Ο πΟΤΕ μας ενώνει..

Dimosthenis said:
θα πρεπει να ειναι σε περιοχη που θελει αναβαθμιση η χωρητικοτητα γραμμης και εκει ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι γινεται γιαυτο και υπαρχει ΧΑΟΣ!

Άμα σου πω οτι τα σπίτια μας είναι 3 λεπτά απόσταση με τα πόδια τι θα μου πείς?
Παρεπιπτόντως ξέχασα και κάτι άλλο..
Έχω κι εγώ 512.. απο τον οτε..και δουλεύει ρολόϊ!
Δεν είμαι σχετικός μ'αυτά τα κόλπα αλλά το κέρατο μου μέσα δηλαδή!!
Τι συγχίζομαι?? μήπως βγαίνει άκρη μ'αυτούς φίλε Δημοσθένη...?

=silent= said:
Γεια σας φίλοι μου. Εγώ βασικα ειμαι ο φίλος που έχει το πρόβλημα.
Disconnecτ δεν εχω (κανα 2 φορες μονο) . Το προβλημα μου ειναι οτι υπάρχει μεγαλη διακυμανση της γραμμης απο 160 εως 256. Μεχρι εκεί παραπάνω δεν παει η γραμμη. Έκανα συνδεση με connex 512 πριν 1 μήνα αλλα ακομα δεν εγινε τιποτα. Ολλα απλα δεν δουλευουν. Εχω μιλησει με ΟΤΕ δεν ξερω και εγω ποσες φορες, πηγα στον προισταμενο του ΟΤΕ και αυτος μου ελεγε οτι να ναι χαζομαρες. Δεν μπορω να απευθυνθω πουθενα γιατι απλα ο ΟΤΕ δεν μου δινει την προσβαση να μιλήσω σε καποιον ανωτερο. Ο ΟΤΕ μου λεει ΟΤΕΝΕΤ η ΟΤΕΝΕΤ μου λεει ΟΤΕ και παει λεγοντας. Να φανταστειτε για να δηλωσω βλαβη της γραμμης adsl πειρα στην οtenet η οποιοα μου ειπε να παρω τον ΟΤΕ και ο ΟΤΕ μου ειπε οτι εμεις δεν εχουμε σχεση με το adsl. Για να μην τα πολυλογω μολις εχθες εμαθα οτι το νουμερο που πρεπει να καλεσω για να δηλωσω βλαβη γραμμης ειναι το 121 το οποιο ειναι του :violent-smiley-030: ΟΤΕ φυσικα. Ενα απεραντο χαος σε μια υπηρεσια που κανενας δεν ευθυνεται για τιποτα και που εγω ειμαι αναγκασμένος να υποστω αυτη την κατασταση. Αληθεια υπαρχει
δυνατοτητα να κανω διακοπη συμβολαιου? εχω κανει 6μηνη συμβαση. Αλλα οι υπηρεσιες που μου παρεχονται φυσικα δεν ειναι αυτες που πληρωνω.

Καταρχήν καλωσήρθες.

ΚΑτά δεύτερον...τι εννοείς διακύμανση μέχρι 256 πιο πάνω δεν πάει??? Που συγχρονίζει η γραμμή σου?????

Re: Απάντηση: Ο πΟΤΕ μας ενώνει..

PETRAN said:
Άμα σου πω οτι τα σπίτια μας είναι 3 λεπτά απόσταση με τα πόδια τι θα μου πείς?
Παρεπιπτόντως ξέχασα και κάτι άλλο..
Έχω κι εγώ 512.. απο τον οτε..και δουλεύει ρολόϊ!
Δεν είμαι σχετικός μ'αυτά τα κόλπα αλλά το κέρατο μου μέσα δηλαδή!!
Τι συγχίζομαι?? μήπως βγαίνει άκρη μ'αυτούς φίλε Δημοσθένη...?

Δυστυχώς αυτό δε σημαίνει και πολλά:( Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο αλλά έτσι είναι....ερώτηση......(μη γελάσεις έχει νόημα) το σπίτι σου και το σπίτι του φίλου σου...πότε χτίστηκαν?

Dimosthenis said:
Γιατι τατι λες να φταιει η ηλεκτρολογική εγκατασταση?

:)

Ναι...ή να έχει 'πατσαριστεί' πουθενά το τηλεφωνικό καλώδιο....ήταν σύνηθες παλιά αυτό...

Τοσο γκαντεμια??? Παντως ενας έλεγχος της γραμμης στο box της οικοδομης μηπως υπαρχει και κανενα βραχυκύκλωμα δεν βλαπτει!!!

Dimosthenis said:
Τοσο γκαντεμια??? Παντως ενας έλεγχος της γραμμης στο box της οικοδομης μηπως υπαρχει και κανενα βραχυκύκλωμα δεν βλαπτει!!!

Ο ναι! Επίσης μέτρηση της γραμμής κατευθείαν από το box....έτσι θα φανεί αν φταίει η καλωδίωση ή το όριο του ΟΤΕ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο πΟΤΕ μας ενώνει..

tatiana said:
Δυστυχώς αυτό δε σημαίνει και πολλά:( Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο αλλά έτσι είναι....ερώτηση......(μη γελάσεις έχει νόημα) το σπίτι σου και το σπίτι του φίλου σου...πότε χτίστηκαν?

Το δικό μου έχει μια πενταετία που χτίστηκε..το άλλο δεν είμαι σίγουρος αλλά υποθέτω οτι είναι πιο παλιό..
Όπως και να'χει όμως γιατί όταν είχε σύνδεση 384 η γραμμή του δούλευε ρολόΪ και τώρα με την 512 όχι?
Άρα(δεν είμαι ειδικός οπότε μπορεί και να λέω μ@λ@κια τώρα) λογικά δεν πρέπει να παίζει ρόλο στην προκειμένη περίπτωση ούτε η ηλικία του κτιρίου ούτε αν έχει φάει στράβωμα κάποιο καλώδιο..
Αλλιώς θα είχε πρόβλημα και με την 384, έτσι δεν είναι?
(συγχωρήστε με αν λέω άσχετα πράγματα αλλά η λογική μου-που είμαι εκτός γνώσεων στο συγκεκριμένο θέμα- αυτό μου δείχνει..)

δημητρη πριν βαλω ιντερνετ ζητησα καθαρη γραμμη απο τον οτε ηρθαν αλλαξαν τα καλωδια γιατι ειχα παρασιτα και μου εδωσαν τελικα απο την διπλανη οικοδομη αντε βγαλε ακρη τωρα :slapface:

Ναι βρε αδέρφια μου συμφωνώ με όλα όσα λέτε..
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω περι γραμμών καλωδιώσεων παλιών κτιρίων κ.λ.π κ.λ.π
Γιατί με την 384 δούλευε ρολόϊ και μόλις έγινε η αλλαγή σε 512 γ@μήθηκαν όλα??

Ναι αλλά ξέρεις πόσο πολύ μ@λ@κ@ς νοιώθει ο silent που ενώ πληρώνει για 512 έχει ουσιαστικά 256?
Ρε βόμβα λέμε!!!
Α ρε 17Ν που τους χρειάζεται για να συνέλθουν..

Πιθανώς να άντεχε να συγχρονίζει με τη 384....μετά επειδή η γραμμή πιέζεται για την 512 και δεν την αντέχει δεν μπορεί καν να συγχρονίσει σωστά λόγω του προφίλ του ΠΟΤΕ.

Το έχω συναντήσει αρκετές φορές δυστυχώς

Το θεμα ειναι ενα βασικα. Οτι απλα δεν γινεται να πληρωνεις για να σου λεει ο αλλος "Ξερετε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα". Αμα δεν μπορειτε μην το κανετε. Απλα... Μου ειπανε οτι αμα ερθουνε στο σπιτι για να κανουνε ελεγχο τοτε λεει πρεπει να τους πληρωσω 30 euro αν θυμαμαι καλα. Δηλαδη ολλα αυτα τα τελη που πληρωνουμε καθε μηνα στον ΟΤΕ γιατι τα πληρωνουμε αναρωτιεμαι.:chinscratch:

Αλλα εχω δει και χειροτερα οποτε δεν πολυπαραξενευομαι. Εχω δει μεχρι και υπαλληλο της cosmote να αρνειται την αστυνομικη ταυτοτητα μιας κοπελας ως επισημο εγγραφο για να της κανει συνδεση:Banane0: Κι ομως ειναι αληθεια. Εγω κυρια μου δεν αναγνωριζω το εγγραφο αυτο. :award:

Οποτε ψηλα γραμματα...

Dimosthenis said:

Βασικά μενω σε μονοκατοικια:popcorn:

tatiana said:
Καταρχήν καλωσήρθες.

ΚΑτά δεύτερον...τι εννοείς διακύμανση μέχρι 256 πιο πάνω δεν πάει??? Που συγχρονίζει η γραμμή σου?????

Και δεν παει ποιο πανω και δεν πηγε και ποτε.

Και εκτως των αλλων οσο οι μερες παιρνουν η γραμμη χειροτερευει. Σημερα εκανε 4 fail σε download απο disconnect. Καινουργια κολπα. Βασικα εχει 2 μερες που ειμαι σταθερα κατω απο 200. Περιπου στα 160. Φαινεται κανανε κι αλλες συνδεσεις. Ε δηλαδη μαθηματικα σε 15 μερες θα παιζω isdn φαση.:aktion033: