Ο Πιονιέρος, το 4/τροχο μουλάρι και το γαλάζιο παρμπριζ...

Προσπαθώ να βρώ ένα λόγο για να ανοίξει
κάποιος τέτοιο thread στο Cafe.
Προσπαθώωωωωωωωωωωω
Προσπαθώωωωωωωωωωωω
Προσπαθώωωωωωωωωωωω
Προσπαθώωωωωωωωωωωω
Προσπαθώωωωωωωωωωωω
Προσπαθώωωωωωωωωωωω
Προσπαθώωωωωωωωωωωω
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:idea:
Το βρήκα.
Για να ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου:grandpa:

κε Σκαλούμπακα τα καταφέρατε πάλι:SFGSFGSF:
:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Το thread είχε ανοίξει στη hi-end. Προφανώς οι συντονιστές μας το μετέφεραν εδώ...

και έτσι να είναι λίγη σημασία έχει...... ή μάλλον
καθόλου σημασία

Από τον τίτλο μέχρι και την πρώτη φράση του thread
η ειρωνεία πάει σύννεφο.

Εγώ πάντως είμαι με τον Σκαλούμπακα. Έχω το ίδιο σύστημα εγκατεστημένο στο hyundai μου (μοντέλο 1992) και παίζει εξαιρετικά. Ακούω το ένα κανάλι από τα βόρεια προάστια και το άλλο από το κέντρο της Αθήνας όταν δεν έχει δακτύλιο στα μονά. Όταν έχει το ακούω από την Εθνική οδό. Καλημέρα.

Re(:) Θερίο Αλέξη!!!

Γιατί μου το κάνατε αυτό ρε παιδιά και μου μεταφέρατε το νημα μου τα μεσάνυκτα από την High End (ρε θερίο Αλέξη πως τα κατάφερες χωρίς να είσαι Διαχειριστής!!!).

Τωρα θα πέσουν να με φάνε οι οπαδοί του Car Audio ότι τους ειρωνεύομαι και... ποιός με σώνει :twoguns:

Δεν με λέτε έχει κανείς αμφιβολία ότι ο Πιονιέρος είναι πιο hi end από το μπλε σκατούλη? :argue:

Άσε που έχει και το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται μετατροπή για να το δουλέψετε με μπαταρία..:earmuffs:

Και από οθόνη σκίζει :jester: :jester: :jester:

Κοίτα να δεις αυτός ο άνθρωπος
Από εδώ το έχει από εκεί το έχει όλο στο AVCLUB βολτάρει….

Eχεις απόλυτο δίκιο, :smash: ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στο τόπο του εγκλήματος!!!!:ernaehrung004:

Re: Re(:) Θερίο Αλέξη!!!

Γιατί μου το κάνατε αυτό ρε παιδιά και μου μεταφέρατε το νημα μου τα μεσάνυκτα από την High End (ρε θερίο Αλέξη πως τα κατάφερες χωρίς να είσαι Διαχειριστής!!!).

Τωρα θα πέσουν να με φάνε οι οπαδοί του Car Audio ότι τους ειρωνεύομαι και... ποιός με σώνει :twoguns:

Σκαλούμπακα κομμένη η ειρώνεια.

Πίσω από το πληκτρολόγιο τσάμπα μάγκας είσαι.

Απάντηση: Re: Re(:) Θερίο Αλέξη!!!

Σκαλούμπακα κομμένη η ειρώνεια.

Πίσω από το πληκτρολόγιο τσάμπα μάγκας είσαι.

ρε Αλέξη και μπροστά από το πληκτρολόγιο , τι θα γινόταν δηλαδή ; θα τον πλάκωνες στις γρήγορες ; :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Re(:) Θερίο Αλέξη!!!

ρε Αλέξη και μπροστά από το πληκτρολόγιο , τι θα γινόταν δηλαδή ; θα τον πλάκωνες στις γρήγορες ; :Banane0:

Όχι βέβαια, γιατί σίγουρα δεν θα μίλαγε με αυτό το υφάκι και την ειρωνεία.
Δημήτρη, κακώς ασχολούμαι. Πολύ κακώς.

(Διαγράφηκε προσβλητικό απόσπασμα)

Κακώς λοιπόν ασχολήθηκα με την πάρτη του. Τσάμπα χρόνος.:grandpa:

Last edited by a moderator:
Πρόεδρε, ο butler τι είπε για το καινούργιο σας απόκτημα; Πως του φάνηκε;:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Πρόεδρε, ο butler τι είπε για το καινούργιο σας απόκτημα; Πως του φάνηκε;:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Ο butler δεν πείστηκε από το blind test,
αλλά ο ιπποκόμος δήλωσε με βεβαιότητα
ότι ο πιονέρος είναι hi end.
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: