- 3 March 2009
- 4,065
Φίλτατοι δεν είναι δυνατόν από θέμα χρόνου να τα δω όλα με τη μία...υπομονή!
Για το "DTS Downmix to Stereo" ήδη αναφέρθηκα ότι το υποστηρίζει με εξαίρεση το TrueHD.
Σήμερα πέρασα το νέο fw Απριλίου.
Improvement
- Correct refreshing M3u Dir flag and rebooting error
- Show internet radio station on VFD
- Support MAC (Snow Leopard)
- Change torrent daemon
- Correct "/../" function in Internet Radio device
- Hide the "InternetRadio" and ".System" dir in Browser Menu
- Change SPDIF output as LPCM in Internet Radio device
- Correct m3u list
- Correct browser type not returning
- Bit torrent bugs improved
Για ομαδοποίηση θα επικεντρώνομαι κάθε φορά σε ένα μόνο τομέα, για να είναι συγκεντρωμένα και όχι διασπαρμένα
Βίντεο από εσωτερικό δίσκο ή δίσκο μέσω usb θύρας
Ενώ τα ελληνικά δεν υποστηρίζονται στα μενού, εντούτοις φάκελοι είτε εσωτερικού δίσκου είτε εξωτερικού δίσκου, με ελληνικούς χαρακτήρες αναγνωρίζονται κανονικά.
Όταν επιλέγεται μία ταινία σε λίστα, δίδεται η δυνατότητα προεπισκόπησης σε μικρό σταθερό παράθυρο κάτω δεξιά (δεν είναι δυνατή η προώθηση της ταινίας σε αυτό το στάδιο), ενώ πάνω δεξιά δίνονται πληροφορίες επί του αρχείου. Μου λείπει η δυνατότητα page-up & page-down όταν η λίστα είναι αρκετά μεγάλη (δεν το έχω βρει ακόμη εάν υπάρχει ως δυνατότητα). Το σκρολάρισμα ενώ δεν είναι αργό, θα έπρεπε να περιλαμβάνει και αυτή τη δυνατότητα.
Κατά την κανονική αναπαραγωγή της ταινίας, εάν διακοπεί κρατά bookmarks και σε ρωτά την επομένη για επαναφορά εκεί που είχε σταματήσει.
Η προώθηση της ταινίας γίνεται με δύο τρόπους είτε πατώντας την προώθηση επί του τηλεχειριστηρίου με βήματα 1.5, 2, 4, 8, 16, 32 είτε μέσω του κουμπιού GoTo όπου επιλέγεις το κεφάλαιο (εάν υπάρχει) και προκαθορισμένο χρόνο μετάβασης.
Προεπισκόπηση στο φάκελο, βάσει υπάρχοντος jpeg μέσα στο φάκελο, δεν υπάρχει προς το παρόν. Μόνο εάν μπεις μέσα στο φάκελο και επιλέξεις τη φώτο στην παρουσιάζει κάτω δεξιά (όπως την περίπτωση της προεπισκόπησης ταινίας).
Σε καμία από τις 100+ ταινίες HD που έχω στο αρχείο μου δεν υπήρξε πρόβλημα ελληνικών υποτίτλων. Σε μερικές χρειαζόταν στην κωδικοποίηση αντί ελληνικών να επιλεγεί μία άλλη χώρα. Είτε utf8 είτε ansi...το αποτέλεσμα ήταν άψογο.
Η αλλαγή των υπότιτλων γίνεται από συγκεκριμένο κουμπί στο τηλεχειριστήριο.
Τέλος εάν κάποιος έχει κάποιο συγκεκριμένο αρχείο βίντεο, για δομή κ.ο.κ ας μου δώσει ένα σύνδεσμο σε ξένο torrent για να το δοκιμάσω. Σε dvd rip πάντως αναπαράγηκε το μενού κανονικά.
Για το "DTS Downmix to Stereo" ήδη αναφέρθηκα ότι το υποστηρίζει με εξαίρεση το TrueHD.
Σήμερα πέρασα το νέο fw Απριλίου.
