Ο Σπύρος σαν σήμερα.....

...θα είχε τα γενέθλιά του και θα´κλεινε τα 47 χρόνια ζωής σε αυτο τον κόσμο.
Ηταν φίλος μου και απο τους πιό αγαπημένους μου εδω μέσα.Η παρουσία του, τίμησε τόσο το avforum ,όσο και το avclub όσο πρόλαβε να γράψει.
Γιά εμάς θα ζεί πάντα στις καρδιές μας και αυτό είναι το πιό σημαντικό.
Να'σαι καλά Σπύρο εκεί που είσαι και να ξέρεις πως εμείς εδω κάτω δεν σε ξεχνούμε ποτέ.......

Attachments

• Av Forum- Blind test KΓŽΒ±ΓŽΒ»Γβ€°ΓŽΒ΄ΓŽΒ―Γβ€°ΓŽΒ½ ÎΒ?Γβ€‘ΓŽΒΏΓβ€¦ (2).jpg
    Av Forum- Blind test KΓŽΒ±ΓŽΒ»Γβ€°ΓŽΒ΄ΓŽΒ―Γβ€°ΓŽΒ½ ÎΒ?Γβ€‘ΓŽΒΏΓβ€¦ (2).jpg
    35.4 KB · Views: 160
Last edited:
Γιάννη ότι το είχα δει, αλλά δεν μου έκανε καρδιά να ανοίξω θέμα.

Ότι και να πει κανείς για τον Σπύρο είναι λίγο, ήταν τιμή μου που τον γνώρισα, και είμαι πολύ τυχερός για τη φιλία του που απλόχερα χάριζε .....

Σπύρο έφυγες νωρίς, πάει κοντά ένας χρόνος, μα δε σε ξέχασε κανείς

Δεν τον γνώρισα πολύ καιρό, 2 Σαββατοκύριακα όλο κι όλο.
Ενα ήρθε αυτός εδώ κι ένα που κατέβηκα με φίλους στην Αθήνα.
Μας φιλοξένησε, μας έβαλε στο σπίτι του, μας έδειξε τα αγαπημένα του χόμπυ, μας μίλησε για τα δικά του, μας έκανε τον ταξιτζή στην Αθήνα και δεν μπορώ να ξεχάσω το θάρρος με το οποίο μιλούσε για τις δύσκολες ώρες που περνούσε, αλλά και το χιούμορ με το οποίο τις αντιμετώπιζε.
Θα σε θυμόμαστε Σπύρο....

Attachments

• 459_25.JPG
    459_25.JPG
    103.7 KB · Views: 113
  • spyros2.JPG
    spyros2.JPG
    44.4 KB · Views: 104
Last edited:
Οταν χάνουμε αγαπημένους μας ανθρώπους τόσο νωρίς τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα.

Το μόνο που μπορούμε να τούς προσφέρουμε είναι να μην τους ξεχάσουμε.

Είμαι σίγουρος οτι ο Σπύρος κάνει βόλτες στην πίστα του ουρανού.

καλή σου ώρα κύριε Κωστόπουλε .. :frown:

είναι δεδομένο οτι κατέχεις την καλύτερη θέση στην καρδιά και την μνήμη όλων.

Πραγματικα απο τους τους πιο ωραίους ανθρωπους που γνωρισα εδω μεσα.
Κριμα που εφυγες νωρις :frown:

Ο Σπυράκος αποτελεί ένα από τα βασικότερα κομμάτια μας. Μπορεί η φυσική του παρουσία να μας λείπει αλλά είναι και θα είναι πάντα εδώ.
Σπάνιο παιδί.

Κι εγώ αισθάνομαι περήφανος που ήταν φίλος μου και πρέπει να ομολογήσω λίγο κυνικά είναι η αλήθεια, πως είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους εδώ μέσα που εξακολουθεί να με εμπνέει.

Re: Απάντηση: Ο Σπύρος σαν σήμερα.....

αδυνατώ να γράψω οτιδήποτε στο συγκεκριμένο θέμα. συγγνώμη ...

επίσης.
Με την ευκαιρία Βαγγέλη επικοινωνείς καθόλου με την Ελένη ?

Θα μπορούσε κάποιος να μας πει ποιος ήταν αυτός ο Σπύρος?

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του!

Απάντηση: Re: Ο Σπύρος σαν σήμερα.....

Θα μπορούσε κάποιος να μας πει ποιος ήταν αυτός ο Σπύρος?

Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του!

Πήγαινε στο profil Κωστόπουλος Παναγιώτης και διάβασε μερικά μηνύματά του....ίσως καταλάβεις κάτι γιά αυτόν, αν και όποιος δεν τον γνώρισε απο κοντά, έχασε πολλά πράγματα.

Απάντηση: Re: Ο Σπύρος σαν σήμερα.....

Πήγαινε στο profil Κωστόπουλος Σπύρος και διάβασε μερικά μηνύματά του....ίσως καταλάβεις κάτι γιά αυτόν, αν και όποιος δεν τον γνώρισε απο κοντά, έχασε πολλά πράγματα.
...