Ο πρωτος μου DIY interstage

ΚΑι εγω ετσι το τυλιξα.Εκανα βαση για τη μπομπινα και την εδεσα στο τραπανο.Μετα με το χερι οδηγουσα τα δυο καρουλια στη μπομπινα.Αν δεν σε νοιαζει το πολυ καλο στρωσιμο ανεβαζεις και στροφες αμα λαχει:)αλλα σε καινε τα δακτυλα μετα.χαχα

ΚΑι εγω ετσι το τυλιξα.Εκανα βαση για τη μπομπινα και την εδεσα στο τραπανο.Μετα με το χερι οδηγουσα τα δυο καρουλια στη μπομπινα.Αν δεν σε νοιαζει το πολυ καλο στρωσιμο ανεβαζεις και στροφες αμα λαχει:)αλλα σε καινε τα δακτυλα μετα.χαχα

Μα ακριβώς έτσι τυλίγω και εγώ - η οδήγηση του σύρματος με το χέρι δίνει ΤΕΛΕΙΟ στρώσιμο, ιδίως αν βάζεις μονωτικό σε κάθε στρώση.

Απλώς έλεγα να φτιάξω τον μηχανισμό οδήγησης για κανένα τσοκ ή κανέναν τροφοδοσίας, όπου δεν είναι και τόσο σημαντικό το απόλυτο στρώσιμο και το να μην καβαλάνε οι σπείρες....-bye-

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !! ΣΩΣΤΟΙ ! αυτο θα πει χειροποιητο .
Σταυρο να σου πάρω δωρο ενα ζευγαρι γαντια απο το πρακτικερ μηπως ?
Ξεκινηστε και ερχομαι για να βοηθησω στα τυλίγματα - εδω φθηνα εργατικα χερια .....

αλλα και ο γκουρου κοιτα ... με το χερι κι αυτος ...

Attachments

• DSCN0270_800.jpg
    DSCN0270_800.jpg
    132.3 KB · Views: 44
Η οδηγηση των βηματικων μπορει να γινει πολυ πιο ευελικτη με τη χρηση pc.
Σας βλεπω να ψηνεστε ε?

εγω θα ηθελα να μπορω να κανω και τετοια πραματακια.....

Attachments

• 005.jpg
    005.jpg
    58.4 KB · Views: 28
Σε βλεπω με αγριες διαθεσεις Δημητρη:)

... και γω σε βλεπω αρκετα ενθουσιωδη, γιαυτο, παρολο που επαναλαμβανω το βλεπω δυσκολο τουλαχιστον χρονικα (ειναι ετοιμα τα pp εδω και 2βδομαδες και ακομα δεν βρηκα χρονο να τα παρω να τ ακουσω)

Τεσπα,
Για ψιλοδουλειες, αλλα με μεγαλη ακριβεια , ποιος ειναι ο προυπολογισμος?

Για πολυ χοντρα συρματα με το χερι απαραιτητα, μια και θες πολλη ροπη απο τον κινητητρα (υποθετω και πολλα χρηματα) και δυσκολη κατασκευη, βαση, εντατηρες, ρουλεμαν κλπ το ξεχναμε....