Oblivion

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    132
Re: Oblivion (2013)

Εγω το βρηκα εξαιρετικο και τωρα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ρε σεις ψυριζεται τη μαιμου ?
Απολαυστε την εικονα και το ηχο που ηταν πραγματικα αναφορας και μην αναλωνεσται σε αναλυσεις!
Η ρωσιδα δεν με επεισε καθολου ενω το κοκκινομαλικο εκπληξη και τουμπανο ε ?οταν ξεκινησε η καθοδο στην αιωρουμενη πισινα το εβαλα slow να το απολαυσω !!!!
Ο θωμας μια χαρα οπως παντα αλωστε , εγω τον παω!
Τα εφε απιστευτα αληθοφανη !

Re: Oblivion (2013)

Εγω το βρηκα εξαιρετικο και τωρα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ρε σεις ψυριζεται τη μαιμου ?
Απολαυστε την εικονα και το ηχο που ηταν πραγματικα αναφορας και μην αναλωνεσται σε αναλυσεις!
Η ρωσιδα δεν με επεισε καθολου ενω το κοκκινομαλικο εκπληξη και τουμπανο ε ?οταν ξεκινησε η καθοδο στην αιωρουμενη πισινα το εβαλα slow να το απολαυσω !!!!
Ο θωμας μια χαρα οπως παντα αλωστε , εγω τον παω!
Τα εφε απιστευτα αληθοφανη !

++++10000

η πιο αρτια τεχνικα ταινια που εχω δει...κατα τη γνωμη μου ισως να ξεπερνα και το avatar απο τεχνικη σκοπια.
ηχος και εικονα οχι απλα κορυφαια....αλλα εξωγήινα.
ταινια απολαυση χωρις φιλοσοφικά ερωτηματα και συναισθηματικα μπερδεμετα....ταινια να την απολαύσει κανεις και απαιτει κορυφαιο συστημα hc. τοτε χανεσαι στα εφε που ειναι τοσο αληθοφανη που δεν υπαρχουν αλλα σαν και αυτα,.
μουσικη υπέροχη!!!!
τεχνολογικο κινηματογραφικο επιτευγμα.
ολα τα αλλα πρεπει να τα ψαξουμε σε αλλες ταινιες.....

απολαυση.....

Απάντηση: Oblivion (2013)

Πέμπτη δεν μπορώ, έχω κανονίσει ακρόαση ντακ...

Και την έκανε και γυριστή το αγόρι μας για άλλη μέρα... χοχο

Να κανονίσουμε πάντως, έστω κανα καφέ έξω... για καμια δεκαριά μέρες ακόμα εγώ θα έχω χρόνο... θέλω να δω και τον σηριαλομανή άνθρωπο τον σπηλαίων (τον Χρήστο ντε... που είναι αυτός?)

Παρον. Τα τηλ μου ειναι παντα ανοιχτα :afro:. Απλα εχω πηξιμο μπας και φυγω για λιγο, πριν γυρισω και ξαναφυγω (ξερεις εσυ).

Λοιπον , η ταινια ωραιοτατη.
Τη καταευχαριστηθηκα και θα τη ξαναδω σιγουρα.
Αν εχω και παρεουλα , ακομα καλυτερα. Θα ειμαι εδω μεχρι τεταρτη 8/8. Αν θετε το κανονιζουμε!

Αυτο που εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση, ειναι η απιστευτη διαστολη της κορης των ματιων της τυπισας. Δεν εχω ματαξαναδει τετοιο πραγμα :worshippy:

Ξέρω ξέρω... θεωρητικά μόλις τα σκούπισα εγώ...
(και πάλι) θεωρητικά μαζί θα φύγουμε... θα τηλ και κανονίζουμε :a0210:

Re: Απάντηση: Oblivion (2013)

Κρίμα να βάλουν τον σαχλα τον Κρουζ σε τέτοιο έργο.

To αυτο.

Πως μια ταινια με προδιαγραφες διαμαντιου στιγματιζεται απο εναν ηθοποιο που απλα εχουμε βαρεθει να βλεπουμε και δεν εχει και το ταλεντο.

Τι αντικτυπο θα ειχε η ταινια με τον Φασμπεντερ στον ιδιο ρολο......

Κριμα πραγματικα.

υγ

Ο σχεδιασμος των σετς ειναι οτι καλυτερο εχω δει την τελευταια δεκαετια μην πω και παραπανω. Ερχομενος με φορα απο την πρωτη του !! ταινια το Tron Legacy ο σκηνοθετης εριξε μεγαλο βαρος στην αρτιοτητα των σετς και του σχεδιασμου τους κατι που και τον δικαιωνει αφου ειναι απλα υπεροχα αλλα και λειτουργουν τελικα στην δραματικοτητα του φιλμ.

να σας πω αλλο ενα ατοπο;

οι ανταρτες δεν επρεπε να εμφανιζονται ως εξωγηινοι,δεν υπηρχε λογος απ'τη στιγμη που η ''Σαλ'' ηξερε οτι ειναι ανθρωποι και θα ηταν και πιο ευκολο να προσεγγισουν και τον Τομ.
Απλα μπηκε αυτο το στοιχειο για να εχει περισσοτερο μυστηριο.

Ρίξε μια ματιά στο σπόιλερ του ποστ 54... παράγραφος "λάθη"...

μετά πρέπει να σου έχουμε εμπιστοσύνη ότι διαβάζεις όλους τους υπότιτλους... χοχο

οι ανταρτες δεν επρεπε να εμφανιζονται ως εξωγηινοι,δεν υπηρχε λογος απ'τη στιγμη που η ''Σαλ'' ηξερε οτι ειναι ανθρωποι και θα ηταν και πιο ευκολο να προσεγγισουν και τον Τομ.

