- 17 June 2006
- 1,621
Δεβελέκος Στράτος said:Είναι δυνατόν να τελείωσες όλα τα quests από όλα τα guilds (fighters, mages, thieves) και το dark brotherhood??! Πόσες ώρες είπες?
Το γέλιο με μένα είναι που έπεσα για ύπνο για καμιά ώρα για να ανέβω level και είδα λέει ένα όνειρο και κόλλησα vampirism!!! Επειδή δεν πιάνει κανένα potion vα κάνω επιτόπου το σχετικό quest της θεραπείας ή να το αφήσω να εξελιχθεί; Λέω να τελειώσω το main quest έτσι αλλά θα μπορώ να μιλάω με τους ήρωες για να προχωρώ ή θα με αποφεύγουν;
Αγόρασα κάποια spell (finger on the mountain) που απαιτούν magicka 800+ πως φτάνεις τόσο ψηλά το willpower(έχω 101 και το magicka είναι στο 288);
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ said:Ναι με όλα αυτά και εξακολουθώ να είμαι στο Level 24!!! Μου λείπουν μερικά quests του fighters guild. Εχω φτάσει 135 completed quests.
Τι είπες ; κόλλησες vampirism;; Welcome to the club....![]()
![]()
![]()
καλά ξεμπερδέματα με την γριά.... τρέξε το quest με το vampirism.
Σπύρο πάμε για την gold !
Σπύρος Προδρόμου said:Kάτσε να βάλω adsl πρώτα. Απο Αύγουστο - Σεπτέμβριο
και ετοιμάσου για online avclub κόντρες ...
ΥΓ. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχολούνται κι άλλοι με το oblivion ...Που είναι ???![]()
Δεβελέκος Στράτος said:Παίζουν κόντρες με το Oblivion? Εγώ Τάσο είμαι ηδη 27 με 105 ώρες και complete quest 117. Είμαι περίεργος τι έχεις διαλέξει για main skill
stavros kamoulakos said:Παιζουν Μοτο GP Σπυρακο μου![]()
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.