Oblivion

Τάσο κάνε μια αναζήτηση στο google με την εξής φράση : <<Oblivion Mehrunes Razor>> . :)

Θα σου έδινα απευθείας Link αλλά μου τα κόβει ο proxy :mad: .

Όσο για το live το μόνο που χρειάζεσαι είναι adsl . Απο εκεί και πέρα , υπάρχουν τα Microsoft points με τα οποία αγοράζεις απο το Marketplace .

Υπάρχει φυσικά software το οποίο είναι free για download όπως demo ... ;)

Τσέκαρε εδώ για να καταλάβεις την αντιστοιχία -->

http://www.play.com/Games/Xbox360/4-/860182/-/Product.html?searchstring=2100

Σχετικά με το Live, υπάρχουν 2 ειδων account . Η silver και η gold. Silver έχουν όλοι και είναι free. Το μείον της είναι ότι δεν μπορείς να παίξεις Online παιχνίδια ...

Η Gold, είναι ίδια με την silver με την διαφορά φυσικά του online gaming ...

Το κόστος για την Gold είναι 12.99 λίρες για 3μηνη συνδρομή και 34.99 λίρες για ετήσια ...

http://www.play.com/Search.aspx?searchtype=X360&searchstring=gold&page=search&pa=search

Είναι δυνατόν να τελείωσες όλα τα quests από όλα τα guilds (fighters, mages, thieves) και το dark brotherhood??! Πόσες ώρες είπες?
Το γέλιο με μένα είναι που έπεσα για ύπνο για καμιά ώρα για να ανέβω level και είδα λέει ένα όνειρο και κόλλησα vampirism!!! Επειδή δεν πιάνει κανένα potion vα κάνω επιτόπου το σχετικό quest της θεραπείας ή να το αφήσω να εξελιχθεί; Λέω να τελειώσω το main quest έτσι αλλά θα μπορώ να μιλάω με τους ήρωες για να προχωρώ ή θα με αποφεύγουν;
Αγόρασα κάποια spell (finger on the mountain) που απαιτούν magicka 800+ πως φτάνεις τόσο ψηλά το willpower(έχω 101 και το magicka είναι στο 288);

Σχετικά με το vampirism θα σου πει ο Τάσος ως παθών :D ...

Απλά δεν θα μπορείς να το κάνεις cast. Ούτε εγώ μπόρεσα και είχα φτάσει level 47 ... :eek:

Απάντηση: Re: Oblivion

Δεβελέκος Στράτος said:
Είναι δυνατόν να τελείωσες όλα τα quests από όλα τα guilds (fighters, mages, thieves) και το dark brotherhood??! Πόσες ώρες είπες?
Το γέλιο με μένα είναι που έπεσα για ύπνο για καμιά ώρα για να ανέβω level και είδα λέει ένα όνειρο και κόλλησα vampirism!!! Επειδή δεν πιάνει κανένα potion vα κάνω επιτόπου το σχετικό quest της θεραπείας ή να το αφήσω να εξελιχθεί; Λέω να τελειώσω το main quest έτσι αλλά θα μπορώ να μιλάω με τους ήρωες για να προχωρώ ή θα με αποφεύγουν;
Αγόρασα κάποια spell (finger on the mountain) που απαιτούν magicka 800+ πως φτάνεις τόσο ψηλά το willpower(έχω 101 και το magicka είναι στο 288);

Ναι με όλα αυτά και εξακολουθώ να είμαι στο Level 24!!! Μου λείπουν μερικά quests του fighters guild. Εχω φτάσει 135 completed quests.

Τι είπες ; κόλλησες vampirism;; Welcome to the club....:D :D :D

καλά ξεμπερδέματα με την γριά.... τρέξε το quest με το vampirism.

Σπύρο πάμε για την gold !

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:
Ναι με όλα αυτά και εξακολουθώ να είμαι στο Level 24!!! Μου λείπουν μερικά quests του fighters guild. Εχω φτάσει 135 completed quests.

Τι είπες ; κόλλησες vampirism;; Welcome to the club....:D :D :D

καλά ξεμπερδέματα με την γριά.... τρέξε το quest με το vampirism.

Σπύρο πάμε για την gold !

