Όχι, δεν είναι ο Μπέννυ Χιλλ....

"Country music (or country and western) is a blend of traditional and popular US musical forms traditionally found in the Southern United States and the Canadian Maritimes that evolved rapidly beginning in the 1920s......The term country music gained popularity in the 1940s when the earlier term hillbilly music came to be seen as denigrating"

μα ...αυτό ακριβώς λέω: το τσάμικο δεν είναι ...blend.
είναι pure tradition.
οταν το μπασταρδεύεις, βγαίνει έκτρωμα: "ήρθε μια βλάχα απ το βουνό, στην ξελογιάστρα Αθήνα...":speechless-smiley-0

Αχ ωραία, η μαλακία έπεσε σύννεφο στο ωραίο αυτό τόπικ ... just like old days ...

εμένα μου χρειαζόταν ...

Τακτοποιώντας κάποια νήματα από τις Μουσικές Συζητήσεις έπεσα πάνω σε μια συζήτηση από τον παλιό καλό καιρό (2006!!) που λέει ο Σπύρος, διανθισμένη βέβαια και από το προαναφερθέν συστατικό του... σύννεφου.

Όποιος από τους νεώτερους στην Κατηγορία έχει χρόνο και υπομονή ας διαβάσει το νήμα. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Υπάρχουν μέσα κάποια εξαιρετικά posts όπως αυτό.

Τακτοποιώντας κάποια νήματα από τις Μουσικές Συζητήσεις έπεσα πάνω σε μια συζήτηση από τον παλιό καλό καιρό (2006!!) που λέει ο Σπύρος, διανθισμένη βέβαια και από το προαναφερθέν συστατικό του... σύννεφου.

Όποιος από τους νεώτερους στην Κατηγορία έχει χρόνο και υπομονή ας διαβάσει το νήμα. Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Υπάρχουν μέσα κάποια εξαιρετικά posts όπως αυτό.

ωραία τα λέει ο φίλος . Θα προσυπέγραφα το κείμενο του πλήν του σημείου που αναφέρεται στους Pistols .Το Never mind the bollocks πολύ το γουστάρω. :Banane0:

είσαι σίγουρος ότι τα λέει ωραία?
γιατί μάλλον εσύ δε μας τα λες καλά με τους πιστόληδες...:fahne90:

ωραία τα λέει ο φίλος . Θα προσυπέγραφα το κείμενο του πλήν του σημείου που αναφέρεται στους Pistols .Το Never mind the bollocks πολύ το γουστάρω. :Banane0:

μπα, άμα τον γνώριζες δεν θα τον πήγαινες με τίποτε ... μία κεφάλα ναααα ... αλλά καλό παιδί, καλή ψυχή, χαρακτήρας, κλπ ....

μπα, άμα τον γνώριζες δεν θα τον πήγαινες με τίποτε ... μία κεφάλα ναααα ... αλλά καλό παιδί, καλή ψυχή, χαρακτήρας, κλπ ....

δηλαδή τι ; έχει μεγάλο κεφάλι ; Τον δυστυχή .... εκτός δηλαδή από συμπλεγματικός μικρόσωμος είναι και κεφάλας ; :flipout::flipout::flipout:

όχι, το φυσικό άνω κεφάλι του, ήταν κομψότατο, με πινελιές ακαταμάχητης χολλυγουντιανής 50ς γοητείας .... για το άλλο, ευτυχώς οι μέχρι τούδε σταθερές προτιμήσεις μου, δεν μου επιτρέπουν να γνωρίζω ...

απλώς, ενίοτε και κατά την επεξεργασία εξωτερικών και δη μουσικών ερεθισμάτων, διαφαίνοντο έντονες τάσεις αρβανίτκης καταγωγής (που πιθανότατα δεν υφίστανται ) ....

όχι, το φυσικό άνω κεφάλι του, ήταν κομψότατο, με πινελιές ακαταμάχητης χολλυγουντιανής 50ς γοητείας .... για το άλλο, ευτυχώς οι μέχρι τούδε σταθερές προτιμήσεις μου, δεν μου επιτρέπουν να γνωρίζω ...

απλώς, ενίοτε και κατά την επεξεργασία εξωτερικών και δη μουσικών ερεθισμάτων, διαφαίνοντο έντονες τάσεις αρβανίτκης καταγωγής (που πιθανότατα δεν υφίστανται ) ....

αααα
εσείς έχετε ξεφύγει εντελώς.....:violent-smiley-030:

καλά μην κάνεις έτσι, αφού δεν είσαι.....

Bob_Dob-Big_Head.jpg

.........και τόσο πολύ...:D

Κυρά, τη μούρη του μικρού
καθάρισε λιγάκι,
παιδάκι μου κοίτα εδώ
που βγαίνει το πουλάκι.

Φωτογράφε πω πω χάλια
μ'έβγαλες με δυό κεφάλια!
Μη σε νοιάζει αυτό εσένα
θα σου κόψω εγώ το ένα! :flipout::flipout:

Σπύρο, αφιερωμένο εξαιρετικά! :ernaehrung004:

http://www.youtube.com/watch?v=fRKc-NfdHcQ&playnext=1&list=PL2F6341C2F1DD1BCB