Ο Paul Potts στο “Britains got Talent" a.k.a "Ποτέ μην κρίνεις από το περιτύλιγμα"

Zeb

AVClub Addicted Member
11 January 2007
1,876
Βάρη
Ο Paul Potts στο “Britains got Talent" a.k.a "Ποτέ μην κρίνεις από το περιτύλιγμα"

Λίγο ήχο παραπάνω στα ηχειάκια σας... Και δείτε μια "έκπληξη"...

Απάντηση: Ο Paul Potts στο “Britains got Talent" a.k.a "Ποτέ μην κρίνεις από το περιτ

whatchutalkingabout_smile.gif

Re: Ο Paul Potts στο “Britains got Talent" a.k.a "Ποτέ μην κρίνεις από το περιτύλιγμα

Καταπληκτικος ο τυπος......

Κλαις θες δε θες

Re: Ο Paul Potts στο “Britains got Talent" a.k.a "Ποτέ μην κρίνεις από το περιτύλιγμα

O potts κέρδισε το britains got talent περσι.
Η αλήθεια είναι οτι στο συγκεκριμένο show η εμφάνιση ήταν ατου. Ξέρεις πουλάει ο χοντρούλης ασχημούλης που τραγουδάει κλπ κλπ.

Ολα καλά αρκεί να μην κρίνεις αυστηρά

Απάντηση: Ο Paul Potts στο “Britains got Talent" a.k.a "Ποτέ μην κρίνεις από το περιτ

http://www.paulpottsofficial.com/

"Paul Potts' Debut Album a Hit Around the World

Paul Potts' debut album 'One Chance' has now seen massive success across the globe. The album has reached number 1 in the UK, Ireland, Australia, New Zealand, Denmark, Norway, Hong Kong and Korea.

We would like, personally and on behalf of our visitors, to congratulate Paul on this tremendous achievement."

Μπράβο του. Το άξιζε.

Φοβερος!!!

K-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ !!

…τον συγχωρώ έστω και αν προσπαθεί να ακουστεί σαν το πρόσφατα χαμένο Pavarotti…ελπίζω σύντομα να βρει τη δίκη του χροιά μια και το έχει.. ;)

Ο τύπος είναι έκπληξη.
Το συγκεκριμένο κομμάτι Nessun Dorma το έχω ακούσει, σε μια συναυλία για τα παιδιά της Βοσνίας με πολλούς καλλιτέχνες. Pavarotti, U2, Dolores O' Riordan, Simon le Bon, Meat Loaf, Micahel Bolton κ.α.
Το έχω μόνο σε Laserdisc και το τραγουδάει ο Michael Bolton καταπληκτικά.
Μέχρι και ο Pavarotti τον χειροκροτεί και δείχνει να εκπλήσσεται από την ωραία ερμηνεία και φωνή του..
Αν έχεις φωνή ας μοιάζεις και με τη Magika De Spel.

Έγώ βέβαια δεν έχω γνώσεις για να κρίνω τη φωνή του και επιπλέον δεν ξέρω και τι επιπέδου εκπομπή είναι το "Britain's got talent".

Ωστόσο δε μπορώ να μην αναρωτηθώ... τι δουλειά είχε αυτός εκεί;
Γιατί αυτός ο άνθρωπος κυνηγάει το όνειρό του μαζί με ένα μάτσο ψωνάρες και όχι εκεί που πρέπει; Μήπως είναι πολιτικό το θέμα, διότι δεν του δίνεται η ευκαιρία; Μήπως εγώ έχω παρεξηγήσει την τηλεόραση; Μήπως είμαι ελιτιστής;

Εν πάσει περιπτώσει, μπράβο του. Και μπράβο και στο κοινό που τον αναγνώρισε. Υποθέτω ότι αν είχα και την απαίτηση να περιμένουν να τελειώσει θα ήμουν μίζερος, έτσι;