Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ

19 June 2006
8,661
Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στην κατηγορία αν θυμάμαι καλά.
Επειδή σκάνε κάτι βόμβες βυθού εδώ και κάτι μέρες δίπλα μου, επειδή εχθές είδα τον Κινγκ Κονγκ στον ύπνο μου πρέπει να γράψω.
Αρρώστησα στο panic room του Οικονόμου τις προάλλες.
Η εικόνα υπεράνω κριτικής και ο κινηματογραφικός ήχος σε hi-end επίπεδα.
Ο χώρος φροντισμένος,τα la scala σούπερ, τα sub σε σωστές ταχύτητες και από ότι κατάλαβα η εικόνα είχε εξαιρετικό μαύρο.
Δηλαδή μέτριοι προβολείς το μαύρο το δείχνουν γκρι;
Μου φαίνεται πως θα γίνω ματάκιας. Σε ερασιτεχνικά επίπεδα βέβαια.
Μπράβο στον Τάσο για όλη την εγκατάσταση.
Θα πάρω κάποια βαριά μουσικά dvd και θα του κατσικωθώ ένα βράδυ.
Κορυφαία εμπειρία.
Βέβαια σε υπερβολική χρήση μπορεί να πάθεις α......κρέμαση. Σπάνια ασθένεια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα στην κατηγορία αν θυμάμαι καλά.
Επειδή σκάνε κάτι βόμβες βυθού εδώ και κάτι μέρες δίπλα μου, επειδή εχθές είδα τον Κινγκ Κονγκ στον ύπνο μου πρέπει να γράψω.
Αρρώστησα στο panic room του Οικονόμου τις προάλλες.
Η εικόνα υπεράνω κριτικής και ο κινηματογραφικός ήχος σε hi-end επίπεδα.
Ο χώρος φροντισμένος,τα la scala σούπερ, τα sub σε σωστές ταχύτητες και από ότι κατάλαβα η εικόνα είχε εξαιρετικό μαύρο.
Δηλαδή μέτριοι προβολείς το μαύρο το δείχνουν γκρι;
Μου φαίνεται πως θα γίνω ματάκιας. Σε ερασιτεχνικά επίπεδα βέβαια.
Μπράβο στον Τάσο για όλη την εγκατάσταση.
Θα πάρω κάποια βαριά μουσικά dvd και θα του κατσικωθώ ένα βράδυ.
Κορυφαία εμπειρία.
Βέβαια σε υπερβολική χρήση μπορεί να πάθεις α......κρέμαση. Σπάνια ασθένεια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Μανωλάκο... κάτσε στ' αυγά σου.... Άσε ταξεπορτίσματα...
Ασχολήσου με τις λαμπίτσες σου γιατί οι λάμπες που πάς να μπλέξεις δεν είναι εύκολες... Χρειάζονται "άλλα κόλπα"...
Άλλο το jitter κι άλλο το flicering .....
icon10.gif

Πρωτη φορα ειδα τον Μανωλακο να μην μιλαει απο την ταραχη του μεσα στο Panic room. Δεν θυμαμαι μονο αν ηταν με ανοικτο το στομα η οχι... -bye-

Αντε βρέ! Είδα κι εγω "ο Παρθένος" στον τίτλο και ανατρίχιασα. Θυμάμαι που μου έκλεινες και το μάτι την τελευταία φορά και... :flipout:

Ο Μπάμπης έδωσε το στίγμα... που πάς να μπλέξεις βρε έρμο!:grinning-smiley-043

Ρε Δημητρη, σιγουρα η εικονα ηταν υπερανω κριτικης? Ουτε "σκιες", ουτε εστω ενα "μπουκωμα"? :p
Α, ξεχασα, εσυ δεν εισαι "τρελαμενος"! :flipout:
Καλωσηρθες στο κλαμπ των ματακηδων....:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρωτη φορα ειδα τον Μανωλακο να μην μιλαει απο την ταραχη του μεσα στο Panic room. Δεν θυμαμαι μονο αν ηταν με ανοικτο το στομα η οχι... -bye-

Εγώ που ήμουν δίπλα του, σου λέω οτι το άνοιγε που και που, αλλα όχι για χασμουρητό ........ :antlers:

