O πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο

ευτυχως που υπαρχουν και χειρότερα απ τα δικα μας δυστυχως που υπαρχουν ομως!

Έχετε πάει Άγραφα Χειμώνα; Αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτε... :frown:
Για να μην σας πω οτι ο χειρότερος δρόμος στον πλανήτη είναι η Αγίου-Νικολάου στα Λιόσια.... -bye-

Re: Απάντηση: O πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο

Μπάμπης Κολέζας said:
Έχετε πάει Άγραφα Χειμώνα; Αυτό που βλέπετε δεν είναι τίποτε... :frown:
Για να μην σας πω οτι ο χειρότερος δρόμος στον πλανήτη είναι η Αγίου-Νικολάου στα Λιόσια.... -bye-

Μπααα... Αν εννοείς Ν.Λιόσια, η Πριάμου λιγο πιό κάτω από την ραδιοφωνία, στην μεγάλη διασταύρωση έχει περισσότερα hits...

Last edited:
δυστυχώς δεν φταίνε μόνο οι δρόμοι, πιστεύω ότι και οι οδηγοί έψουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης!!!!

Re: Απάντηση: O πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο

Μπελλος Ευαγγελος said:
τετοιος δρομος ηταν και σε ενα χωριο της Μανης αλλα οχι τοσο χαλια....
Βαγγέλη όχι σε ένα σε ΟΛΑ τα χωριά της Ορεινής Μανης οι δρόμοι είναι έτσι… χαρακτηριστικά παράδειγμα ο δρόμος από Μηλεια – Βασιλική λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι μια και το χειμώνα με τις κατολισθήσεις τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα… πάντα με 4x4… βέβαια η διαφορά στην Κολομβία είναι ότι ΟΛΟ το οδικό δίκτυο είναι έτσι…

Απάντηση: Re: O πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο

MHTΣ said:
Kαι το Πήλιο είναι από τις δυσκολότερες διαδρομές της Eλλάδας.

Τι λες ρε φιλαράκ?

Η καλύτερη διαδρομή είναι.

Μήπως οδηγείς λάθος αυτοκίνητο??? :grinning-smiley-043

Πάντως στο Πήλιο που είχα πάει αρκετές μέρες και το γύρισα και απ' τις δυο πλευρές δε βρήκα κανένα σοβαρό πρόβλημα στους δρόμους. Ok στροφές είχε, αλλά βουνό είναι, δεν περίμενα κάτι άλλο. Να σημειώσω ότι ήταν και κοντά καλοκαιρινή περίοδος, δεν ξέρω το χειμώνα με πάγους/χιόνια πώς είναι τα πράγματα. Δε λέω ότι γύρισα και την κάθε γωνιά αλλά πήγα σε πολλούς βασικούς προορισμούς.

Re: Απάντηση: Re: O πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο

Κακαλιός Στέργιος said:
Τι λες ρε φιλαράκ?

Η καλύτερη διαδρομή είναι.

Μήπως οδηγείς λάθος αυτοκίνητο??? :grinning-smiley-043

Aπό ομορφιά άλλο τίποτα! Eγώ την βρίσκω την πιό απολαυστική διαδρομή από όλες όσες έχω κάνει (και έχω γυρίσει αρκετά θα έλεγα). Eγώ είμαι από εκεί. Aπλά οι καιρικές συνθήκες όταν είναι δύσκολες (ομίχλη, βροχή, χιόνια) πρέπει να ξέρεις πολύ καλά τί κάνεις και πού πας. Eγώ προσωπικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα φυσικά αφου;την κάνω αυτή τη διαδρομή άπειρα χρόνια αλλά βλέπω και ακούω άλλους τί λένε. Άσε που μερικά σημεία του δρόμου διαλύονται με το χιόνι κάθε χρόνο... Λίγο να μην ξέρεις το car σου και μπορείς εύκολα να βρεθείς σε δύσκολη θέση...

Άρα μιλάς για τις δυσκολότερες συνθήκες, όχι για το χειρότερο δρόμο...!!!

Mα και ο δρόμος είναι που παίζει τον ρόλο του. Άλλωστε δεν είναι και από τους ευκολότερους. Tέτοια πέταλα πού αλλού... Λίγο να μην ξέρεις και να κάνεις ότι ξέρεις και δύσκολα τα πράγματα.

Καλά πάντως σε σχέση με το δρόμο που αναφέρεται στο αρχικό link ούτε κατά διάνοια σύγκριση!!! Μπροστά του οι δρόμοι του Πηλίου είναι ολόκληρη... λεωφόρος :-)

Απάντηση: Re: O πιο επικίνδυνος δρόμος στον κόσμο

Μάνος Σταυρόπουλος said:
Καλά πάντως σε σχέση με το δρόμο που αναφέρεται στο αρχικό link ούτε κατά διάνοια σύγκριση!!! Μπροστά του οι δρόμοι του Πηλίου είναι ολόκληρη... λεωφόρος :-)

Γιατι το ειδε ???