Ο πρώτος μου βιντεοπροβολέας Optoma HD300X !!

Απάντηση: Ο ΠΡΩΤΟς ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑς OPTOMA HD300X !!

τον εβαψα μαυροπινακα(chalkboard) :afro:
τα σταδια τα ονομαζει standard-bright-image AI

:hmmmm2:
φωτο. ?
Τη λαμπα βαλτη και παιξε προσωρινα στο bright οσες ωρες προλαβεις.

συντομα θα βαλω...ειναι μια τεχνικη..ενα ειδος μπογιας ματ που μπορει να μετατρεπεις ενα τοιχο η μια επιφανεια σε μαυροπινακα (οπως στα σχολεια μας) και να μπορεισ να γραφεις η να ζωγραφιζεις με κιμωλιες.. check internet foto chalkboard paint

Πολυ εξυπνη ιδεα. Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιου ειδους μπογια.
Θα σε εξυπηρετησει και καπου το να μπορεις να γραφεις, ή θες να σχεδιασεις τιποτα για να σπασει η μονοτονια του μαυρου. ?

imageklha.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/853/imageomkl.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/580/imageoiwb.jpg/

Eυχαριστω παρα πολυ παιδια(γιαννη-νικο) για την χθεσινη βραδια!!!!!!
Περιμενω κ το review η καποιο συγκριτικο!!!
ΕΙΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΔΥΜΟ...εχω ξεχασει το σκορ...ποσο ειναι? 2-2
?
παντα τετοια!!!!

!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα....οποτε θελετε στην διαθεση σας για οτιδηποτε....

απο οτι καταλαβα καθαρος καθαρος νικητης μεταξυ των 2 (1070vs300χ) δεν υπαρχει...καπου υστερει ο ενας κ καπου ο αλλος...βεβαια για μενα που το f.i ειναι must have ο 300αρης ειναι μονοδρομος για αυτο δεν κοιταξα καθολου τον benq...

Re: Ο ΠΡΩΤΟς ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑς OPTOMA HD300X !!

Αποδείχθηκε πολύ καλό το μηχανάκι σου και δεν ψάχνουμε νικητές και ηττημένους πέρα από την πλάκα..ο καθένας ας χαίρεται ότι έχει και να "φτιάχνεται"με το χόμπι του άλλος πιο πολυ και άλλος λιγότερο..
Να πω,πως out of the box δεν είναι σαν τον 1070 αλλά μετά την "φροντίδα"των παιδιών έχεις εικόνα αναφοράς..
Να το χαίρεσαι για όσα χρόνια θέλεις χωρίς προβλήματα..

παιδια εννοειτε δεν ειπα οτι ειναι καλυτερο(δεν υπαρχει τετοιο μηχανημα)...καπου ειναι καλο το ενα κ καπου το αλλο.......θα ηταν ενδιαφερον ενα συγκριτικο παντως...τι λετε?

εχω λιωσει στις ταινιες!!!!!!!!! Το 2d σουπερ μετα τις ρυθμισεις...το 3d του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ λογω f.i (γιαννη και νικο) τελεια!!!
Απολαμβανω απιστευτες ωρες μαζι του!!!!

εχω λιωσει στις ταινιες!!!!!!!!! Το 2d σουπερ μετα τις ρυθμισεις...το 3d του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ λογω f.i (γιαννη και νικο) τελεια!!!
Απολαμβανω απιστευτες ωρες μαζι του!!!!

Γιώργο, όποτε μπορέσεις ανέβασε και φωτογραφίες (εντάξει, ενδεικτικές θα είναι, αλλά, όπως έχουμε πει πολλές φορές τα κερασάκια δεν λείπουν από καμμιά τούρτα!!).;)