Δηλαδή αν πάρω κανα κομμάτι δεν θα έρθετε να κάνετε το γκρι, μαύρο;
Εάν δεν έχει μαύρο ο προβολέας, θα πάρω σκούρα οθόνη.
Mπάμπη άσε τα δύσκολα με τα flicering, pickering και blinding γιατί δεν...
Μιχαλάκη για αυτό που έγραψες, παρθένος είμαι ακόμη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πρόσεχε γιατί είσαι και ωραίο αγόρι.:flipout:
Ο Μπαβιόλης πάντως με είχε προετοιμάσει πριν τις εκρήξεις. Δεν είχε άδικο.
Το καλό ήταν πως χώνεψα 9 ντολμάδες και 3 κομμάτια πίτσας με το που είδαν οι Γερμανοί ότι οι ναύτες στο υποβρύχιο ήταν μούφα Γερμανοί.
Στέργιε έπαθα μεγάλη ζημιά.

Το συγκλονιστικότερο από όλα (και αυτό έχει να κάνει με τον ήχο), ήταν πως παρόλα τα πολλά db ,μιλούσαμε μεταξύ μας χωρίς να φωνάζουμε.
Πολύ ισορροπημένος ο ήχος.

Α και κάτι άλλο. Πρώτη φορά ένιωσα τι δουλειά κάνουν οι ηχολήπτες στις ταινίες. Εδώ δε μιλάμε για επαγγελματίες αλλά για μάγους.
Αποκαλυπτικό.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μιχαλάκη για αυτό που έγραψες, παρθένος είμαι ακόμη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πρόσεχε γιατί είσαι και ωραίο αγόρι.

Ευτυχώς που μου το διευκρίνισες για να μην σου γυρίζω "πλάτη" από τούδε και στο εξής.:flipout:

Πάντως καλώς όρισες στον μαγικό κόσμο του home cinema και της απόλυτης τρέλλας. Εγώ μόνο ένα θα πώ: πρόσεχε γιατί άν φάς την φλασιά, δύσκολα θα την αποβάλλεις.

αντε παιδιά βάλτε ένα χεράκι όλοι.....

που θα πάει θα τους κάνουμε ματάκηδες... :blink: :flipout:

Χωρίς πλάκα, όπως είπαμε και κατ' ιδίαν με τον Δημήτρη, σίγουρα υπάρχουν και θα υπάρχουν και πιό ακριβά και πιό μεγάλα και δεν έχω την αυταπάτη ότι έχω και καλά top setup (χώρος-μηχανήματα). Απλά έχω την ευχαρίστηση, ότι έχω φτιάξει ένα σύνολο που ο ήχος του θυμίζει πάρα πολύ live και σε εντάσεις και σε χροιές και ειδικά με την μουσική που ακούω που δεν έχει ούτε πολύ χαμηλές συχνότητες ούτε ποικιλία μουσικών οργάνων.
Το δε γεγονός ότι μπορώ να το κάνω αυτό ακόμα και 6 η ώρα το πρωί σε πολυκατοικία χωρίς να ενοχλώ κανέναν, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

@silent: είχε γίνει παρουσίαση αλλά έμειναν στο παλιό φόρουμ...

Kαλά το ότι είστε πιο άρρωστοι από εμάς το είχα καταλάβει καιρό.
Διάβασα το ψιλοreview του Σωτηρόπουλου και δεν κατάλαβα Χριστό.
Το πιο επικίνδυνο είναι να μη τα μπλέξω.
Δηλαδή είμαι σίγουρος πως αν ο Σωτηρόπουλος βάλει καλύτερο καλώδιο ρεύματος θα βλέπει το μαύρο κατάμαυρο.:flipout:
Άσε που θα έψαχνα και για καλύτερη λάμπα στρατιωτικών προδιαγραφών.

Α και κάτι άλλο. Πρώτη φορά ένιωσα τι δουλειά κάνουν οι ηχολήπτες στις ταινίες. Εδώ δε μιλάμε για επαγγελματίες αλλά για μάγους.
Αποκαλυπτικό.

εκεί υποτίθεται ότι πήγες γιά να δεις τι κάνουν οι σκηνοθέτες μάνα μου....-bye-