Ο πρόεδρος της ΕΡΤ δεν έχει τηλεόραση σπίτι του

aikon

Banned
13 February 2014
2,031
Eίμαστε ένας λαός που ανεχόμαστε κάθε αηδία κάθε χαζομάρα και κάθε ηλιθιότητα.
Δεν φτάνει που βάζουν ανίδεους και άσχετους σε ανώτατες θέσεις είναι και προκλητικοί.
Τολμάει να επαίρεται ότι δεν έχει τηλεόραση σπίτι του αλλά κατά τα άλλα αποδέχεται να διοικεί την κρατική τηλεόραση.
Πρόεδροι και διευθυντές σε ωδεία που δεν ξέρουν τι είναι το σολ
Διοικητές σε οργανισμούς πληροφορικής που δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη software
Kαλά να πάθουμε έτσι μας αξίζει γιατί τους ανεχόμαστε χωρίς κουβέντα χωρίς αντίλογο

Αξίζει να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο:
https://www.news247.gr/media/episto...lateiakos-syndikalismos-stin-ert.6655027.html

Και ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Γνωρίζετε ότι εισηγητής της σειράς «Η Ζωή εν τάφω», όπως και όλων των σειρών μυθοπλασίας, είναι ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, κ. Λεοντής, παρόλο που δεν έχει καμία εμπειρία στην παραγωγή μυθοπλασίας ή άλλου τηλεοπτικού περιεχομένου; Κατά δική του δήλωση, δεν έχει καν τηλεόραση σπίτι του. Αυτό εξηγεί ίσως και την εμμονή του ότι μυθοπλασία στην τηλεόραση σημαίνει αναγκαστικά μεταφορά κάποιου λογοτεχνικού έργου και δη προπολεμικού. Ο κ. Λεοντής, όπως και ο κ. Κωστόπουλος, αγνοούν πλήρως τις σύγχρονες εξελίξεις. Παγκόσμιοι γίγαντες όπως το HBO και το NETFLIX παραμένουν άγνωστες λέξεις για αυτούς. Βέβαια για τις συγκεκριμένες επιλογές υπάρχει η θετική γνωμοδότηση της επιτροπής προγράμματος. Έλα όμως που η εμπειρία των μελών της επιτροπής στην παραγωγή μυθοπλασίας είναι εξίσου μηδενική!

Τι άλλο θ' ακούσουμε; Ότι επίσης δεν πληρώνει........ την ΕΡΤ στο λογαριασμό του ηλεκτρικού;

Έκανε την δήλωση "Δεν έχω καν τηλεόραση σπίτι μου".

Εννοεί δεν μου αρέσει η τηλεόραση, είναι ένα πράγμα που δεν το γουστάρω, δεν είναι του πνευματικού επιπέδου μου, με κουράζει, δεν είναι για εμένα. (άρα δεν βλέπει ούτε ΕΡΤ ούτε τα υπόλοιπα κανάλια ούτε κανάλια του εξωτερικού για να πάρει ιδέες. )

Αποδέχομαι όμως να γίνω Πρόεδρος και να διοικώ την ΕΡΤ. Την κρατική τηλεόραση της χώρας μου. Αισθάνομαι ικανός ότι έχω την δυνατότητα να την διοικήσω να αντιληφθώ την λειτουργία της να την βελτιώσω να την κάνω καλύτερη.

Ότι και να γράψω είναι λίγο. Είναι σαν να με δουλεύει ο μεγαλύτερος απατεώνας είναι ντροπή είναι αίσχος.
Μάλιστα πληρώνω μηνιαίως τον μισθό του "κυρίου".

Τα πράγματα είναι απλά. Ο τύπος θα μπορούσε να είναι πχ "πρόεδρος" του αθλητικού κέντρου του Αγ. Κοσμά και να είναι τελείως αντιαθλητικός τύπος! Ούτε καν φίλαθλος!

Bρε παιδί μου σε κάθε εργασία σε κάθε δουλειά, παράδειγμα εδώ οι υφιστάμενοι, εκφωνητές, συντάκτες, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, παραγωγοί,
όλοι μα όλοι, θα έχουν όταν εργάζονται σε ένα τηλεοπτικό κανάλι την ευθιξία, το άγχος, την αγωνία, τι κάνουν την δεδομένη στιγμή, μας κοιτάζει ο Πρόεδρος, τι εικόνα παρουσιάζουμε, μη κάνουμε λάθος.....

