Εγραψαν σε γενικές γραμμές καλή , εύληπτη και κυρίως ευάκουστη μουσική.
Οχι Κωστα δεν ειναι κλωνοι τους.Αυτο το γραφουν μερικοι και βεβαια το γραφουν ,οπως γραφεις εσυ διαφορα δικα σου, εγω τα δικα μου, ο Παναγιωτιδης τα δικα του και παει λεγοντας.
Απλα εχουν ενα βημα και λενε την γνωμη τους.Μονο που αυτο το βημα ειναι με μεγαλυτερη αναγνωσημοτητα απο αυτο εδω το δικο μας.
Ας γραψω λοιπον και γω το δικο μου.
Κλωνοι των Floyd ειναι οι Purcopine tree οι οποιοι εβγαλαν 2-3 μεγαλα αλμπουμ και απο κει και περα τα θαλασσωσαν.
Και παλια οι Eloy.
Υ.Γ. Στο νέο τους cd "Fear of A Blank Planet" οι Porcupine Tree ανακτούν αρκετή από την χαμένη αίγλη του παρελθόντος , παρ' όλο που σε ορισμένα σημεία θυμίζουν πλέον και Dream Theater .
" Η τζαζ ειναι το τελευταιο αποκουμπι των αταλαντων!!!!" ( ήτοι Miles Davis , John Coltrane , Art Blakey , Dave Brubeck , Wayne Shorter , Ornette Coleman , Coleman Hawkins , Herbie Hancock , keith Jarrett , Ron Carter , Hank Mobley , Oscar peterson , Bill Evans , Elvin Jones , McCoy Tyner , Freddie Hubbard, Dexter Gordon , Dizzy Gillespie , Duke Ellington , Charlie Parker , Thelonious Monk , Andrew Hill κ.ο.κ. Μεγάλη σειρά ατάλαντων , n'est pas ? )
Μιχάλη μην το ψάχνεις . Εδώ βρέθηκε καραγκιόζης ( νάναι καλά ο Λύμπε που τον ξεμπρόστιασε , παραθέτοντας ένα απόσπασμα από το βιβλίο του ) που παρομοίαζε τον Βάγκερ με γερμανικά εμβατήρια :frusty::bang:
Κάποια εποχή εθεωρούντο η επιτομή της 'προοδευτικίλας' στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα . Κατάφεραν τελικά να δικαιολογήσουν την φήμη τους αυτή ;
Eννοεις μονο το progressive rock ή γενικα οτι ηταν προοδευτικοι και σχεδον πρωτοποροι?
για μένα είναι το ίδιο . Το progressive είναι η επιτομή της πρωτοπορίας στον χώρο του ροκ .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.