Ο server σέρνεται σήμερα...

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Πολύ απελπισία σήμερα ο server... Σέρνεται... Ταχύτητα σαλιγγαριού...
Σε άλλα sites εσωτερικού ή εξωτερικού οι ταχύτητες είναι οι συνηθισμένες... Στο avclub σήμερα είναι αδύνατον να τριγυρίσω χωρίς να σπάσουν τα νεύρα μου από το περίμενε και το ατέλειωτο "transfering data...". To παρατηρήσατε κι εσείς ή μόνο σε μένα συμβαίνει ?

Κανονικότατα πάει σε εμένα (Forthnet 2play). Όχι σφαίρα βέβαια, περίπου στο επίπεδο που είχα συνηθίσει να φορτώνει μία σελίδα πριν 3 χρόνια με σύνδεση 384.

έκανα μιά προσπάθεια στις 6.30 και μέσα σε μισή ώρα κατάφερα να μπω να κάνω ένα μόλις ποστ και μετά άλλο ένα refresh σελίδας.
Γιά δυό ώρες μετά σερφάρισα σε άλλα sites σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Πριν από μισή ώρα περίμενα 20 λεπτά να μπω στην πρώτη μας σελίδα και βαρέθηκα.

Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα που όμως σε μας μεταφράζεται σε σχεδόν αδυναμία σύνδεσης.
Τώρα μπαίνω από proxy....

Mπά!
Με τίποτα! Το σημερινό δεν έχει προηγούμενο!
Χθές και προχθές ήμουν Αθήνα και έμπαινα περιστασιακά με dial up σύνδεση πολύ πιο γρήγορα!
Υπάρχει πρόβλημα με OTEGLOBE

Μήπως μόνο ο ΟΤΕ το παρουσίαζε για κάποιο λόγο ? Οτενετ έχω...

όντως χθες κάποια στιγμή έβγαζε , όταν έκανες αναζήτηση στα αδιάβαστα , μόνο το θέμα Χρόνια πολλά στον Χρήστο , Μανώλη , Χριστίνα και μετά κολλούσε . Βαρέθηκα και τόκλεισα . Σήμερα πάει σφαίρα . ( οτενετ)

Και εγώ εχτές όλη μέρα με adsm της wind δεν κατάφερα να μπω καθόλου.

Εχω και ένα ωραιότατο screen shot με ''καλώς ήρθατε ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ'' επάνω και το νούμερο των unread post και απο κάτω ''ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ is offine now''.