Ο W5000 στη Θεσσαλονίκη

Παντως θα ηθελα να δω αν θα εχει και ο 5000 τη "διαρκεια" του 8720. Αρχικα στη λαμπα και μετα στα υπολοιπα.
Μια προβλεψη? Μαλλον αμφιβαλω...

Re: Απάντηση: Ο W5000 στη Θεσσαλονίκη

Παντως θα ηθελα να δω αν θα εχει και ο 5000 τη "διαρκεια" του 8720. Αρχικα στη λαμπα και μετα στα υπολοιπα.
Παντως ο δικος μου 20 μερες ταβανωμενος και δεν εχει παρουσιασει ακομα κανενα προβλημα.

Εσυ σαφως και μετρας, διαχειριστης πραμα :p

Οταν γραψετε 300/400 ωρες μιλαμε παλι ;)

Re: Απάντηση: Ο W5000 στη Θεσσαλονίκη

Τι σε κανει να το λες αυτο? Και ποια ειναι τα υπολοιπα Χρήστο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο W5000 στη Θεσσαλονίκη

Τι σε κανει να το λες αυτο? Και ποια ειναι τα υπολοιπα Χρήστο?

Το unishape εχει να κανει σε πολλα πραγματα με τη λαμπα. Αρα σαφως με την πτωση της φωτεινοτητας της αλλαζουν πολλα και θα πρεπει οι ρυθμισεις να ακολουθησουν. Θα μου πεις ξαναρυθμιζε και τελειωσες. Συμφωνω, αλλα μεχρι που μπορεις να ακολουθησεις τη λαμπα σε τετοιο βαθμο με τις ρυθμισεις και να εισαι οκ? Αυτο δεν ξερω.
Μετα θα περιμενα να δω και τι κανει απο θεμα υλικων κατασκευης, τροχους, αυτοματες ιριδες κτλ κτλ.
Τωρα θα μου πεις τι περιμενεις σε αυτα τα χρηματα? Δεν περιμενω κατι ιδιαιτερο, αλλα δεν θα ελεγα οτι οτιδηποτα λιγοτερο απο τον 8720 δεν θα ηταν σωστο.

Δατς ιτ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο W5000 στη Θεσσαλονίκη

Το unishape εχει να κανει σε πολλα πραγματα με τη λαμπα. Αρα σαφως με την πτωση της φωτεινοτητας της αλλαζουν πολλα

Εγω παντως απο οσα καταλαβα, η τεχνολογια αυτη unishape/vidi που εφαρμοζεται στις λαμπες εχει ως σκοπο να μην επηρεαζεται χρωματικα η εικονα με την πτωση της λαμπας...και να μη θελει συνεχως ρυθμισεις ή κατι τετοιο τελος παντων.

Αρα μενει να δουμε αν θα αποδωσει αυτη η τεχνολογια η θα παρουσιασει προβληματα.

Για το νεο firmware εμαθες κατι? Κυκλοφόρησε η ακομη? Ακουστηκε οτι εχει προβλημα με το overscan...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ο W5000 στη Θεσσαλονίκη

Εγω παντως απο οσα καταλαβα, η τεχνολογια αυτη unishape/vidi που εφαρμοζεται στις λαμπες εχει ως σκοπο να μην επηρεαζεται χρωματικα η εικονα με την πτωση της λαμπας...και να μη θελει συνεχως ρυθμισεις ή κατι τετοιο τελος παντων.

Αρα μενει να δουμε αν θα αποδωσει αυτη η τεχνολογια η θα παρουσιασει προβληματα.

Για το νεο firmware εμαθες κατι? Κυκλοφόρησε η ακομη? Ακουστηκε οτι εχει προβλημα με το overscan...

Οχι, δεν εμαθα. Αναμενετε.
Overscan?

Στο αμερικανικο φορουμ λενε οτι το 1.08 που αναμενεται βελτιωνει εμφανως το BC και το βρασιμο αλλα εχει περιπου στο 5% το overscan το οποιο και δεν μηδενιζεται, αντιθετα με την τωρινη εκδοση 1.02 που ερχεται -νομιζω- default στο +1 αλλα εχει επιλογη να παει στο 0.

Τωρα χωρις να εχει κυκλοφορησει ακομα το νεο firmware απο που τα λενε.... δεν ξερω.

το overscan ειναι ΠΟΛΥ σημαντικο μειονεκτημα για εναν προβολεα και ΔΕΝ πρεπει να ειναι πανω απο 1%.....

Αν ηταν τηλεοραση καπως.... αλλα ΟΧΙ σε προβολέα!:grandpa:

Πάντως σε επικοινωνία που είχα σήμερα με την BSI, μου είπαν ότι όλα αυτά είναι σκέτη "ράδιο αρβύλα"! Ακόμη δεν έχουν τίποτα επίσημο από την πλευρά της BenQ.

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

γεια σας παιδες.παρελαβα πριν μια βδομαδα τον w-5000 και ο λογος που πηρα τον συγκεκριμενο και οχι τον EMP-TW2000 ηταν αυτο το site και τα συγκριτικα τεστ.διαπιστωσα ανοιγοντας την κουτα,πως δεν εχει εγχειριδιο χρησης στα ελληνικα.πηρα τηλ στην bsi,και μου ειπαν πως θα φτιαξουν ενα στα ελληνικα.εγω δεν το πηρα απο εκει,αλλα απο μεγαλη αλυσιδα ηλεκτρονικων ειδων.ειναι υποχρεωμενοι να εχουν οδηγιες χρησης στα ελληνικα?αν ξερει καποιος ας με βοηθησει γιατι ακομα οδηγιες χρησης στα ελληνικα δεν εχω λαβει.
..και συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα μου παιδες...