Improvement
- Correct refreshing M3u Dir flag and rebooting error
- Show internet radio station on VFD
- Support MAC (Snow Leopard)
- Change torrent daemon
- Correct "/../" function in Internet Radio device
- Hide the "InternetRadio" and ".System" dir in Browser Menu
- Change SPDIF output as LPCM in Internet Radio device
- Correct m3u list
- Correct browser type not returning
- Bit torrent bugs improved
Για ομαδοποίηση θα επικεντρώνομαι κάθε φορά σε ένα μόνο τομέα, για να είναι συγκεντρωμένα και όχι διασπαρμένα
Βίντεο από εσωτερικό δίσκο ή δίσκο μέσω usb θύρας
- 19mbps-1080p-24fps-L5.1.mkv = το παίζει χωρίς σπασίματα αλλά με πιξελιάσματα
- L4.1-8ref-6ch-Flac-SSA subs.mkv = OK
- 10.2mbps-1080p-24fps-L4.1-DTS.mkv = OK
- 10mbps-1080i-60fps-L5.1-HDTV.mkv = OK
- 11.6mbps-1080p-AVCHD-Sony Camcoder.m2ts = OK
- 15mbps-1080p-L4.0-dualAC3.trp = OK
- 28mbps-L4.1-DTS-MA.m2ts = OK
- 30mbps-L4.1-TrueHD.m2ts = Εικόνα ΟΚ, ήχος όχι
- 4.6mbps-720p-30fps-Theora.ogg = OXI
- 4377 kbps-1080p-24fps-L5.0-AAC.mp4 = OK με λίγα πιξελιάσματα
- 8.3mbps-1080p-30fps-L4.1.m2ts = OK
- 8mbps-1080p-24fps-WMV9.wmv = OK
- Multilanguage-UTF8-SRT.mkv = OK
- SD-25fps-rv40.rmvb = OK
Ενώ τα ελληνικά δεν υποστηρίζονται στα μενού, εντούτοις φάκελοι είτε εσωτερικού δίσκου είτε εξωτερικού δίσκου, με ελληνικούς χαρακτήρες αναγνωρίζονται κανονικά.
Όταν επιλέγεται μία ταινία σε λίστα, δίδεται η δυνατότητα προεπισκόπησης σε μικρό σταθερό παράθυρο κάτω δεξιά (δεν είναι δυνατή η προώθηση της ταινίας σε αυτό το στάδιο), ενώ πάνω δεξιά δίνονται πληροφορίες επί του αρχείου. Μου λείπει η δυνατότητα page-up & page-down όταν η λίστα είναι αρκετά μεγάλη (δεν το έχω βρει ακόμη εάν υπάρχει ως δυνατότητα). Το σκρολάρισμα ενώ δεν είναι αργό, θα έπρεπε να περιλαμβάνει και αυτή τη δυνατότητα.
Κατά την κανονική αναπαραγωγή της ταινίας, εάν διακοπεί κρατά bookmarks και σε ρωτά την επομένη για επαναφορά εκεί που είχε σταματήσει.
Η προώθηση της ταινίας γίνεται με δύο τρόπους είτε πατώντας την προώθηση επί του τηλεχειριστηρίου με βήματα 1.5, 2, 4, 8, 16, 32 είτε μέσω του κουμπιού GoTo όπου επιλέγεις το κεφάλαιο (εάν υπάρχει) και προκαθορισμένο χρόνο μετάβασης.
Προεπισκόπηση στο φάκελο, βάσει υπάρχοντος jpeg μέσα στο φάκελο, δεν υπάρχει προς το παρόν. Μόνο εάν μπεις μέσα στο φάκελο και επιλέξεις τη φώτο στην παρουσιάζει κάτω δεξιά (όπως την περίπτωση της προεπισκόπησης ταινίας).
Σε καμία από τις 100+ ταινίες HD που έχω στο αρχείο μου δεν υπήρξε πρόβλημα ελληνικών υποτίτλων. Σε μερικές χρειαζόταν στην κωδικοποίηση αντί ελληνικών να επιλεγεί μία άλλη χώρα. Είτε utf8 είτε ansi...το αποτέλεσμα ήταν άψογο.
Η αλλαγή των υπότιτλων γίνεται από συγκεκριμένο κουμπί στο τηλεχειριστήριο.
Τέλος εάν κάποιος έχει κάποιο συγκεκριμένο αρχείο βίντεο, για δομή κ.ο.κ ας μου δώσει ένα σύνδεσμο σε ξένο torrent για να το δοκιμάσω. Σε dvd rip πάντως αναπαράγηκε το μενού κανονικά.