Ο «τσαμπουκάς» του ΟΤΕ!

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
Φέτος το καλοκαίρι ο ΟΤΕ άρχισε ένα νέο κόλπο να εισπράττει
Σε δυο περιπτώσεις γνωστών μου ( αδελφή μου και κουμπάρος μου)
ο ΟΤΕ του έκοψε το τηλέφωνο επειδή δεν τον είχαν πλήρωση.
Τους λογαριασμούς ο ΟΤΕ τους έστειλε στα μέσα του καλοκαιριού
και ποτέ δεν τους παρέλαβαν οι δικοί μου με αποτέλεσμα
να τους κόψουν το τηλέφωνο και να τους ζητά τέλη επανασύνδεσης 7,5
στην ερώτηση πους τους έκανε η αδελφή μου ότι γιατί η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ σε περίπτωση που δεν πληρώσεις ένα λογαριασμό το προσθέτει στον επόμενο
λογαριασμό , η απάντηση του ΟΤΕ ήταν ότι αυτή είναι η πολιτική της
εταιρείας τους!
Μήπως σας έχει τύχη κάτι το ανάλογο ?

ΟΤΕ τέρμα... προσωρινα εναλλακτικός σε full-llu Και από του χρόνου το καλοκαίρι Vodafone :grandpa::grandpa:

Εχω ακούσει ομως ανάλογες ιστορίες...

Last edited:
Αν ο λογαριασμός είναι πάνω απο 55-60 ευρώ τότε το κόβει πριν καν εκδοθεί ο 2ος. Αν όχι, τότε το ποσό μεταφέρεται στον επόμενο.

Όντως, της αδελφής μου ο λογαριασμός ήταν 63 και του κουμπάρου μου
Ήταν 74 . αλλά καλοκαιριάτικα βρε αδελφέ ?
Τότε που όλος ο κόσμος είναι σε διακοπές?
Και δηλαδή τι φοβάται ο ΟΤΕ μην του τα φάνε τα χρήματα ?
Στο κάτω κάτω μπορεί να τσεκάρει αν ένας πελάτης είναι
Κακοπληρωτής η όχι.

και εγώ την πάτησα έτσι... και να πεις ότι είχα φύγει διακοπές, πάει στο καλό...
ωστόσο ποτέ δεν παρέλαβα τον, ύψους περίπου 100 ευρώ, λογαριασμό που "έμεινε απλήρωτος"

και άσε τα τέλη επανασύνδεσης, την ταλαιπωρία στον ΟΤΕ Γλυφάδας αυγουστιάτηκα, που τη βάζεις?

Φέτος το καλοκαίρι ο ΟΤΕ άρχισε ένα νέο κόλπο να εισπράττει
Σε δυο περιπτώσεις γνωστών μου ( αδελφή μου και κουμπάρος μου)
ο ΟΤΕ του έκοψε το τηλέφωνο επειδή δεν τον είχαν πλήρωση.
Τους λογαριασμούς ο ΟΤΕ τους έστειλε στα μέσα του καλοκαιριού
και ποτέ δεν τους παρέλαβαν οι δικοί μου με αποτέλεσμα
να τους κόψουν το τηλέφωνο και να τους ζητά τέλη επανασύνδεσης 7,5
στην ερώτηση πους τους έκανε η αδελφή μου ότι γιατί η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ σε περίπτωση που δεν πληρώσεις ένα λογαριασμό το προσθέτει στον επόμενο
λογαριασμό , η απάντηση του ΟΤΕ ήταν ότι αυτή είναι η πολιτική της
εταιρείας τους!
Μήπως σας έχει τύχη κάτι το ανάλογο ?
ΕΓΩ πληρωσα με 10 μερες καθυστερυση εχθες το πρωι και με το τηλεφονο να δουλευει !!!! γυρνωντας σπιτι το τηλ ΚΟΜΈΝΟ!!!!! ,ΤΩΡΑ πως εχω internet δεν εχω καταλάβει !!!!

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΛΗΓΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ VASILIS-T ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ. ΝΑ ΕΛΕΓΧΞΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΑΝ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ADSL KAI TO TΗΛΕΦΩΝΟ ΚΟΠΕΙ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΗΣ, ΑΥΤΟ ΚΟΒΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ

Εγώ πάλι από την εμπειρία μου λέω ότι αυτά είναι π...στιές του ΠΟΤΕ.
Και να εξηγηθώ.
Μου έχει τύχει 2 φορές όσο ήμουν φοιτητής να καθυστερεί ο λογαριασμός να έρθει και όταν γύριζα από τις διακοπές του καλοκαιριού δια μαγείας να έχει προλάβει να φτάσει ο λογαριασμός, να έχει λήξει και να έχει κοπεί το τηλέφωνο, σε λιγότερο από ενάμισο μήνα.
Οταν δε, πήγαινα στον ΠΟΤΕ για την επανασύνδεση η ουρά που έβρισκα στην πληρωμή της επανασύνδεσης έφτανε από τον 1ο στο ισόγειο....
Αυτά τα λίγα για τον ΠΟΤΕ, τον εθνικό φορέα τηλεπικοινωνιών.....:violent-smiley-030:

Εγώ πάλι πάντα τον λάμβανα τον λογαριασμό στην ώρα του (δηλαδή 10-15 μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας πληρωμής). Και φυσικά φρόντιζα να τον πληρώσω πριν τη προθεσμία αυτή.

