Ο πρώτος μου βιντεοπροβολέας Optoma HD300X !!

Απάντηση: Ο ΠΡΩΤΟς ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑς OPTOMA HD300X !!

Σε αυτο το mode επαιζα που λες...cinema..low..warm...θα προσπαθησω να το βρω το χρωμα που λες...

Σημερα λογικα το βραδυ αφου σχολασω θα δοκιμασω το πρωτο πατερνακι ....το λεγομενο black clipping...για να δουμε...

παιδια καποιος με φωτομετρο να μου δωσει η να περαση απο το σπιτι μου για να μετησουμε το προβολεα μου..μενω γερακα και βαζω σουβλακι σουπερ απο το "κεμπαπ τις κατερινας"...καθως κ μπυριτσα....

Γιαννη ποιοσ ο λογος που δεν κανει ο franky σε μενα?

Δεν είπε κανείς ότι δεν κάνει, απλά, δεν γνωρίζω επακριβώς το φως του. Πιθανότατα να σε βολέψει μια χαρά.-bye-

οποτε επειγοντως φωτομετρο για μετρηση....κανεις παιδια που να εχει να βολεψουμε ενα ραντεβου σπιτι μου?????

Σε αυτο το mode επαιζα που λες...cinema..low..warm...θα προσπαθησω να το βρω το χρωμα που λες...

γιαννη βρηκα το χρωμα που εχω στον τοιχο μου BC 357 της super neopal....για δες σε παρακαλω..

Last edited:

γιαννη βρηκα το χρωμα που εχω στον τοιχο μου BC 357 της super neopal....για δες σε παρακαλω..

Clipboard02.jpg

Όπως βλέπεις το RGB του δεν είναι καθόλου ουδέτερο (το έχω κυκλώσει) με αποτέλεσμα το χρώμα να τείνει αρκετά προς το κόκκινο. Λίγο αργότερα θα γράψω και πόσο περίπου φως κόβει...

R=G=B.

Όσο πιο ψηλό το νούμερο τόσο πιο φωτεινό το χρώμα, όσο πιο χαμηλό το ανάποδο.

Το μέτρησα και στο photoshop.....σου κόβει περίπου 50% του φωτός το χρώμα που έχεις τώρα.

Last edited:
Re: Ο ΠΡΩΤΟς ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑς OPTOMA HD300X !!

Δεν παίζει να πάρεις μια οθονίτσα να ξεμπερδεύεις? Η διαφορά θα είναι μεγάλη. Το ανακλώμενο φως δεν θα το γλιτώσεις
ποτέ παρά μόνο σε deticated δωμάτιο :(

Καλορίζικος και να ξέρεις ζηλεύω γιατί πούλησα τον δικό μου πριν 3 μήνες:bigcry:

R=G=B.

Όσο πιο ψηλό το νούμερο τόσο πιο φωτεινό το χρώμα, όσο πιο χαμηλό το ανάποδο.

Το μέτρησα και στο photoshop.....σου κόβει περίπου 50% του φωτός το χρώμα που έχεις τώρα.

πολυ εεεεε?στα χρωματα που μου εδειξες τα υποψηφια τελικα σε ποιο να παω εχω μπερδευτει(αν κ πιο καλα στο δικο μου ματι παιζει το graytint)

Απάντηση: Re: Ο ΠΡΩΤΟς ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑς OPTOMA HD300X !!

Δεν παίζει να πάρεις μια οθονίτσα να ξεμπερδεύεις? Η διαφορά θα είναι μεγάλη. Το ανακλώμενο φως δεν θα το γλιτώσεις
ποτέ παρά μόνο σε deticated δωμάτιο :(

Καλορίζικος και να ξέρεις ζηλεύω γιατί πούλησα τον δικό μου πριν 3 μήνες:bigcry:

Διοτι δεν παιζουν αλλα φραγκα κ κατα δευτερον για το συγκεκριμενο τοιχο η οθονη που θα μπει θα χανω σε ιντσες....τωρα δειχνω 105

πολυ εεεεε?στα χρωματα που μου εδειξες τα υποψηφια τελικα σε ποιο να παω εχω μπερδευτει(αν κ πιο καλα στο δικο μου ματι παιζει το graytint)

Πάρε ένα κιλό Metro Gray 1459 και ένα κιλό Sidewalk Gray 2133-60 και ανακάτεψέ τα καλά σε ίση ποσότητα. Αυτό είναι το πιο φωτεινό ''αδερφάκι'' του Φρανκεστάιν. Είναι μια χαρά για την περίπτωσή σου.

Πάρε ένα κιλό Metro Gray 1459 και ένα κιλό Sidewalk Gray 2133-60 και ανακάτεψέ τα καλά σε ίση ποσότητα. Αυτό είναι το πιο φωτεινό ''αδερφάκι'' του Φρανκεστάιν. Είναι μια χαρά για την περίπτωσή σου.

Το τελικο χρωμα εχουμε καποια ιδεα πως ειναι να το δω...

Φανταζομαι γιαννη αμα τους το πω εδω διπλα που εχει μαγαζι με benjamin na μου κανουν αυτη την δουλεια που λες δεν θα υπαρχει προβλημα...?
Καμια φωτο για το πως θα μοιαζει το χρωμα εχουμε...να το δειξω κ στο μωρο μου...

Φανταζομαι γιαννη αμα τους το πω εδω διπλα που εχει μαγαζι με benjamin na μου κανουν αυτη την δουλεια που λες δεν θα υπαρχει προβλημα...?
Καμια φωτο για το πως θα μοιαζει το χρωμα εχουμε...να το δειξω κ στο μωρο μου...

Βλεπεις να φτανουν 2 κιλα..λογω το οτι ο τοιχος τωρα λογο σοκολα ειναι κλειστου χρωματος..

Καλυτερα να ρωτησεις σε κανενα χρωματοπωλειο (αν μπορεις δειξε καμια φωτο απο το κινητο το σοκολατι χρωμα) ποσα χερια λευκο (ή οτι σου υποδειξουν) πρεπει πρωτα να περασεις το σοκολα, για να το εξαφανισεις.

Δεν υπαρχει περιπτωση το σοκολα να εξαφανιστει με ενα χερι γκρι απο πανω (ισως ουτε με 2) αλλα καλυτερα να ρωτησεις στα καταστηματα με τα χρωματα. Αυτοι γνωριζουν καλυτερα.

Καλυτερα να ρωτησεις σε κανενα χρωματοπωλειο (αν μπορεις δειξε καμια φωτο απο το κινητο το σοκολατι χρωμα) ποσα χερια λευκο (ή οτι σου υποδειξουν) πρεπει πρωτα να περασεις το σοκολα, για να το εξαφανισεις.

Δεν υπαρχει περιπτωση το σοκολα να εξαφανιστει με ενα χερι γκρι απο πανω (ισως ουτε με 2) αλλα καλυτερα να ρωτησεις στα καταστηματα με τα χρωματα. Αυτοι γνωριζουν καλυτερα.

δηλαδη πρεπει να περασω και ασπρο χρωμα πανω απο το σοκολα κ μετα το επιθυμητο? εχω στειλει κ πμ σε σενα..