O2MEDIA MR5000 δεν παιζει youtube !

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Καλημερα , θα ηθελα να ρωτησω εαν οι καταχοι media players αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με εμενα στο o2media mr5000 δεν αναπαραγονται τα clipακια στο youtube, αυτο εχει να κανει με το δικο player (παλιοτερα τα εβλεπα , αλλα τους τελευταιους μηνες τιποτα!)
Μηπως εχει αλλαξει κατι στο youtube και δεν μπορουν γενικα τα media players να βλεπουν youtube βιντεακια?
Εννοειται οτι εχω ριξει το τελευταιο firmware μπας και .... αλλα παπαλα! :violent-smiley-030:

τελικα βλεπει κανεις youtube βιντεακια απο το media player του?
Η εχουνε παθει εμπλοκη και δεν παιζουν πια απο τα players?

στους δεκτες linux,τελευταια ειχε προβλημα το mytube,αλλα διορθωθηκε πριν καμια εβδομαδα.
μαλλον συμβαινει κατι παρομοιο,ή πιθανοτατα σταματησε η συνεργασια του player σου με το youtube.

Είδα ότι στην περίπτωσή σου, έχουν δώσει το 755 fw (Μάιος) σε αντιθέση με τα άλλα που τα έχουν σταματήσει στο 750.
Έχεις προσέξει τις διαφορές μεταξύ 750 & 755;

Ετσι για την ιστορια μου απαντησαν απο το support οτι κανουν προσωρινα καποιες αλλαγες στο youtube και για αυτο δεν παιζουν οι O2media players!!

Σου απάντησαν με κανονικά αγγλικά ή μέσω ρομποτικής μετάφρασης (Ισπανικά->Αγγλικά); Γιατί πάντα είχα πρόβλημα επικοινωνίας.

Προσωπικά (διαθέτω το HMR-600W), πιστεύω ότι η εταιρία είχε πολύ καλή υποστήριξη στα fw μέχρι και τη γενιά 5ΧΧ (πάντα σε σχέση με το πότε είχαν παρουσιαστεί και το λοιπό ανταγωνισμό).
Η γενιά 7ΧΧ αν και σηματοδότησε τη ριζική αλλαγή του fw, εντούτοις με άφησε παγερά αδιάφορο, διότι ποτέ δεν διόρθωσαν τα bug στα HD-flac αρχεία δικάναλου ήχου (που πρόσθεσαν στη γενιά 7ΧΧ) και δεν έδωσαν κάτι το σημαντικό στο χρήση με εξαίρεση τα βιντεάκια τύπου youtube, που αν και προσδίδουν κάποια συν, η έλειψη μιας σωστής διαχείρισης βάσης εικονιδίων με περίληψη και τα σχετικά για τις ταινίες, είναι μεγάλο μείον!

Μάλλον φαίνεται ότι εγκαταλείπουν την εξέλιξη, γιατί μέσα στο 2011 στην ουσία μόνο μία αναβάθμιση fw, έδωσαν.

Δεν ξερω αλλα μαλλον η απαντηση μου φανηκε
καπως τυποποιημενη ! Η απαντηση εαν γενικα αντιμετωπιζουν και στα αλλα players της εταιρειας προβλημα με το youtube μου απαντησαν.
"Good morning.
Youtube is not even in other media players."

Εσυ βλεπεις με το 600 κλιπακια Youtube?

Σου είπαν με λίγα λόγια ότι υπηρεσία Youtube, δεν έχουν οι άλλες συσκευές; Για αυτό πλέον δεν τους παίρνω στα σοβαρά.
Κλασικές τυποποιημένες ρομποτικές μεταφορές που μόνο κακό κάνουν στις συσκευές τους.

Σχεδόν όλες οι συσκευές της O2media που έχουν τα fw 7ΧΧ, έχουν την υπηρεσία youtube.
Πριν το καλοκαίρι, λειτουργούσε κανονικά, στα λίγα που είχα δει (γενικά δεν χρησιμοποιώ αυτές τις υπηρεσίες στη συσκευή).
Τώρα ούτε και σε μένα παίζουν (το δοκίμασα πριν λίγο για να το βεβαιώσω πριν σου γράψω).

Αλλά εφόσον είναι πρόβλημα του Youtube - όπως λεν - γιατί άλλες συσκευές παίζουν; Μάλλον χρειάζεται αλλαγή του fw προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά όπως έγραψα πριν, αρχίζουν να εξασθενούν τα νέα fw. Dυστυχώς τα ίδια βλέπω και σε άλλους κλώνους αυτών των συσκευών από Ellion, Medley, Radiogears & Hyundai, όπου και εκείνοι έχουν κολλήσει στη 750.

Α ξεχασα οτι με το τελευταιο firmware εμφανιζεται πλεον το Λογοτυπο Ellion και οχι O2media !
Τι σου ειναι αυτοι οι κλωνοι! Εγω την ειχα καταβρει με το youtube εβλεπα μεχρι προτεινος τα παντα στην μεγαλη τηλεοραση και τωρα που κοπηκαν με εσπασε! Κριμα .

Εμφανίζεται Ellion αντί O2media?

Αυτό σημαίνει ότι πέρασες αθελά σου fw της ανταγωνιστικής εταιρίας Ellion. H Ellion & O2media δεν είναι ίδιες εταιρίες, αλλά διαφορετικές που κατά κύριο λόγο έχουν πανομοιότυπες συσκευές (κλώνους)...με λίγα λόγια έχουν κοινό προμηθευτή.

Δεν συντρέχει λόγος να βγάλεις το fw, δουλεύει εξίσου σε όποια συσκευή και να τα περάσεις.