Εδώ θα γελάνε μαζί του, αυτός δεν έχει καν τηλεόραση σπίτι του..........

Είναι τόσο προκλητικό που καταντάει βλακώδες.

Τι θέλει να πει ότι δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του?

Ότι δεν αξίζει?

Και ποιος φταίει που δεν αξίζει?

Αυτός που την διοικεί!

Δηλαδή ο ίδιος.

και να ειχε, Θα`χε χρονο να βλεπει?? κοντζαμ προεδροs... :flipout::flipout::flipout:
(αραγε, πολυκαναλο συστημα να ξερει τι ειναι? ή γι`αυτον ειναι ολα ..."στερεα"...) :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ο πρόεδρος της ΕΡΤ δεν έχει τηλεόραση σπίτι του

(αραγε, πολυκαναλο συστημα να ξερει τι ειναι? ή γι`αυτον ειναι ολα ..."στερεα"...) :flipout::flipout::flipout:

Αυτό?

depositphotos_71789333-stock-photo-venice-canals-with-gondolas.jpg

Αρα ΕΓΩ ... που ηγουμαι βρανων και υπερχωρων :proud:
... χωρις να χω μουτζουρωσει ουτε μια διαφορικη εξισωση
... μαλλον εχω ΛΑΜΠΡΟ μελλον σ'αυτη την χωρα ! :rolleyes:

Μα τι υπεροχο (κωλο)χανειο χωρα : :laugh:
οι πλεον ΑΣΧΕΤΟΙ στις επαλξεις ..... και οι πλεον σχετικοι στην αφανεια.
Βρε μπας και ειμαι καπλαμας που πολεμαω τοσο πολυ την αναξιοκρατια ?
Χμμμμ .... :flute:

Συγνώμη δηλαδής...αυτό σας πείραξε?

Το ότι γίνεται υπουργός ο οποιοσδήποτε, ο "δικός μας", ο "ότι κάτσει" δε σας πειράζει?

Άτομα χωρίς καμία γνώση, με μηδέν ένσημα στην πραγματική ζωή αποφασίζουν για την...ανάπτυξη! Χωρίς να έχουν ιδέα για το τι μιλάνε.

Γίνεται ανασχηματισμός, ο υπουργός εμπορίου γίνεται υπουργός....παιδείας.... και πολλά άλλα παραδείγματα, ας μη πω συγκεκριμένα ονόματα γιατί θα το πάνε κομματικά κάποιοι.

Πλάκα μας κάνουνε ρεεεεεε

ΥΓ: εδώ κοτζαμάν πρωθυπουργάρας αγγλικά δεν ήξερε....και ακόμα δε ξέρει...

Re: Απάντηση: Ο πρόεδρος της ΕΡΤ δεν έχει τηλεόραση σπίτι του

Συγνώμη δηλαδής...αυτό σας πείραξε?

Το ότι γίνεται υπουργός ο οποιοσδήποτε, ο "δικός μας", ο "ότι κάτσει" δε σας πειράζει?

Άτομα χωρίς καμία γνώση, με μηδέν ένσημα στην πραγματική ζωή αποφασίζουν για την...ανάπτυξη! Χωρίς να έχουν ιδέα για το τι μιλάνε.

Γίνεται ανασχηματισμός, ο υπουργός εμπορίου γίνεται υπουργός....παιδείας.... και πολλά άλλα παραδείγματα, ας μη πω συγκεκριμένα ονόματα γιατί θα το πάνε κομματικά κάποιοι.

Πλάκα μας κάνουνε ρεεεεεε

ΥΓ: εδώ κοτζαμάν πρωθυπουργάρας αγγλικά δεν ήξερε....και ακόμα δε ξέρει...

Ειδικά για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο να θυμίσω ότι κανείς από όσους διευθύνουν τους σταθμούς σε επίπεδο διοικητικό και προγράμματος δεν έχει κάνει σχετικές σπουδές. Όλοι έχουν εμπειρική γνώση του αντικειμένου. Εξαίρεση είναι μόνο ο Λάμπης Ταγματάρχης. Οι μόνοι που έχουν σχετικές σπουδές και ειδίκευση είναι οι εμπορικοί διευθυντές, αλλά και εκεί από τότε που έδωσαν τον διαφημιστικό χρόνο στα Media shops είναι σχεδόν διακοσμητικά στοιχεία. Όλοι οι μεγαλοπαράγοντες απλώς έχουν βασική εμπειρική γνώση του αντικειμένου, είναι κολημένοι στο μοντέλο του 1990, δεν έχουν καμιά άποψη για το pay per view, on demand, και τα νέα προγράμματα. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κοσμογονικές αλλαγές στην Ευρώπη και στα ελληνικά κανάλια το θέμα είναι πώς να ξαναφέρουμε στο γυαλί τους παλιούς παρουσιαστές σε παλιές εκπομπές και πώς θα ξαναδείξουμε τις σειρές του Ρώμα.

