Οδηγίες / Προτάσεις για projector

Οι περισσότεροι προβολείς (ειδικά οι Home cinema) είναι φτιαγμένοι έτσι ώστε να παίζουν ή στο ταβάνι ανάποδα ή σε τραπεζάκι - με την λογική πάντα ότι η εικόνα που θα πάρεις θα αρχίζει περίπου στο ύψος των ματιών σου και πάνω όταν κάθεσαι.
Το τραπεζάκι καλύτερα να το ξεχάσεις γιατί θα πρέπει να βάζεις και να βγάζεις συνεχώς τον προβολέα , οπότε μένει η επιλογή του ταβανιού ή του πίσω τοίχου με αντίστοιχη βάση ώστε ο προβολέας να κρεμιέται ανάποδα .Αυτό το τελευταίο έχω κάνει κι εγώ στο σπίτι μου.

Μάλιστα..οπότε με βλέπω και εγώ για το ταβάνι γιατί είναι σαλόνι και με ενδιαφέρει και το αισθητικό αποτέλεσμα (για να μην πέσει παντόφλα :slapface: )

Παραδίδω και μαθήματα κατ' οίκον .
Κέρνα τον καφέ κι έρχομαι επί τόπου να κάνουμε αυτοψία στο χώρο σου :2thumb22sup:
Έτσι κι αλλιώς γειτόνοι είμαστε.

Φυσικά!! Κερνάω και καφέ και φαγητό, ότι θέλεις!!!

Αν έχεις χρόνο μέσα στο σ/κ γιατί θα λείπω εξωτερικό για δουλειές το κανονίζουμε

Αυτό το ΣΚ μπορώ την Κυριακή. Όποτε θες μου στέλνεις π.μ για να αλλάξουμε τηλέφωνα.

Το πανί μια χαρά μου φαίνεται!
Για να βγάλεις όμως αυτή την εικόνα πρέπει να πάρεις έναν προβολέα που να είναι πιο Long throw ,να βγάζει δηλαδή την εικόνα από μεγαλύτερη απόσταση.
Συγκεκριμένα στη δική σου περίπτωση πρέπει να βρεις προβολέα που να βγάζει 195εκ (το πανί που λες παραπάνω) από τα 380εκ περίπου. Με μια μικρή έρευνα ο προβολέας που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σου είναι αυτός : http://www.pixmania.gr/gr/gr/115576...o=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMyNjcxNjk4MTs για τον οποίο όμως πρέπει να ανέβεις λίγο παραπάνω από αυτά που υπολόγιζες. Βέβαια είναι 1080p.

Επειδή όπως έχω πει εκτός από ταινίες θα ήθελα να συνδέσω και το ΧΒΟΧ 360 (που ίσως θα το χρησιμοποιήσω και σαν media center) θα έχω πρόβλημα; Γιατί κάτι έχω ακούσει για input lag στους προβολείς και δεν θα ήθελα να μου παρουσιαστεί κάτι τέτοιο....

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το input lag. Προσωπικά έχω παίξει στον προβολέα μόνο παιχνίδια μέσω PC και κανα 2 φορές με PS3 και δεν είχα πρόβλημα. Αν κάποιος άλλος έχει εμπειρία με XBOX θα μπορούσε να το αναφέρει.