ο στραβαδης

takis000

New member
14 April 2007
4
πειραιας
well,well καλως τονα κι ας αργησε!!!!
Εν πρωτοις the best forum (επεσα τυχαια)!!!
Παρακαλω αγαπητοι μου συμπολιτες ανοιχτε μου τα ματακια μηπως δω το φωτακι μου κι γω.Αγορασα προσφατα μια LG 32" (προσφορα αλλα καλη εικονα).Απο πισω εχει AV1 AV2 scart ενα component in λεει για dvd/stb ενα AV IN 3 ενα HDMI IN και κατι αλλα RGB IN (PC/DTV) και RS-232 IN(CONTROL & SERVICE επισης ενα REMOTE CONTROL IN και AUDIO IN (RGB).Το dvd μου sony dvp-ns 360 εχει scart και λεει line(rgb)-tv και DIGITAL OUT PCM DTS/MPEG DOLBY DIGITAL καθως και ενα LINE OUT R-L (αυτο προς το παρον το εχω συνδεσει στον ενισχυτη μου και ακουω τα mp3 που φτιαχνω στο p.c.).
Oπα δεν τελειωσα!!!
Εχω ενα PS2 με εξοδο σε scart(ετσι ειχα και επαιζα στην παλια μου τηλεοραση)
Πειτε μου τωρα αγαπητοι εν Χριστω αδελφοι,τι συνδεω με τι και με τι καλωδια,που τα παιρνω (ελληνικη αγορα,βαριεμαι το e-shopping).Αυτο που θελω ειναι να συνεχισω να χρησιμοποιω το dvd για ν ακουω απο τον ενισχυτη.Επισης δεν μ ενδιαφερει να συνδεσω το p.c. με την τηλεοραση.
Χιλια συγγνωμη για το κουραστικο του θεματος αλλα κανεις δεν γεννηθηκε γνωστης.
Ευχαριστω τα μεγιστα!!!!
AV CLUB keep on rockin'....

Καλως ήλθες στο avclub.

Αν θες να ακούς πολυκαναλικό ήχο πρέπει να συνδέσεις το Digital out στον ενισχυτή. Τα Line-out είναι για στέρεο. Γράψε το μοντέλο του ενισχυτή σου και πόσα ηχεία έχεις. Υποθέτω ότι έχεις πολυκαναλικό ενισχυτή με ψηφιακή είσοδο (coaxial, optical), αλλιώς συνδέεις τα Line out.

Το DVD με καλωδιο scart στην τηλεόραση, όπως και το PS2.

Πάντως το scart έχει τη χειρότερη ποιότητα εικόνας για την τηλεόραση σου. Με ένα DVD player με HDMI (πχ pioneer 696, 170 euro) η διαφορά στην ποιότητα εικόνας θα είναι η μέρα με τη νύχτα.

Καλορίζική η τηλεόραση και καλές θεάσεις.

Τα καλώδια είναι πολύ συνηθισμένα και θα τα βρεις εύκολα σε οποιοδήποτε κατάστημα πουλάει τηλεοράσεις κλπ

Απάντηση: ο στραβαδης στον Δημητρη

Δημητρη κατ αρχην σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!!!
Οντως ο ενισχυτης μου ειναι marantz intergraded stereo amp οποτε κατα τις οδηγιες σου σωστα το εχω (παει σε 2 ηχεια).2.Εννοεις οτι κραταω το dvd οπως ειναι( για ν ακουω mp3-για τα κανονικα cd, εχω cd player-) και αγοραζω αυτο που μου συστηνεις και μ ενα καλωδιο HDMI το συνδεω στο αντιστοιχο της τηλεορασης οποτε εχω καλη εικονα για τα dvd?
Aν τοπιασα πες μου μπραβο (χωρις να παρω καμψεις) αν οχι δωσε 50 και βλεπουμε.
Εχεις υπ οψιν σου που το βρισκω το dvd που μου προτεινεις?
Μενω υποχρεος απεναντι σου!!!!

Απάντηση: ο στραβαδης στον Δημητρη μερος 2ον

Φιλτατε μου το βρηκα (το pioneer) στο shop 21 στα 155 ευριδια.Παραγγειλα και καλωδιο απο HDMI σε HDMI 1,5 m. φεριτης στα 16 ευριδια σωστος?
Αν καπου χανω διορθωνεις και παλι thx!!!