξανακούσετε με άλλη διάθεση να σας φανεί αριστούργημα;
Σημαντική παράλειψη:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.