Ο Steve Jobs αποσύρεται μέχρι τον Ιούνιο.

 Νίκος

Supreme Member
Για λόγους υγείας..

Η επιστολή του Steve προς τους εργαζόμενους της Apple :

Team,

I am sure all of you saw my letter last week sharing something very personal with the Apple community. Unfortunately, the curiosity over my personal health continues to be a distraction not only for me and my family, but everyone else at Apple as well. In addition, during the past week I have learned that my health-related issues are more complex than I originally thought.

In order to take myself out of the limelight and focus on my health, and to allow everyone at Apple to focus on delivering extraordinary products, I have decided to take a medical leave of absence until the end of June.

I have asked Tim Cook to be responsible for Apple's day to day operations, and I know he and the rest of the executive management team will do a great job. As CEO, I plan to remain involved in major strategic decisions while I am out. Our board of directors fully supports this plan.

I look forward to seeing all of you this summer.

Steve

Last edited:
και πτώση στη μετοχή της apple. Βέβαια, καλύτερα τώρα που το χρηματιστήριο είναι ούτως ή άλλως στα ιστορικά χαμηλά, παρά αργότερα όταν η υπόλοιπη αγορά θα είναι στα πάνω της.

Δύσκολα τα πράγματα για την ιστορική εταιρία.
Καλώς ή κακώς η αναγέννηση της Apple από το 1997 και μετα συνδέθηκε με την ευφυία και την αποφασιστικότητα του Jobs και δύσκολα μπορεί κάποιος να την φανταστεί χωρίς αυτόν τον χαρισματικό άνθρωπο.

Ας ελπίσουμε (από ανθρώπινη σκοπιά κυρίως) να πάνε όλα καλά με την υγεία του και να τον δούμε δυνατό και πάλι στο WDCC του Ιουνίου.

Τελικά δεν ήταν ψέματα οι φήμες για την υγεία του... ας ελπίσουμε να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει πιο δυνατός.

Re: Απάντηση: Ο Steve Jobs αποσύρεται μέχρι τον Ιούνιο.

Τελικά δεν ήταν ψέματα οι φήμες για την υγεία του... ας ελπίσουμε να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει πιο δυνατός.

Πραγματικά ενας χαρισματικός άνθρωπος :grinning-smiley-043

Σε όσους δεν το εχουν κανει προτείνω να διαβασουν καποια στιγμή το βιβλίο (κυκλοφορεί και μεταφρασμένο)

http://www.amazon.com/iCon-Steve-Jobs-Greatest-Business/dp/0471720836

που πραγματεύεται την ζωή του και την πορεία του στην Apple (δημιουργια, άνοδος, πτώση και επιστροφή)

Νομίζω καρκίνο του παγκρέατος έχει... δύσκολα και δυσοίωνα τα πράγατα. Μακάρι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος.

Απάντηση: Re: Ο Steve Jobs αποσύρεται μέχρι τον Ιούνιο.

Νομίζω καρκίνο του παγκρέατος έχει... δύσκολα και δυσοίωνα τα πράγατα. Μακάρι να το ξεπεράσει ο άνθρωπος.
Που το διάβασες ;
Γιατί ο ίδιος αναφέρει για πρόβλημα στο αίμα του που δεν είναι κακοήθεια...είναι τελικά ;;
Μακάρι ότι κ να είναι, να το ξεπεράσει...

Πριν κάμποσα χρόνια είχε διαγνωστεί και είχε εγχειριστεί... δυστυχώς αυτή η παλιοαρρώστια δεν φεύγει έτσι έυκολα. Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες, δεν νομίζω να έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως. Πάντως πριν λίγους μήνες εάν θυμάστε είχε μπει θέμα κι εδώ ότι μία εφημερίδα είχε δημοσιεύσει νεκρολογία του (!), με κενή την αιτία θανάτου, από λάθος όπως ανακοινώθηκε (συνηθίζεται, λέει, να έχουν περίπου έτοιμες τις νεκρολογίες των διασήμων... άκου πράματα!)

εμμμ.
ολόκληρο Βοζνιακ κατάπιε... δυσκολοχώνευτος...-bye-

Κι εγώ για "άσχημη" αρρώστια είχα διαβάσει και μάλλον δυστυχώς φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται αυτά τα δημοσιεύματα :frown:
Ας ευχηθούμε στον άνθρωπο να βρει την υγεία του, που προέχει πάνω από όλα, όπως σε όλους μας άλλωστε. Τα άλλα έπονται.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/15/1616990.htm

17067_medium.jpg

Μία μόλις εβδομάδα αφότου διαβεβαίωσε επενδυτές και υπαλλήλους ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Στιβ Τζομπς, αποκάλυψε πως η αρρώστια από την οποία πάσχει είναι «πιο περίπλοκη» και γι’ αυτό θα απουσιάσει από την εταιρεία μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Η σχετική επιστολή που έστειλε ο Τζομπς προς τους υπαλλήλους της Apple, στην οποία δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την αρρώστια του, εγείρει ανησυχίες για την εταιρεία – που είναι συνυφασμένη με τον συν-ιδρυτή της.

Στον απόηχο της είδησης, οι μετοχές της Apple υποχώρησαν χθες κατά 7%.

Ο Στιβ Τζομπς ανακοίνωσε στις 5 Ιανουαρίου ότι πάσχει από ορμονική διαταραχή, γεγονός το οποίο οδήγησε σε απώλεια βάρους. «Η λύση για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι σχετικά απλή και άμεση και έχω ήδη ξεκινήσει θεραπεία», είχε δηλώσει.