Ο Tim Cook δηλώνει "Proud to be gay"

"είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος και θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός".

Μετα απο αυτο, η Φυση παραδοθηκε αμαχητι...

"Μου έχει επίσης δώσει δέρμα σκληρό σαν του ρινόκερου"
Τοσο τρυφερουλης με κατανοηση κλπ κλπ...

Μα από όπου και να το πιάσεις...

Πολλοί συνάδελφοι στην Apple γνωρίζουν ότι είμαι ομοφυλόφιλος και δεν φαίνεται να υπάρχει οποιαδήποτε διαφοροποίηση στον τρόπου που μου φέρονται. Φυσικά, είχα την καλή τύχη να δουλεύω σε μία εταιρεία που αγαπάει την δημιουργικότητα και την καινοτομία και γνωρίζει ότι μπορεί να προχωρήσει μόνο όταν αγκαλιάζει την διαφορετικότητα. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί.

Εδώ χαίρεται που δεν τον κάνουν να νοιώθει διαφορετικός από τους άλλους.
(Πρακτικά αν το σταματούσε εδώ θα ήταν μια χαρά). :p

Αν και ουδέποτε αρνήθηκα την σεξουαλική μου ταυτότητα, δεν την είχα δηλώσει δημόσια μέχρι σήμερα. Γι'αυτό θα το πω καθαρά: είμαι υπερήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος και θεωρώ ότι η ομοφυλοφιλία μου είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός.

Και εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε και έτσι...
Σαν να θεωρείς ότι τα κάρβουνα στη κάλτσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που σου έχει δώσει ποτέ ο Άγιος Βασίλης.

Το να είμαι ομοφυλόφιλος μου έχει δώσει μια βαθύτερη κατανόηση του τι σημαίνει να βρίσκομαι στην μειονότητα και μου έχει επιτρέψει να αντιληφθώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά άνθρωποι που ανήκουν σε άλλες μειονότητες.

Δυσκολίες όπως το να μην έχεις φαγητό να δώσεις στα παιδιά σου, να τα βλέπεις να τα εκμεταλεύονται πολυεθνικές σαν αυτή που δουλεύεις, κλπ...

Και συνεχίζουμε με ένα μανιφέστο εξύψωσης της διαφορετικότητας...

Με έχει οπλίσει με μεγαλύτερη κατανόηση, η οποία με οδήγησε σε πλουσιότερη ζωή.
Πολλές φορές δεν είναι εύκολο αλλά μου έχει δώσει την αυτοπεποίθηση να είμαι ο εαυτός μου, να ακολουθώ τον δικό μου δρόμο και να ανταπεξέρχομαι την αδιαλλαξία. Μου έχει επίσης δώσει δέρμα σκληρό σαν του ρινόκερου, το οποίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν είσαι Διευθύνων Σύμβουλος της Apple".

Sorry αλλά οποιαδήποτε φράση ξεκινάει με "οι τάδε είναι πιο..." τη θεωρώ ρατσιστική από τη στιγμή που διαχωρίζει κάποιους ανθρώπους από κάποιους άλλους μόνο και μόνο βάση κάποιου χαρακτηριστικού τους.

So... this is racistical bullshit!

Last edited:
Apple employees share a personal message for the It Gets Better Project...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Apple and Steve Jobs have long been champions for Gay Rights...http://www.networkworld.com/article...-have-long-been-champions-for-gay-rights.html

Business, media and activist bigwigs respond to Tim Cook’s announcement that he’s gay...http://fortune.com/2014/10/30/busin...spond-to-tim-cooks-announcement-that-hes-gay/

εχει πλακα λεει,στο τελος να μην ειναι γκει και να το κανει για διαφημιστικους λογους.
Ε μετα τον βουτας και τον κανεις στ'αληθεια;

Eμ τσαμπα νομιζετε οτι εχει βγει το rainbow flag ?

:2thumb22sup:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

εχει πλακα λεει,στο τελος να μην ειναι γκει και να το κανει για διαφημιστικους λογους.
Ε μετα τον βουτας και τον κανεις στ'αληθεια;

Οχι βεβαια :flipout:

το εχει καβαλήσει λιγο το καλάμι ο Cook...

χμμ.. καλό ακούγεται αυτο.

τοοοο καβαλάει το καλάμι!!! :laugh:

Εγώ πάντως για το καλό του, ελπίζω να μην έχει καμία σχέση με αυτό το συμβάν

http://www.contra.gr/Sports/Boxing/...i-thuma-seksoyalikhs-kakopoihshs.3116099.html

Αποκάλυψη Τάισον: "Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης!"
Στην αποκάλυψη-σοκ ότι όταν ήταν επτά ετών είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης προέβη ο Μάικ Τάισον, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Opie Radio

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Πολύ βαρβατίλα μυρίζει πλέον το avclub..... πολύ άντρακλες ρε παιδί μου, κάτσε να πιάσω τοίχο.....