Αν μπορέσετε να ακούσετε ιστορίες από την Ευρωπαική Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, από τις Ενώσεις Ιδιωτικών σταθμών κλπ. θα φρίξετε. Πολλές φορές τους κάλεσαν για εκπαίδευση κλπ. αλλά δεν... στους δημοσιογράφους είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση, αλλά στους ιδιοκτήτες και στα διευθυντικά στελέχη .... Σκεφτείτε ότι οι ιδιοκτήτες των σταθμών στην Ευρώπη προσπάθησαν κάπως να τους στηρίξουν στην υπόθεση Υπουργείο Τύπου ή ΕΣΡ για την αδειοδότηση, αλλά δεν μπορούν καν να καταλάβουν γιατί αντιτίθενται συνολικά στην αδειοδότηση και στο μοίρασμα των συχνοτήτων ενώ δεν υπάρχει καμιά άλλη ευρωπαική χώρα με το ίδιο έωλο καθεστώς. Μάλιστα νομικός σύμβουλος ιδιωτικού καναλιού που ακόμη και τώρα τάσσεται κατά της αδειοδότησης (όχι ως διαδικασία αλλά ως μη δικαίωμα του κράτους) ήταν αυτός που κίνησε την ευρωπαική διαδικασία κατά της Αλβανίας και αυτός που έκανε το νομικό πλαίσιο της αδειοδότησης και της λειτουργίας του αλβανικού ΕΣΡ πίσω στα 2007-2009. Πώς θα τον πάρουν στα σοβαρά τώρα;

Αυτό που είπαν και τους ξαναλένε είναι ότι αν δεν σας αρέσει και δεν θέλετε το fly to air τότε αρχίστε την IPTV που άλλωστε είναι το μέλλον και υπάρχει ήδη κανάλι το action 24 στην Ελλάδα. Η ΕΤΙΠΤΑ έχει διακόψει πλέον τις επαφές με τους Ευρωπαίους.

Και 'ολα αυτά που μας οδήγησαν τηλεοπτικά και χρηματοδοτικά; Ανυποληψία και έλλειψη κοινού. Και πολλά πολλά χρέη. Τα οποία σε μεγάλο βαθμό ποιός τα πληρώνει; Οι ιδιοκτήτες; Ας γελάσω.... εμείς τα πληρώνουμε. Το μόνο κανάλι που έχει απόλυτη καλή διαχείριση είναι ο ΑΝτ1 άλλωστε ο μπαμπάς Κυριακού έκανε το μεγαλύτερο deal στην Ευρώπη (φούσκα αν θέλετε πουλώντας τον Ant1 Βουλγαρίας στη Modern Times έναντι 600 εκ. ευρώ.

Νομίζω όμως ότι σας ξεφεύγει κάτι σημαντικό.

Εδώ δεν πρόκειται για ένα άτομο που ίσως "απλά"δεν έχει τη γνώση του αντικειμένου.

Εδώ πρόκειται για ένα άτομο που απαξιώνει το ίδιο το αντικείμενο.

Η διαφορά τεράστια.

Η άλλη λύση θα ήταν να ψάξουν να βρούν κάποιον άριστο στον τομέα αυτό. Κι εκεί θα άρχιζαν τα πράγματα να γίνονται στριμόκωλα - θα έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις στο κοινό τους . Επομένως η κλήρωση φάνηκε η καλύτερη λύση - δεν θα δημιουργούσε και ψυχολογικά προβλήματα στους στριμωγμένους στην σειρά αναμονής.

Η άλλη λύση θα ήταν να ψάξουν να βρούν κάποιον άριστο στον τομέα αυτό. Κι εκεί θα άρχιζαν τα πράγματα να γίνονται στριμόκωλα - θα έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις στο κοινό τους. Επομένως η κλήρωση φάνηκε η καλύτερη λύση - δεν θα δημιουργούσε και ψυχολογικά προβλήματα στους στριμωγμένους στην σειρά αναμονής.

Έγινε ήδη αυτό στην διαστημική υπηρεσία και τα είδαμε τα χαΐρια τους....άσε τα παιδιά να πάνε για high score ηλιθιότητας, μην τους χαλάς την ρέντα.

Οποισδήποτε άνθρωπος του γινόταν η πρόταση να διοικήσει την ΕΡΤ, θα ήθελε να βλέπει τι δείχνουν τα άλλα κανάλια, τι δείχνει η ΕΡΤ, να έχει δορυφορική να βλέπει τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια της Ευρώπης και όλης της Γης, να συγκρίνει, να παίρνει νέες ιδέες, να διαμορφώνει άποψη.

Αυτός ο προκλητικός ανίδεος πέταξε ως μαγκιά "δεν έχω καν τηλεόραση σπίτι μου. "

Τι να συζητήσουμε εμείς μετά και τι να πούμε;
Αξίζει να διαβάσετε ολόκληρο την επιστολή, το αναφέρω ξανά, δύο 80χρονοι διοικούν την ΕΡΤ!!!!! :
https://www.news247.gr/media/epistol...t.6655027.html

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις;

Οποισδήποτε άνθρωπος του γινόταν η πρόταση να διοικήσει την ΕΡΤ, θα ήθελε να βλέπει τι δείχνουν τα άλλα κανάλια, τι δείχνει η ΕΡΤ, να έχει δορυφορική να βλέπει τα ιδιωτικά και κρατικά κανάλια της Ευρώπης και όλης της Γης, να συγκρίνει, να παίρνει νέες ιδέες, να διαμορφώνει άποψη.......

Eκτος αν τα κανει ολα αυτα στο γραφειο του.
Δηλαδη να θελει να μας πει οτι δουλευει 18 ωρες την μερα οποτε δεν χρειαζεται να εχει τηλεοραση σπιτι του γιατι ολο στην δουλεια ειναι...

Oπως σε κατι κατασκοπευτικα η αστυνομικα σηριαλ που περνουν ολη τους τη μερα στην δουλεια για να ελεγχουν τα παντα.

LOL....Πλακα κανω.

Βρε γιατι εχω την εντυπωση οτι μετρανε την ελαστικοτητα σας στην κοροϊδια στην Ελλαδα ;

Ελαστικοτητα ...... απο δω μεχρι την Ανδρομεδα ! :icon15:

Απο τι υλικο ειναι αυτο το λαστιχο :flute: .... γμτ μου :angry:

Να σου πω εγω : απαθεια και ατομικισμος (και μια νταλικα ραγιαδισμος).

Ετσι φτιαχνονται ΤΕΤΟΙΕΣ ελαστικοτητες.

Βαθαίνει η κρίση στην ΕΡΤ: Παραίτηση Ταλαμάγκα - Ο 80χρονος Β. Κωστόπουλος αναλαμβάνει και διευθυντής Ενημέρωσης

"Βαθαίνει η κρίση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση: Το απόγευμα της Τρίτης παραιτήθηκε από τη θέση του Συμβούλου Ενημέρωσης της ΕΡΤ ο Βασίλης Ταλαμάγκας. Τα καθήκοντα του κ.Ταλαμάγκα στη διεύθυνση Ενημέρωσης θα αναλάβει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, παράλληλα με τα έως τώρα καθήκοντά του. Νωρίτερα, όμως, είχε γίνει γνωστή και η παραίτηση της προέδρου της διοικούσας επιτροπής της ΕΡΤ3, η οποία ζει μόνιμα στη Βιέννη και είχε αναλάνβει καθήκοντα πριν από ένα χρόνο. "

...

υπόλοιπο άρθρο εδώ: https://www.protothema.gr/greece/ar...opoulos-analamvanei-kai-sumvoulos-enimerosis/

Surreal! :flipout::flipout::flipout:

Ελλάδα, η χώρα του υπαρκτού Σουρεαλισμού. Πάντως δεν το βλέπω και πολύ αρνητικό το να κατοικεί ο διευθυντής ενός οργανισμού σε άλλη χώρα. Άλλωστε η Austrian Airlines έχει τακτικά δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Βιέννη. Η κυρία μπορούσε να έρχεται μια φορά το μήνα, να υπογράφει ότι χαρτιά χρειάζεται, να τρώει ένα καζάν ντιπί στην Αριστοτέλους και να ξαναφεύγει. Που βλέπετε το κακό;
:Banane0: