Pitch meeting:
Ναι συμφωνω, απο τις σειρες, μονο η πρωτη σαιζον του Μανταλοριαν του βγηκε, μετα πηραν την ευκαιρια να σπρωξουν ολες τις αλλες σειρες που θελανε να κανουν οπως το Boba Fett & Ashoka.Ο λόγος για τις αποτυχημένες σειρές είναι η Disney, οχι μόνο σε αυτή αλλά γενικά. Δεν το έχουν οι άνθρωποι με τις σειρές για ενήλικες. Για καμία Hana Montana καλοί είναι.
Δεν ασχολήθηκα καν με τα κανονικά επεισόδια, είδα κατευθείαν το Patterson cut και ο τύπος έχει κάνει φανταστική δουλειά. Όχι ότι αλλάζει κάτι στην απίστευτα τραγική αρπαχτή που βγάλανε, αλλά τουλάχιστον έχασα μόνο 2 ώρες βλέποντας μια ταινία. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι σκηνές έχει κόψει το παλικάρι, άμα οι υπόλοιπες είναι τόσο τραγικές.Αυτό βλέπω τώρα και εγώ.
Εξαιρετικό μοντάζ.
Δεν ασχολήθηκα καν με τα κανονικά επεισόδια, είδα κατευθείαν το Patterson cut και ο τύπος έχει κάνει φανταστική δουλειά. Όχι ότι αλλάζει κάτι στην απίστευτα τραγική αρπαχτή που βγάλανε, αλλά τουλάχιστον έχασα μόνο 2 ώρες βλέποντας μια ταινία. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι σκηνές έχει κόψει το παλικάρι, άμα οι υπόλοιπες είναι τόσο τραγικές.
Πάντως ένα πράγμα θα το πω. Ρατσιστής να ήμουνα, το τελευταίο πράγμα που θα με πείραζε, θα ήταν η μαύρη ηθοποιός σε αυτό το πράγμα. Τι σκατά ανακαλύψανε ρε παιδιά και έγινε τόσος ντόρος? Μια χαρά χαρακτήρας ήταν, σε σχέση με όλους του άλλους. Τι ακριβώς ενόχλησε θα ήθελα να ξέρω. Πολύ αρρώστια υπάρχει ρε φίλε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.