Kάτσε να βάλω adsl πρώτα :D . Απο Αύγουστο - Σεπτέμβριο :) και ετοιμάσου για online avclub κόντρες ...

ΥΓ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχολούνται κι άλλοι με το oblivion ...Που είναι ??? :confused:

Παίζουν κόντρες με το Oblivion? Εγώ Τάσο είμαι ηδη 27 με 105 ώρες και complete quest 117. Είμαι περίεργος τι έχεις διαλέξει για main skill

Σπύρος Προδρόμου said:
Kάτσε να βάλω adsl πρώτα :D . Απο Αύγουστο - Σεπτέμβριο :) και ετοιμάσου για online avclub κόντρες ...

ΥΓ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχολούνται κι άλλοι με το oblivion ...Που είναι ??? :confused:

Παιζουν Μοτο GP Σπυρακο μου :D :D :D

Δεβελέκος Στράτος said:
Παίζουν κόντρες με το Oblivion? Εγώ Τάσο είμαι ηδη 27 με 105 ώρες και complete quest 117. Είμαι περίεργος τι έχεις διαλέξει για main skill

Ελα ρε γ*****το μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! Τι γίνεται σ' εμένα; :mad:

stavros kamoulakos said:
Παιζουν Μοτο GP Σπυρακο μου :D :D :D

Βάλε και λίγο COD 2 ;) ... Σταύρο έχεις το motogp ? Δεν μου αρέσουν

οι μηχανές αλλά έπαιξα το demo απο ένα αγγλικό περιοδικό και έπαθα

πλάκα :eek: ...

Στράτο το Oblivion είναι μόνο single player ... :(

Λοιπόν τελικά το παιχνίδι έχει πολλά bugs! Στην τελευταία αποστολή στο Mages Guild υποτίθεται ότι θα με περίμενε ένας να τον σκοτώσω και να πάρω το κλειδί για την σπηλιά, αλλά ο τύπος προτίμησε να πάει να τα πιει από το να σκοτωθεί. Ψάχνοντας για να βρω λύση έμαθα ότι υπάρχει η κονσόλα που μπορείς με την κατάλληλη εντολή να κάνεις τα πάντα. Το πρόβλημα ήταν ότι η κονσόλα ανοίγει με το κουμπί (~) αλλά σε μένα δεν λειτουργούσε. Έμαθα από σχετικό ποστ στο site της ElderScrolls ότι το πρόβλημα βρισκόταν σε κάποιους συγκεκριμένους driver που δεν άφηναν να περάσει στο παιχνίδι η εντολή του σχετικού πλήκτρου!!!! Έτσι ξήλωσα το usb ανταπτορα του bluetoοth πληκτρολογίου της Logitech και έβαλα ένα ps2 keyboard και λύθηκε το πρόβλημα! Έτσι απέκτησα το κλειδί με την εντολή player.additem 0007248F 1 και συνέχισα...
[FONT=&quot]Ο υπέροχος κόσμος των υπολογιστών[/FONT]

Το δοκίμασα και αυτό (αφού όμως είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα) όπως και reinstall αλλά τίποτα. Είχα ένα πολυ παλιότερο save που το έφτασα ως εκει και τον βρήκα αλλά τι να το κάνω που ήταν με 20 ώρες παιχνιδιού λιγότερο

Κόλλησα. Προχωρώ τώρα το fighters guild. Εχω προχωρήσει αρκετά. Σε κάποια αποστολή μου λέει να πάω να βοηθήσω να βρω κάποιους ανθρώπους που είδαν σε κάποιο μέρος κάτι να λάμπει και πήγαν να δουν τι είναι.

Πήγα εκεί, είναι μια σπηλιά που απ' έξω είχε 3 wisps (αυτά που λαμπιρίζόυν). Αφού τα σκότωσα, μπήκα μέσα στην σπηλιά ακουλούθησα το βελάκι και έφτασα σε ένα μέρος ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στο πράσινο βελάκι που βρίσκω στο πάτωμα 4-5 σκελετούς. Εχω ψάξει το μέρος σπιθαμή προς σπιθαμή αλλά δεν μο βγάζει κανένα "παράθυρο" ότι βρήκα κάτι.

Θυμάστε τι γίνεται εκεί;:nounder: