Πάρε τα στοιχεία από εδώ http://www.berling.gr/wallart.html και μίλησε μαζί τους για να μάθεις και να δεις διάφορες τεχνοτροπίες ζωντανά.
Γιά στα χέρια σου...αυτο θα πεί μάστορας!!!Κοίτα...
Το σπίτι μου το έχω βάψει μόνος μου. Μάλιστα την κουζίνα την έχω κάνει στοκαριστή...
Έφτιαξα χτιστό κρεβάτι...
Έφτιαξα χτιστό μπαράκι...
Έβαλα όλα τα πλακάκια του σπιτιού μόνος μου...
Έφτιαξα κουρμπαριστή ψευδοροφή πάνω από το κρεβάτι...
Εννοείται ότι ντουλάπες κουζίνας και δωματίων τις έχω φτιάξει μόνος μου...
Για στούκο βενετσάνο σε εμφανές σημείο σίγουρα θα πλήρωνα μάστορα όμως!
Το καλό stucco αξίζει τα λεφτά του.
Από εκεί και πέρα βέβαια κυκλοφορούν πολλές τεχνοτροπίες με σφουγγάρια που βγάζουν ωραίο αποτέλεσμα, αλλά δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τη δουλειά που γίνεται στο stucco!
Πάντως μετά απο όλα αυτά που έχεις κάνει, νομίζω ότι θα τα πήγαινες περίφημα και στο στούκο Βενετσιάνο...
αν θες μπορω να σου δωσω τηλεφωνο να μιλησεις με φιλο μαστορα
Μπα, φχαριστώ αλλά δεν θα πάρω!
Κάποια από αυτά τα έκανα γιατί νόμιζα ότι θα ήταν εύκολα. Το στοκαριστό ας πούμε μου πήρε 3 μήνες για να βγει ένα δωμάτιο και δεν το ξανακάνω με τίποτα!
Μετά από αυτό που πέρασα δεν θέλω να ξύσω ούτε την πλάτη μου!![]()
Απο τις τεχνοτροπίες που ειδα στα βίντεο, δεν μου άρεσε καμία...και το κρακελέ το κάνανε μούσκεμα!!!...εγω το πέτυχα καλύτερα.Στο Link που έδωσα παραπάνω υπάρχει εκθετίριο τεχνοτροπιών και μπορεις να κλείσεις ραντεβού ώστε να σου κάνουν σεμινάριο για αυτό που σε ενδιαφέρει (χωρίς χρέωση).
Επίσης αν περάσεις από το χώρο ζήτα να δεις σχέδια από ταπετσαρίες που βάφονται μετά την τοποθέτηση. Εχει 2-3 που νομίζω ότι είναι ιδανικά για τοποθέτιση σε Home cinema δωμάτια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.