Ο πιό άρρωστος ακουστικάριος

lxar

AVClub Enthusiast
5 September 2010
709
Στο γνωστό και μη εξαιρετέο headfi βρήκα ένα review από έναν τύπο που έχει, μάλλον, την πληρέστερη συλλογή από ακουστικά και ίσως τους καλύτερους ενισχυτές, για να μην αναφέρω το dac του.
Απολαύστε οφθαλμόλουτρο!

http://www.head-fi.org/t/634201/battle-of-the-flagships-50-headphones-compared

καλά ο τυπος ειναι σιγουρα πολύ πλουσιος και σαφως το εχει παρακάνει αλλά έχει κάτι "κομάτια" στην συλλογή του που πραγματικά τα ζηλεύει κανεις!!!!

Α, συγνώμη, δεν είχα δει το προηγούμενο ποστ. Ποστιά πάντως, να μπορούσαμε να τα χουμε όλα αυτά!

Αν είχαμε όλα αυτά τότε το κυρίως σύστημα τι θα είχε; Οκ εξαιρετικά τα ακουστικά αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα κανονικό σύστημά...
Βεβαία ο τύπος έχει άλλη άποψη....

Αν είχαμε όλα αυτά τότε το κυρίως σύστημα τι θα είχε; Οκ εξαιρετικά τα ακουστικά αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν ένα κανονικό σύστημά...
Βεβαία ο τύπος έχει άλλη άποψη....

Μερικές φορές συμμερίζομαι κι' εγώ την άποψη αυτή.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα διάθεσης ή κάτι άλλο αλλά κάποιες φορές με τα ακουστικά απολαμβάνω περισσότερο από ότι με το κυρίως.
Ίσως είναι η μαγεία των ακουστικών που μπαίνεις τόσο... μέσα. Δεν ξέρω...

Άλλες οι χάρες των ακουστικών άλλες των ηχείων. Στα ακουστικά το μεγαλύτερο προσόν είναι πως γλιτώνεις το " χαμήλωσε το πια, μας πήρες τα αυτιά"
Ο τύπος πάντως και φράγκα πρέπει να χει άπειρα και μεράκι. Δεν τα χει για να κάθονται. Σε κάποια ακουστικά λέει πως έχει 2 ζευγάρια, απ τις πρώτες κυκλοφορίες και απ τις τελευταίες.