Οδήγηση για τα B&W 804s

johnyosfp

Established Member
19 June 2006
286
0
Καλησπέρα, ζητώ συγνώμη για το δεύτερο Thead, μεταφέρω όμως την ερώτηση ενός φίλου που δεν έχει internet.

Σκοπεύει να αγοράσει τα B&W 804 και αναζητεί έναν ενισχυτή για να μπορέσει να τα οδηγήσει ικανοποιητικά.

Καλησπέρα, ζητώ συγνώμη για το δεύτερο Thead, μεταφέρω όμως την ερώτηση ενός φίλου που δεν έχει internet.

Σκοπεύει να αγοράσει τα B&W 804 και αναζητεί έναν ενισχυτή για να μπορέσει να τα οδηγήσει ικανοποιητικά.

Εξαρτάται απο τα πόσα διαθέτει και τι ήχο προτιμά.

λοιπόν, επικοινωνήσαμε πριν λίγο

το budget για τον ενισχυτή είναι ένα ποσό γύρω στα 2-2,5χιλιάρκια
και από πλευράς ήχου, ροκιές και μεταλιές ακούει.

Όντως, ο Α5 είναι καλός συνδυασμός με το 804.
Αλληλοσυμπληρώνοντε ;-)... βάζεις και VDHul καλωδιώσεις, "καθάρισες" :-)

Τωρα να ξαναπουμε ,να δοκιμασει να τα παιξει με μπερυ και αν δεν του αρεσουν οι ροκιες που ακουει με αυτον τον συνδυασμο,ας ψαξει παραπερα.Υπ οψιν,δεν εχω μπερυ,ουτε πουλαω

γνωστός μου τα έχει και παίζει με rotel rc-1082 rb-1080 με αποτέλεσμα άξιο προσοχής όπως επίσης να προτείνω και κάτι απο την parasound classic pre model 2100,power model 2250 or model 2125 και για πιό πάνω halo p-3 a-23 or a-21 τους έχω ακούσει και πραγματικά αξίζουν ακρόασης.