Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

Εγώ πάλι είμαι με τον Benny Hill (το ορίτζιναλ).

Εσύ...πάς γυρεύοντας μου φαίνεται. :icon15: :D
Αντε να μη σου πώ τώρα Πόσους θέλει ο Elton John σαν τον Bruckner σου :ernaehrung004:
ο τύπος, Δεν είναι Κατασκευαστής: είναι Μελωδός.
A very rare find - at least in the last 40 years

Last edited:
εννοώ: αν πάρεις το "I Need You To Turn To" -I 'm a sucker for his popy phase: ξυπνάει ...τη Σούλα μέσα μου...ή ...τη Γωγώ, διαλέγεις και παίρνεις :rolleyes:- και το ενορχηστρώσεις με μαεστρία...τύφλα νά'χουν...Πολλοί.
μα πάρα Πολλοί...;)

τουλάχιστον πέντε αριστουργηματικοί δίσκους -Tumbleweed connection , Madman across the river , Honky chateau , Goodby yellow brick road, Dont' shoot me I'm only the piano player , και δυο πολύ καλούς - Cpt fantastic και Caribou - κλείνουν μια εξαιρετική , μεστή πενταετία γεμάτη ποπ διαμάντια και αξεπέραστες μελωδίες. Υπεραρκετοί θα έλεγα για να συντροφεύουν όσους το επιθυμούν ακόμη και σήμερα , 40 χρόνια μετά. Δεν είναι και λίγο .

My top-3

album-elton-john.jpg

MUDD167.JPG

1206.jpg

Εσύ...πάς γυρεύοντας μου φαίνεται. :icon15: :D
Αντε να μη σου πώ τώρα Πόσους θέλει ο Elton John σαν τον Bruckner σου :ernaehrung004:
ο τύπος, Δεν είναι Κατασκευαστής: είναι Μελωδός.
A very rare find - at least in the last 40 years

A... ναι... Ένας αυτός και ένας άλλος ο Ρωμανός.:2thumb22sup:

Όλη η μουσική του Έλτονα δεν πιάνει ούτε ένα cymbal clash του Bruckner (παραφράζοντας μια φράση του Wolf).

Ας το αφήσουμε καλύτερα στις προτιμήσεις. Εγώ με τον Έλτονα, καμιά σχέση. Με τον Benny ακόμα γελάω... Για αυτό μη μου προσβάλλεται τον Benny :BDGBGDB55:

εννοώ: αν πάρεις το "I Need You To Turn To" -I 'm a sucker for his popy phase: ξυπνάει ...τη Σούλα μέσα μου...ή ...τη Γωγώ, διαλέγεις και παίρνεις :rolleyes:- και το ενορχηστρώσεις με μαεστρία...τύφλα νά'χουν...Πολλοί.
μα πάρα Πολλοί...;)

Πάω και πας γυρεύοντας. Το ποιο πιθανό είναι να μην έχουν τύφλα αλλά κουφαμάρα :ADFADF1:

Μια χαρά είναι ο ανθρωπας....Τα έχει βρει με τον εαυτό του...Ξέρετε πολλούς στην ηλικία του να κυκλοφορούν με τέτοια πιπίνια;Και sir έγινε και στα παλάτια μπαινοβγαίνει με την άνεση χιλίων καρδιναλίων ...
Αλίμονο στους δύστροπους "περιθωριακούς" που ζουν και πεθαίνουν στην ψάθα λόγο υπαρξης εγκεφαλικής αξιοπρέπειας

Μια χαρά είναι ο ανθρωπας....Τα έχει βρει με τον εαυτό του...Ξέρετε πολλούς στην ηλικία του να κυκλοφορούν με τέτοια πιπίνια;Και sir έγινε και στα παλάτια μπαινοβγαίνει με την άνεση χιλίων καρδιναλίων ...
Αλίμονο στους δύστροπους "περιθωριακούς" που ζουν και πεθαίνουν στην ψάθα λόγο υπαρξης εγκεφαλικής αξιοπρέπειας

κοίτα να δεις, εκεί ούτε πρόβλημα έχουν ούτε τίποτα.
Μόνο κρυφό καμάρι.
:fahne90:

πάντως για να μπαινοβγαίνεις στα παλάτια σημαίνει κάτι both ways....
Εννοώ
κι οι καλλιτέχναι είναι μάγκαι και οι παλατιανοί εγουστάρουνε....