Από ότι κατάλαβα μόνο ο ΟΤΕ είναι ο έξυπνος ενώ όλοι οι άλλοι
ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, VODAFONE, WIND, COSMOTE κτλ είναι χαζή που
Αν δεν πληρώσεις στην ώρα σου το βάζουν το ποσό στον επόμενο λογαριασμό

Από ότι κατάλαβα μόνο ο ΟΤΕ είναι ο έξυπνος ενώ όλοι οι άλλοι
ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, VODAFONE, WIND, COSMOTE κτλ είναι χαζή που
Αν δεν πληρώσεις στην ώρα σου το βάζουν το ποσό στον επόμενο λογαριασμό

Και ο ΟΤΕ σου δίνει 10 μέρες περιθώριο να καθυστερήσεις την πληρωμή χωρίς καμία επιβάρυνση. Συν το γεγονός ότι ακόμα και αν δεν πληρώσεις, για ενα 6μηνο, μπορείς να δέχεσαι κλήσεις κανονικά. Ε μετά σου το κόβει τελείως. Αλλά γιατί να το καθυστερήσεις τόσο πολύ να το πληρώσεις όμως;

@Photis μου έχει τύχει 2 φορές αδικαιολόγητη καθυστέρηση το καλοκαίρι.
Το αποτέλεσμα ήταν ο λογαριασμός να φτάσει όταν έλειπα και να κοπεί το τηλέφωνο. Σε μια περίπτωση μεταφοράς του τηλεφώνου λόγω μετακόμισης έκανα 6 μήνες να πάρω λογαριασμό του ΠΟΤΕ στα χέρια μου. Την διακοπή την γλύτωνα επειδή πήγαινα στο υποκατάστημα του ΠΟΤΕ και εξέδιδαν εκεί το λογαριασμό και τον πλήρωνα επιτόπου(χωρίς όμως να έρχεται λογαριασμός στο σπίτι). Το παράξενο είναι πως η διεύθυνσή μου ήταν καταχωρημένη κανονικότατα...Όταν τους παραπονέθηκα για το γεγονός έριξαν το φταίξιμο στα ΕΛΤΑ. Κατά διαβολική σύμπτωση στην πολυκατοικία έρχονταν κανονικά όλοι οι άλλοι λογαριασμοί του ΠΟΤΕ:nounder:

Και σ' εμενα έχει τύχει φετος την άνοιξη, σε λογαριασμό που δεν παρέλαβα ποτέ. Μάλιστα πίστευα οτι τον εξαφάνισαν ένοικοι της πολυκατοικίας(..εχει ξανασυμβεί με τον κοινόχρηστο της ΔΕΗ), αλλά πλέον, που βλέπω κι άλλους παθόντες, θ' αρχισω να πονηρεύομαι...

Απάντηση: Re: Ο «τσαμπουκάς» του ΟΤΕ!

Και ο ΟΤΕ σου δίνει 10 μέρες περιθώριο να καθυστερήσεις την πληρωμή χωρίς καμία επιβάρυνση. Συν το γεγονός ότι ακόμα και αν δεν πληρώσεις, για ενα 6μηνο, μπορείς να δέχεσαι κλήσεις κανονικά. Ε μετά σου το κόβει τελείως. Αλλά γιατί να το καθυστερήσεις τόσο πολύ να το πληρώσεις όμως;

Γιατί εά το ξεχάσεις ή δεν μπορέις και θέλεις να το πληρώσεις έστω και μια μέρα μετά την λήξη του, πρέπει οπωσδήποτε να πας σε ΟΤΕ ή ταχυδρομείο. Το ίντερνετ δεν τους κάνει.
Για να τ αλέμε όμως με το δίκιο τους τα πράγματα η ΕΥΔΑΠ είναι χειρότερη. Εάν λίξει ο λογαριασμός δεν σου το κόβουν και το βάζουν στον επόμενο αλλά περιλαμβάνουν έξοδα επανασύνδεσης και ας μην έχει γίνει διακοπή.

Re: Απάντηση: Re: Ο «τσαμπουκάς» του ΟΤΕ!

Γιατί εά το ξεχάσεις ή δεν μπορέις και θέλεις να το πληρώσεις έστω και μια μέρα μετά την λήξη του, πρέπει οπωσδήποτε να πας σε ΟΤΕ ή ταχυδρομείο. Το ίντερνετ δεν τους κάνει.
Για να τ αλέμε όμως με το δίκιο τους τα πράγματα η ΕΥΔΑΠ είναι χειρότερη. Εάν λίξει ο λογαριασμός δεν σου το κόβουν και το βάζουν στον επόμενο αλλά περιλαμβάνουν έξοδα επανασύνδεσης και ας μην έχει γίνει διακοπή.

Ουπς !!!

λοιπόν ακούστε ο λογαρασμός την ώρα που μπήκε στον πρίντερ εκείνο τον αρχαίο με την μαργαρίτα για κεφαλή , μασησε το χαρτί και η συναλαγή με τον λογαριασμο μου εμείνε στην μεση ! ,, ηρθε ο προισταμενος εβγαλε το χαρτι σε 5 κομάτια απο το μηχάνημα , και κατόπιν η κοπελιτσα στο ταμείο μου εβαλε σφραγίδα εξωφλισης , ,,, αμ δε !! OXI ΛΥΠΆΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ !!!! μετα απο 40 τηλεφωνα ΚΑΙ 4 μερες ανεφ τηλ ( ξεφτιλιστικα στην πεθερά μου ,,,,, σας κοψαν το τηλ βασίλη???? ) , το προβλημα its ok now ,
ΚΟΥΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!!