Ο πρώτος μου βιντεοπροβολέας Optoma HD300X !!

Απάντηση: Ο ΠΡΩΤΟς ΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑς OPTOMA HD300X !!

το τελικο αποτελεσμα με καποιες φωτο..οπως βλεπεις γιαννη βαφτηκε κ η δεξια κολωνα καθως μπηκε κ σιδηροδρομος για την κουρτινα στην πορτα-τζαμαρια....

img0077nup.jpg

img0078vv.jpg

img0084qgc.jpg

img0088kb.jpg

img0089nt.jpg

img0090ct.jpg

img0093dqc.jpg

img0082sc.jpg

Last edited:

εβαλα καποια λινκσ για τις φωτο απο imageshack κ δεν τις εμφανιζει εδω...τι παιζει?

Δεν έχω ιδέα!!:nounder:

Ξαναπροσπάθησε Γιώργο!!

Θα μιλήσουμε μέσα στην εβδομάδα για να συνεννοηθούμε για το συγκριτικό!!:ernaehrung004:

Μπραβο. !
Δεν ξερω ποιος ανελαβε το ντεκορ, αλλα το οτι διορθωσες το χωρο με κουρτινες και το μαυροpinaka χρωμα ειναι πολυ ομορφο το αποτελεσμα. Βελτιωσες τις αντανακλασεις χωρις να διαταραξεις την αισθητικη του χωρου.

Ευχομαι και παλι καλες θεασεις να εχετε. Σιγουρα πια μεχρι τωρα θα εχετε αντιληφθει την υπεροχη της μεγαλης εικονας ενος προβολεα σε σχεση με μια tv. Κουραστηκες στην επιλογη προβολεα, στη διαμορφωση χωρου, αλλα απο οσο βλεπω απο τις φωτο, ανταμειφθηκες.

Άρχοντας Τζορτζ!!!:grinning-smiley-043

Καλά κάνεις και ''ζεσταίνεις'' τον 300άρη γιατί έχει αγώνα το Σάββατο!!!:ernaehrung004:

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...εννοειτε οι πινελιες κ απο μενα κ απο την συντροφο μου(ζωγραφιες)..
οσο αφορα το σαββατο μακαρι παιδια αλλα ακομα επειδη παιζει να φυγω εκτος δεν ειμαι κ 100% σιγουρος....μακαρι!!!
Θα ενημερωσω γιαννη....

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...εννοειτε οι πινελιες κ απο μενα κ απο την συντροφο μου(ζωγραφιες)..
οσο αφορα το σαββατο μακαρι παιδια αλλα ακομα επειδη παιζει να φυγω εκτος δεν ειμαι κ 100% σιγουρος....μακαρι!!!
Θα ενημερωσω γιαννη....

Ωχ, ωχ...μην μου κάνεις τέτοια!!:bigcry:

οπαααα...να κατι που να σου πω την αληθεια δεν το εχω τσεκαρει.....θα σε ενημερωσω @mce22

Λοιπον το κοιταξα και ειδα οτι φαινεται εστω κ αμυδρα παρολο που το εχω στο high....οποτε αφου υπαρχει ειναι σουπερ !!!!! τωρα γιατι παιζει αμυδρα...μηπως επειδη εχει να κανει λογο το οτι παιζει 3d half sbs?

Σαν πλαιερ εχω το wd tv live gen 2 οποτε προς το παρων φιλε μου οχι...βεβαια ειναι στα σκαρια αγορα ενος πλαιερ ικανο για αυτη την δουλεια...αλλα προς το παρον....

Ασχετο τι λαμπα φοραει δηλαδη τον κωδικο εννοω ωστε να το εχω στα μελοντικα μελοντικα υποψην..

Ασχετο τι λαμπα φοραει δηλαδη τον κωδικο εννοω ωστε να το εχω στα μελοντικα μελοντικα υποψην..

OPTOMA HD300X - Original Module

Original projector lamp module BL-FP230I / SP.8KZ01GC01

icon-module.gif
...ίδια με τον '33',όπως είπε και ο Γιάννης.