(γιατί υπάρχουν κάτι πρωτοκλασσάτοι σε άλλα κράτη που από γούστο σκίζουν....ή καντάδες θα κάνουν, ή θα ακούν καμμιά Νταλιντά, ή θα χορεύουν κανα ζειμπέκικο ή θα ακούν το "απόψε ήρθε ένας φίλος".....):Banane0:

ur top-3 is top-2 2 us....

μου έφαγε ο δαίμονας το 'Madman...'.
το οποίο παίρνει την 3η θέση τις μισές μέρες του χρόνου.
τις άλλες μισές...'Honky Chateau'.
μετά...έγινε καρα-mainstream (με εξαίρεση την επιστροφή, το 1975, με το 'Rock Of The Westies' το οποίο λατρεύω).

ή έλλειψη λυρικής φλέβας.
υπόθεση εργασίας: 3 Καλομοίρηδες φτιάχνουν ένα Χατζηδάκι;:popcorn:

Ατυχές και άστοχον παράδειγμα. Ο Χατζηδάκις αν μη τι άλλο είχε μοναδικότητα, οφείλουμε να το παραδεκτούμε μας αρέσει δεν μας αρέσει. Επομένως 0 στο έλεγχο και μεταξεταστέος. :-)

Για τον Καλομοίρη, τον οποίο θα έπρεπε να τον λένε Κακομοίρη, νομίζω ότι είναι ένα κακό καχέκτυπο αντίγραφο της Εθνικής σχολής των Ρώσσων με βαγκνερικά, υπολειπέστατα καλλιεργημένα, στοιχεία. Η όποια φήμη του και αναγνώριση του οφείλειται στις "καλές" προθέσεις του οι οποίες έχουν αναγνωριστεί ποικιλοτρόπως. Ποτέ δεν μπόρεσα να τον εκτιμίσω, εν αντιθέσει με τον Σκαλκώττα, οπού όπως και αν ασχολήθηκε, αξεπέραστος είναι.

Εγώ για τον αγαπημένο Μπενυ ήθελα να πω, μην το πάμε αλλού.

Ατυχές και άστοχον παράδειγμα. Ο Χατζηδάκις αν μη τι άλλο είχε μοναδικότητα, οφείλουμε να το παραδεκτούμε μας αρέσει δεν μας αρέσει. Επομένως 0 στο έλεγχο και μεταξεταστέος. :-)

......Σκαλκώττα, οπού όπως και αν ασχολήθηκε, αξεπέραστος είναι.

Εγώ για τον αγαπημένο Μπενυ ήθελα να πω, μην το πάμε αλλού.

μα και ο Ελτον έχει μοναδικότητα στο πεδίο που ασχολήθηκε.
είναι τραγουδοποιός από τους λίγους.

με τον Σκαλκώτα δεν έχω ασχοληθεί μέχρι τούδε.

ο Μπένυ...cheap κατά την ταπεινή μου γνώμη.

A... ναι... Ένας αυτός και ένας άλλος ο Ρωμανός.:2thumb22sup:

Όλη η μουσική του Έλτονα δεν πιάνει ούτε ένα cymbal clash του Bruckner (παραφράζοντας μια φράση του Wolf).

Ας το αφήσουμε καλύτερα στις προτιμήσεις. Εγώ με τον Έλτονα, καμιά σχέση. Με τον Benny ακόμα γελάω... Για αυτό μη μου προσβάλλεται τον Benny :BDGBGDB55:

Συμφωνώ και επαυξάνω. Και για να μην ξεχνιόμαστε, και την εποχή του Bruckner και της παρέας του υπήρχε η ελαφρά μούσα (λαϊκές επιτυχίες, βαλσάκια, μπολερό ή όπως αλλιώς τα λέγανε), αλλά τους δημιουργούς τους, αντίστοιχους με τον Elton John, τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Και για να μην ξεχνιόμαστε, και την εποχή του Bruckner και της παρέας του υπήρχε η ελαφρά μούσα (λαϊκές επιτυχίες, βαλσάκια, μπολερό ή όπως αλλιώς τα λέγανε), αλλά τους δημιουργούς τους, αντίστοιχους με τον Elton John, τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι.

ε και;
το πιο ασφαλές στοιχείο για να κρίνεις την Τέχνη, είναι αυτό της διαχρονικότητας;
κάποιος που συνοψίζει και εκφράζει την εποχή του, που μιλάει για τους ανθρώπους γύρω του, τις λιγοστές χαρές και τις πολλές πίκρες τους, που τους παρηγορεί και, κατά κάποιο τρόπο, 'φωτίζει' τη ζωή τους, είναι αμελητέος αν οι άνθρωποι δεν τον θυμούνται 100 χρόνια αργότερα;