Ο πιο αδυναμος κρικος του συστηματος σας

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
Ποιος πιστευετε οτι ειναι στο συτημα σας,
τι θα ηταν αυτο που θα αλλαζατε με την πρωτη ευκαιρια ?

Ο χώρος μου...

Βέβαια, αν αλλάξω χώρο θα μπορώ να βάλω τα 50άρια, τα οποία θα θέλουν δυνατότερο ενισχυτή για να καλύψουν τον νέο χώρο...

Και μενα ο χωρος
αν και φροντισμενος με auralex
θα ηθελα να ηταν μεγαλυτερος
προβλημα ηχειων -ενισχυτη δεν εχω.

Πολύ ενδιαφέρον θέμα.Κάποτε είχα ανοίξει ακριβώς ίδιο θέμα εδω, αλά δεν μπορώ να το βρω που είναι...τέλως πάντων, επι της ουσίας πλέον...
Χωρίς να θέλω να δείξω κάπως η κάποιος, θεωρώ πλέον ότι το προσωπικό μου σύστημα έχει μπεί σε μιά ισσοροπία, και έτσι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος κρίκος της αλυσίδας που να υστερεί σε σχέση με τους υπόλοιπους.Αυτο μόνο που θα ήθελα είναι ο προενισχυτής που έχω DENON A1SE να υποστήριζε τα νέα format ήχου.

δυνητικά τα πάντα και επειδή αυτό το τρυπακι δεν τελειώνει ποτέ, αποφάσισα να ευχαριστηθώ αυτά που εχω με οτι προβλήματα κουβαλάνε και να ρίξω τα λεφτά μου σε άλλα πράγματα. (για τώρα τουλάχιστον).

Για να πω την αληθεια ουτε εγω εχω παραπονο απο το συστημα μου. Ο χωρος με ικανοποιει (γι αυτο που θελω να εχω), το συστημα με ικανοποιει (με βαση τα χρηματα που ηθελα να διαθεσω) αρα ολα οκ.Μονο αυτο που ειπε Γιαννης παραπανω για τον προ μου. Αν ειχε και νεα φορματ θα ημουν κομπλε.

Είμαι σε θέση να δηλώσω πως έχω καλλίτερο ήχο απο ποτέ.

Κάθε φορά που ακούω μουσική είμαι ευτυχισμένος.

Εχω ξεπεράσει το πιο σημαντικό πρόβλημα που είναι φυσικά ο χώρος.

Τα ηχεία μου έχουν "κάτσει" λες και "κουρδίστηκαν" εκεί μέσα.

καπως ετσι ειμαι και εγω
εδω και ενα χρονο προσπαθησα να
μειωσω την τιμη του σετ μου.
Και ταυτοχρονα πηρα καλυτερη αποδοση.
Μια αλλαγη παιζει και αυτη ειναι το νεο υπεροπλο της pioneer το μεγαλο μπλε
ή αλλιως 91
Για να δουμε .....

Αχ να μπορούσα να μην είχα καμιά σχέση με την ΔΕΗ
50 percent of the system
θέλω ρεύμα ποιότητας για να ταΐσω τα μηχανάκια μου αυτό θέλω

Μετα τις προσφατες αλλαγες στα κυρια ηχεια(ALLON PHALANX,και στο blue ray LX91)αν αλλαξω και τον av προενισχυτη, μαλλον θα κατσω στα αυγα μου για αρκετο καιρο .

Μετα τις προσφατες αλλαγες στα κυρια ηχεια(ALLON PHALANX,και στο blue ray LX91)αν αλλαξω και τον av προενισχυτη, μαλλον θα κατσω στα αυγα μου για αρκετο καιρο .

μια καλη περιπτωση ειναι ο ζ11 της γιαμαχα
με τα 2 κουμπια της προσοψης δουλευει σαν φουλ προ
εχει απο ολα
και εχει πεσει κατω απο τα 3,5 χιλιαρικα