Οχι απλά φτηνά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
289
Παιδιά έχω πάθει πλάκα με τις τιμές του παρακάτω site....

http://www.lomise.com/

το γνωρίζει κανείς ?

Γρήγορα απαντήσεις γιατι με βλέπω να αγοράζω καμιλα δεκαριά Panasonic TH-42PZ80 42" Plasma TV

Γρήγορα απαντήσεις παιδιά....καίγομαι

Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές

Απλά δεν υπάρχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νομίζω απάντησες ήδη :

Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές

Απλά δεν υπάρχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΑΠΑΤΗ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ 3-4 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΛΛΟΝ. ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΑΝ STARKDIGITAL ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.

- What payment methods do you accept?
Worldwide (International customers)
Bank Wire Transfer

:)

Όπου βλέπετε Bank Wire Transfer, Western Union, MoneyGram κτλ, μακριά! Είναι όλα απάτες και δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξεις τα λεφτά σου πίσω, σε αντίθεση με το Paypal π.χ. που ότι στραβή και να γίνει, ο πελάτης δικαιώνεται.

Μείνετε μακριά...
ΟΥΣΤ ΑΠΑΤΕΩΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ...

Καλά είπε ο φίλος...
όπου βλέπετε τέτειου είδος πληρωμές... μείνετε ΜΑΚΡΙΑ...

Φανταστείτε να μην ρώταγε ο φίλος...ή μάλλον πόσοι δεν ρώτησαν πριν παραγγείλουν....:violent-smiley-030:

Εγώ την είχα πατήσει πέρυσι τέτοια περίοδο, τότε που φέρναμε iPhone από Αμερική και πουλούσαμε. Βρήκα 3 διαφορετικά τέτοιου είδους site, τα οποία όλα ισχυρίζονταν ότι παίρνουνε κατευθείαν μέσα από το εργοστάσιο τα iPhone και έτσι μπορούν και τα πουλάνε φτηνά. Ε λέω κι εγώ "θα βάλω λίγα λεφτά στον καθένα και 1 από τους 3 να κάτσει, πάλι κέρδος θα έχω"...

Όπως καταλαβαίνετε...και οι τρείς μούφα :D
Πάνε 1800

Απάντηση: Re: Οχι απλά φτηνά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ την είχα πατήσει πέρυσι τέτοια περίοδο, τότε που φέρναμε iPhone από Αμερική και πουλούσαμε. Βρήκα 3 διαφορετικά τέτοιου είδους site, τα οποία όλα ισχυρίζονταν ότι παίρνουνε κατευθείαν μέσα από το εργοστάσιο τα iPhone και έτσι μπορούν και τα πουλάνε φτηνά. Ε λέω κι εγώ "θα βάλω λίγα λεφτά στον καθένα και 1 από τους 3 να κάτσει, πάλι κέρδος θα έχω"...

Όπως καταλαβαίνετε...και οι τρείς μούφα :D
Πάνε 1800

:flipout::flipout::flipout: opoios exei poly piperi vazei kai sta laxana

(apo kseno pc, xwris ellinika)

Και το αστείο της υπόθεσις είναι ότι δυο γνωστοί επιμένουν ότι παράγγειλαν iphone στην τιμή αυτή και ήρθαν κανονικά.

Ακόμα και να τους ήρθαν, θα ειναι iClones και προφανώς ούτε που το κατάλαβαν :p