Τον τίτλο τον άλλαξα εγώ για να γίνεται περισσότερο κατανοητό το θέμα συζήτησης .
Παιδια σας ευχαριστώ ολους. Θα κανω δοκιμές, θα παω και απ του δημητρη να δω τι μαγκια εχει κανει στην σοφίτα.
Ναι αλλά δεν απηχεί την ένταση της αγωνίας του παιδιού. Αφού δίνει πόνο!
Τα πορτάκια και γω τα διόρθωσα με αυτοκόλλητες τάπες. Το ricofon στα χαμηλά δεν ξέρω...
Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά μην αποκλείεις και το ενδεχόμενο, επισκεπτόμενος τη θρυλούμενη σοφίτα, να βρεις εκεί τον Σιντάρτα Γκαουτάμα
Μα τι πράμα είσαι.......όχι ότι δεν απολαμβάνω να είμαι έστω και για λίγο το κέντρο της προσοχής, αλλά με τέτοιους τίτλους κινδυνεύω να γίνω το σούργελο του φόρουμ.....και θα έρθει η στιγμή που θα ανοίγω νήμα και θα μου απαντούν "δεν μας χ.....ρ....μ"
Έχω στην καμπούρα μου ήδη ένα νήμα με τίτλο "ο Teddy και το κυνήγι του Θησαυρού".......γελάει ο κόσμος....![]()
Τι ??? που ειναι αυτο ??? για ριξε λινκ...Μα τι πράμα είσαι.......όχι ότι δεν απολαμβάνω να είμαι έστω και για λίγο το κέντρο της προσοχής, αλλά με τέτοιους τίτλους κινδυνεύω να γίνω το σούργελο του φόρουμ.....και θα έρθει η στιγμή που θα ανοίγω νήμα και θα μου απαντούν "δεν μας χ.....ρ....μ"
Έχω στην καμπούρα μου ήδη ένα νήμα με τίτλο "ο Teddy και το κυνήγι του Θησαυρού".......γελάει ο κόσμος....![]()
Να αλλάξω τον τίτλο σε <ο προβληματισμός του 743>?
Τι ??? που ειναι αυτο ??? για ριξε λινκ...
ΑΝ δεν σου κάνει κόπο Πέτρο. Σε εχω πρήξει το ξέρω.
...οπτική πήρες? Έβγαλες άκρη?
Ναί σήμερα την παρέλαβα και τη συνέδεσα .
Απλά το RME δεν μπορεί να παίξει dolby και έτσι όρισα τον δεκτη της Νοva να αναπαράγει σε pcm .[Τελείως off topic]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.