O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

καλα, εμεις δηλαδη τι να πουμε????εσυ εισαι φανατικος πατερνακιας διπλα σε μενα.....:flipout:

Σ´αυτό δεν έχεις κι άδικο..... :joker:

παντως ο Μανουτι πραγματικα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ με τον 100αρη.Δεν βλεπω τι περισσοτερο διθυραμβικο μπορουσε να γραψει!!!!

Απάντηση: Re: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

παντως ο Μανουτι πραγματικα ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ με τον 100αρη.Δεν βλεπω τι περισσοτερο διθυραμβικο μπορουσε να γραψει!!!!

Έτσι όπως τα λες είναι Δημήτρη. Του άρεσε πολύ μια και από ότι μου είπε δεν πολυσυμπαθεί τις αυτόματες ίριδες των LCD & SXRD.
H οθόνη με τον οποίο τον είδαμε χθες του μάζευε λίγο τον "τσαμπουκά" αλλά σε καμιά περίπτωση δεν τον φίμωνε. Προσωπικά μου άρεσε και λίγες φορές με εόχλησε το "hot spot".
Οι τιμές on/off CR δεν είναι πολύ παραπάνω από του παλαιού αλλά το ansi είναι .

Χμμμμμ.... λίγο περισσότερο on off CR αλλά πολύ περισσότερο ansi??!!!
Πολύ*S*KURO μου ακούγεται...-bye-

Παίζει ρόλο η οθόνη στην μέτρηση του CR Μανώλη? (125' , γκρί..)
Ansi Contrast πόσο μέτρησες γιατί άκουσα για πολύ καλύτερο απο HD1

Απάντηση: Re: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

Εγώ δεν έγραψα ότι είναι ίδιοι.Έγραψα ότι όσο πάνε και μεγαλώνουν.

Ενας JVC ειναι μαλλον μετριου μεγεθους ψηφιακος προβολεας...Δεν καταλαβαινω τι εννοείς..
Αν τον δεις διπλα σε CRT ειναι νανος!

Σε σχέση με τον Benq 8700 εννοώ Τάκη.Αυτόν που έχω δηλαδή και δεν έγραψα ότι είναι ίδιοι με τους crt αλλά ότι μεγαλώνουν σε σύγκριση με τους περισσότερους προβολείς που έχουμε στα σπίτια μας.

Ναι αλλα ο 8700 δεν ειναι ο μεσος ορος, αλλα απο τους μαζεμενους προβολεις. Αλλωστε για να εχει ικανοποιητικο συστημα ψυξης ενας προβολεας χρειαζεται ενα μεγαλυτερο σασι, γιαυτο οσο πιο μικρος ειναι ενας προβολεας, τοσο μεγαλυτερη "βαβουρα" κανει..
Σε καθε περιπτωση τα 17.3 x 45.5 x 41.9 cm των JVC δεν θεωρουνται "μεγαλα" ενω σε συγκριση με CRT ειναι "μικροσκοπικα"...

Κι εγώ ο καημένος γράφω τόσο καιρό συνεχώς οτι ο προβολέας, εκτός από πατερνάκια, είναι πάνω απ' όλα αίσθηση αλλά εγώ δεν είμαι Μανούτι και με γράφετε... -bye-

Ποτέ δεν σε γράφουμε, Μπάμπη μου.....φαντάζομαι αστειεύεσαι. Το όνειρό μας είναι κάποια μέρα να σε.......αντιγράψουμε.:ernaehrung004::ernaehrung004:-bye-

Re: Απάντηση: O πρώτος (?) JVC HD-100/RS-2 στην Ελλάδα!

Κι εγώ ο καημένος γράφω τόσο καιρό συνεχώς οτι ο προβολέας, εκτός από πατερνάκια, είναι πάνω απ' όλα αίσθηση αλλά εγώ δεν είμαι Μανούτι και με γράφετε... -bye-

Μα Μπάμπη μου η αίσθηση είναι που δημιουργεί τις διαφωνίες...

Όλα έχουν να κάνουν με τη 'διάσταση' και το 'μέγεθος'...
;):D