Ωραία όλα αυτά, αλλά αυτό το τούνελ από άλλου μπαίνει και από άλλου βγαίνει![]()
το μαμησαμε με το τουνελ εκτος και ειναι κυκλος.....
Ωραία όλα αυτά, αλλά αυτό το τούνελ από άλλου μπαίνει και από άλλου βγαίνει![]()
Και με το εμπορικο σκαφος που δεν ηξεραν το δρομολογιο τουτο μαμησαμε με το τουνελ εκτος και ειναι κυκλος.....
The ¨farce¨ehhh the forceΕχμ.. να, ξέρεις.. she took a shortcut!![]()
Και με το εμπορικο σκαφος που δεν ηξεραν το δρομολογιο του![]()
Με προλαβες για τις φλογες. Καθοταν και τις κοιτουσε σαν χανοςΚαι με το εμπορικο σκαφος που ηταν πιο γρηγορο και απο το Falcon και δεν το προλαβαιναν κοτζαμαν αυτοκρατορικα σκαφη λες και μπηκε στο υπερδιαστημα !!!
Και με τον αλλον που ενω μπορει και πεταει και κουναει οποιον θελει αφησε κατι φλογες αναμεσα τους να τον παρουν πισω
Εχω αρχισει και πιστευω οτι παλι λαλακια ειδαμε![]()
κρίνοντας απο το πρωτο μονο , περιμενα πολυ περισσότερα
περιμενα καλυτερο επίπεδο παραγωγής
περιμενα καλύτερο σεναριο
περιμενα πιο πιστικούς ηθοποιούς
εξαιρώ τον ΓΙουαν ο οποιος προσπαθεί να σωσει την κατασταση
ολοι οι αλλοι ειναι απο μέτριοι εως καρικατούρες.
εντωμεταξύ το κυνηγητο της Λεια στο δασος ειναι επιπέδου χελονονιντζακια!!!
αν και το δευτερο ειναι ετσι παει κουβα !!
Καπως ετσι .... φανταζομαι και γω τον διαλογο (διαολο).Σιγουρα προσεγμένη σειρά.
Εδωσαν μεγάλο μπάτζετ και σιγουρα ηθελαν να ειναι και καλή και σοβαρή/σκοτεινή.
Στο μυαλό μου ερχεται ο ακόλουθος διάλογος:
Feige: Βρε Καθλίν, εχουμε μεγάλο μπατζετ για την σειρά, θα φερουμε πισω και τον Ewan αλλα και τον Hayden. Θα γινει χαμος
Kennedy: Τέλεια!
Feige: Θελω να ειναι οσο πιο καλη γινεται. Να ειναι ο Vader στο μεγαλείο του. Ας τον δειχνουμε να σκοτωνει παιδια και να σπάει λαιμους!
Kennedy: Τέλεια τότε. Το μονο που μένει ειναι να βρούμε σκηνοθέτη.
Feige: Λέω να βάλω το γνωστό δίδυμο. Φαβρω και Φιλονι. Θα σκίσουν σίγουρα. Σαν δευτερη επιλογή εχω την Μπραις.
Kennedy: Αποκλείεται. Θα το κανει η Ντέμπορα.
Feige: Εισαι σίγουρη? Οι άλλοι ειναι σίγουροι και εχουν θητεία σε τεράστιες παραγωγές.
Kennedy: Αστο πανω μου.
Και κάπως ετσι αντι να εχουμε μια κορυφαία σειρά απο την αρχη ως το τέλος, εχουμε μια αρκετά καλή με πολύ δυνατές στιγμές και καποιες άλλες πολύ μέτριες ή αχρείαστες.
Υπήρξε η καλή θέληση αλλα οχι η σκηνοθετική ικανότητα.
Μακάρι τα τελευταία τρία επεισόδια να ανεβάσουν ακομα πιο πολύ το επίπεδο.
Και κάπως ετσι αντι να εχουμε μια κορυφαία σειρά απο την αρχη ως το τέλος, εχουμε μια αρκετά καλή με πολύ δυνατές στιγμές και καποιες άλλες πολύ μέτριες ή αχρείαστες.
Υπήρξε η καλή θέληση αλλα οχι η σκηνοθετική ικανότητα.
Παιδες δεν νομιζω οτι φταει ο σκηνοθετης. Το σεναριο εχει προβληματα.
Τι να σου κανει ο σκηνοθετης, οταν το σεναριο λεει πως ο Vader απλα κοιταζει το Kenobi και δεν περναει τις φλογες..Η σκηνη στις φλογες του 3ου επεισοδιου ειναι μνημειο ανικανοτητας.
Λες και την σκηνοθετησε ανθρωπος με λοβοτομη ηταν....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.