Ο Tim Cook δηλώνει "Proud to be gay"

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,798
Μεταμορφωση
http://www.businessweek.com/articles/2014-10-30/tim-cook-im-proud-to-be-gay

Αντιγράφω απο εδω

Σε άρθρο του στην ηλεκτρονική σελίδα Bloomberg Businessweek, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε ανοιχτά τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.
Ο ισχυρός άνδρας της Apple γράφει, μεταξύ άλλων: "Για χρόνια ήμουν ειλικρινής σε πολλούς ανθρώπους για την σεξουαλική μου κατεύθυνση.

Πολλοί συνάδελφοι στην Apple γνωρίζουν ότι είμαι ομοφυλόφιλος και δεν φαίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε διαφοροποίηση στον τρόπου που μου φέρονται. Φυσικά, είχα την καλή τύχη να δουλεύω σε μία εταιρεία που αγαπάει την δημιουργικότητα και την καινοτομία και γνωρίζει ότι μπορεί να προχωρήσει μόνο όταν αγκαλιάζει την διαφορετικότητα. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί.

Αν και ουδέποτε αρνήθηκα την σεξουαλική μου ταυτότητα, δεν την είχα δηλώσει δημόσια μέχρι σήμερα. Γι'αυτό θα το πω καθαρά: είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος και θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός.

Το να είμαι ομοφυλόφιλος μου έχει δώσει μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να βρίσκομαι στην μειονότητα και μου έχει επιτρέψει να αντιληφθώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά άνθρωποι που ανήκουν σε άλλες μειονότητες.

Με έχει οπλίσει με μεγαλύτερη κατανόηση, η οποία με οδήγησε σε πλουσιότερη ζωή. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο αλλά μου έχει δώσει την αυτοπεποίθηση να είμαι ο εαυτός μου, να ακολουθώ τον δικό μου δρόμο και να ανταπεξέρχομαι την αδιαλλαξία. Μου έχει επίσης δώσει δέρμα σκληρό σαν του ρινόκερου, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είσαι Διευθύνων Σύμβουλος της Apple".

Γέμισε ο τόπος, πρωτοσέλιδο παντού
Λες και δεν το ξέραμε εντωμεταξύ...

εμενα δεν με νοιαζει τι ειναι αλλα με εκνευριζει καπως αυτο που προσπαθουν να μας περασουν την ομοφυλια τα media σαν normal πραγμα.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Χρήστο.

Να κλειδωθεί το θέμα, ίνα μη πληρωθεί το ρηθέν: πούsτηδες & παληκάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια :p

Γέμισε ο τόπος, πρωτοσέλιδο παντού
Λες και δεν το ξέραμε εντωμεταξύ...

Έλα ντε.. Εγώ νόμιζα ότι το ήξερε όλος ο κόσμος.

Ίσως απλά έπεσαν οι πωλήσεις στην LGBT κοινότητα και έπρεπε κάτι να γίνει..

Ηταν γνωστο αλλα ο ιδιος δεν το ειχε δηλωσει ποτε επισημως.
Καλα εκανε ο ανθρωπος και προφανως τετοιες κινησεις θα παροτρυνουν πολλους ανθρωπους να "βγουν απο την ντουλαπα" και να μην αναγκαζονται να υποκρινονται κατι το οποιο δεν ειναι...

τωρα τι μας ενδιαφερει εμας αυτη η ειδηση;
Και γιατι πρεπει να μαθει ολος ο κοσμος τις σεξουαλικες του προτιμησεις;
Και μενα μ'αρεσουν οι ξανθες με πλουσιο μπουστο,αλλα δε εβγαλα ανακοινωση.

Τωρα που το ξανασκεφτομαι...μηπως να βγαλω;

Λακη, περαν της πλακας, υπαρχει πολλοι καταπιεσμενοι ανθρωποι που λογω του σεξουαλικου τους προσανατολισμου, αναγκαζονται να υποκρινονται τους straight στις δουλειες, στην οικογενεια και στους φιλους τους. Καλο ειναι λοιπον να μπορουν να εκφραζονται ελευθερα, σπαζοντας τα πουριτανικα taboo.

Τωρα θα προστεθει κι αλλο υπονοουμενο στις ατακες για να χαρακτηρισεις καποιον gay.

"Το δαγκώνεις το μηλαράκι;" :flipout:

μακριά απο τον κ*λο μου και ας ειναι οτι ειναι που ελεγε και ενας φιλος :p

Έλα ντε.. Εγώ νόμιζα ότι το ήξερε όλος ο κόσμος.

Ίσως απλά έπεσαν οι πωλήσεις στην LGBT κοινότητα και έπρεπε κάτι να γίνει..

Μετά απ' αυτό πολλοί gay android fun θα...αλλαξοπιστήσουν!

ΥΓ
Πέρα απ' την πλάκα, θέλει κότσια να το κάνει αυτό ένας CEO μιας τόσο μεγάλης εταιρίας..