Γιατι ειναι ατοπο?

Αν δεν ηταν εξωγηινοι, η Σαλ θα επρεπε να ειχε τον τομ να κυνηγαει ανθρωπους, που θα ηταν τελειως παραλογο.....

Γιατι ειναι ατοπο?

Αν δεν ηταν εξωγηινοι, η Σαλ θα επρεπε να ειχε τον τομ να κυνηγαει ανθρωπους, που θα ηταν τελειως παραλογο.....

μα δεν τους εχει η Σαλ ντυμενους εξωγηινους,αλλωστε πως θα μπορουσε;
μονοι τους το διαλλεξαν

Ρίξε μια ματιά στο σπόιλερ του ποστ 54... παράγραφος "λάθη"...

μετά πρέπει να σου έχουμε εμπιστοσύνη ότι διαβάζεις όλους τους υπότιτλους... χοχο

Η άκατος διάσωσης κάνει κάπου 70 χρόνια να επιστρέψει στη Γή
Οι αντάρτες επιλέγουν να ντύνονται σαν εξωγήινοι εξυπηρετώντας την εξωγήινη.
Με την τεχνολογία που διαθέτει η εξωγήινη θα έπρεπε όχι μόνο να ανιχνεύει και εξοντώνει εύκολα τους αντάρτες, όχι μόνο να μην είχε ανάγκη απο κλώνους αλλα τουλάχιστον να μπορει να ανιχνεύει βόμβες και το βάρος του ανθρώπου στο θάλαμο... ο φρήμαν είναι γομάρι και η ρωσίδα τσίχλα...
εντελώς άσχετο αυτό που λέει η εξωγήινη στο τέλος περί Θεού... κάτι ήθελε να πει ο ποιητής αλλα βγήκε πολύ σικέ και κακόγουστο...

αμα λεω εγω οτι αλλα βλεπουν τα ματια σου κι αλλα ακουν τ'αυτια σου,δε με πιστευεις.
Τρομαρα σου,θες να εξηγησεις στους αλλους,αυτα που δε καταλαβες!

Οι αντάρτες επιλέγουν να ντύνονται σαν εξωγήινοι εξυπηρετώντας την εξωγήινη.

Αν υπάρχει διαφορά σε αυτά που υπάρχουν μέσα στα spoiler, τι να πώ...

έλα ρε... νταξ... απλά το πήρες χαμπάρι 50 ποστ αργότερα δεν είναι κακό... :flipout:

Last edited:

αμα λεω εγω οτι αλλα βλεπουν τα ματια σου κι αλλα ακουν τ'αυτια σου,δε με πιστευεις.
Τρομαρα σου,θες να εξηγησεις στους αλλους,αυτα που δε καταλαβες!

:D Μάλλον πρέπει να το ξαναδούμε.... Όλοι μαζί... Αυτό το διάστημα το έχω πολύ ανάγκη το γέλιο... :ciao:

Υ.Γ. Και καπάκι να ξαναδούμε και το Inseption Αλλά να είναι αργία η επόμενη, προβλέπω αγρυπνία. :flipout:

:D Μάλλον πρέπει να το ξαναδούμε.... Όλοι μαζί... Αυτό το διάστημα το έχω πολύ ανάγκη το γέλιο... :ciao:

Υ.Γ. Και καπάκι να ξαναδούμε και το Inseption Αλλά να είναι αργία η επόμενη, προβλέπω αγρυπνία. :flipout:

:worshippy:

Αν υπάρχει διαφορά σε αυτά που υπάρχουν μέσα στα spoiler, τι να πώ...

έλα ρε... νταξ... απλά το πήρες χαμπάρι 50 ποστ αργότερα δεν είναι κακό... :flipout:

ειδες που εισαι πιο αργος κι απ'τη καθυστερηση;
κοπυ το ποστ σου εκανα,για να δεις οτι λες ασυναρτησιες.
Τα συμπερασματα σου ειναι ...

δε γινεται να το δει ο Νικος,γιατι καποιος πρεπει να σερβιρει τη πιτσα,μη τα ξαναλεμε!

Ποια συμπεράσματα ρε συ?

αναφέρω τα λάθη.
και ένα απο τα λάθη είναι η αμφίεση των ανταρτών. Αυτό που ονομάζεις και συ "άτοπο" εύρημα για να εξυπηρετηθεί το σενάριο...:smileJap:

ps Προλαβαίνω να σερβίρω και να σου εξηγώ... χαλαρά...
Μπάμπη μην τον ακούς, θέλει να σε παρασύρει και να σου λέει άλλα για την ταινία... μια χαρά ήταν! :p

Last edited:

Δεν χρειάζεται...δείτε το Τετάρτη, κοιμηθείτε και θα ξυπνήσετε σε άλλο επίπεδο...Σάββατο πρωί!!:D:D-bye-

Ποια συμπεράσματα ρε συ?

αναφέρω τα λάθη.
και ένα απο τα λάθη είναι η αμφίεση των ανταρτών. Αυτό που ονομάζεις και συ "άτοπο" εύρημα για να εξυπηρετηθεί το σενάριο...:smileJap:

ps Προλαβαίνω να σερβίρω και να σου εξηγώ... χαλαρά...
Μπάμπη μην τον ακούς, θέλει να σε παρασύρει και να σου λέει άλλα για την ταινία... μια χαρά ήταν! :p

η απαντηση σου ειναι οτι ντυνονται ετσι,για να εξυπηρετουν τη Σαλ.
Σιγα μη ντυνονταν και τραβεστι,για να μη νοιωθει μοναξιες ο Τομ!